Canada!


Det är döden när klockan ringer på 4.30, känner mig som en zombie. Men nu är väskan packad, pass, ds 2019 formen, I-94 och bankkort är med och jag är redo att bege mig till kallare breddgrader över helgen, Canada bring it on!  45 minuter tåg och ca tio timmar buss väntas men jag ska ha en sju helvetes bra helg. Hoppas eran blir minst lika bra. Vi höres på söndag gott folk.

Take care


With Love J


Torsdag


Heej mina vänner!

Torsdagen har varit bra. Körde som sagt min värdpappa i morse kl 07.00 fy vad trött jag var, fattar inte varför men kände mig som en zombi. Var hemma halv 8 och gick och la mig ingen tills klockan ringde vid 9. Gick upp och satt på en maskin tvätt och såg till att C var uppe. Klockan tio var vi redo och klara för att köra ner till tågstationen för att hinna med tåget kl 10.22. Var inne i New York runt 11.25 och fick med C på att gå från 33 street till 51 street istället för att ta taxi. Kom till stället där vi trodde vi skulle till men sen sa min värdmamma något helt annat så då blev det snabba puckar gick åt ett håll men isåg då att vi gick åt fel håll så fick gå tillbaka och springa sista biten, men hittade gjorde vi och vi kom fram några minuter senare men det var ingen fara. Medans hon var inne hos tandläkaren passade jag på att kolla igenom några tidingar. 30 minuter senare var hon klar så vi haffade en taxi och åkte tillbaka till Pennstation kollade när tåget skulle gå 01.05 PM och jag kollar på min klocka 01.03 PM. Vi hinner tänkte jag så tog löpet till track 13 och hann precis med tåget vilket var en stor lättnad. Väl framme i Newark fick vi vänta i 40 minuter på tåget så handlade lite mat till C innan vi hoppade på tåget till Westfield. Var framme i Westfield runt 2.40 så blev en runda till CVS för lite små grejer som C behövde och innan vi rullade hem blev de även ett stopp på Victoria Secret för att C skulle kolla på en bh och det slutade med att både hon och jag kom ut med varsin kasse, ops! När vi sedan skulle köra vidare igen vräckte regnet ner så såg ut som dränkta katter när vi kom till bilen, ett stopp på stop and shop hann vi också med innan bilen rullade hem. Så vi hade en mysig dag i NYC och Westfield.

Sara kom förbi en snabbis med hennes väska som jag ska får låna över helgen, tackar för de. Så ska packa och fixa nu i kväll som sagt klockan ringer 04.30 i morgon gud vad jag längtar, eller inte.

Har precis ätit middag, turkey meatbolls med pasta och vitlöksbröd mumma. Men sitter nu här och har skit ont i magen rent ut sagt men måste iallafall ta och städa köket och nu om ca 45 minuter ska jag hämta min värdmamma på tågstationen och sen kommer Johanna och hämta upp mig för att vi ska inhandla lite gotte tills i morgon. Måste ju underhålla sig med något när Ca 10 timmar buss väntar, avis någon?

Ska ta och runda av här för det är dags att fixa i köket innan jag ska kila igen, Puss på er!


With Love J

Onsdag kväll

Godkväll gott folk!

Var färdig med jobbet kl 7 så svirade så fint om till träningskläder för att göra mig redo för en långpromenad med fina Sara, blev som sagt Garwood tur och retur på nästan 2h. Bra jobbat där! Känns grymt skönt efteråt. Har nu tagit en varm dusch och gjort mig redo för natten. Tror inte sängen har varit mer lockande. Klockan ringer 06.30 i morgon, ska då köra min värdpappa till tågsationen så att jag kan ha passet sen vid 10 för även jag och C ska till New York i morgon. Tandläkarbesök som gäller så vi kan parkera på tågstationen utan att få böter eftersom att min värdpappa så snällt gav oss passet. (Man måste ha ett sånt för att få parkera utan att betala innan kl 12). Annars i morgon så ska jag bjuda på turkey meatbolls med pasta och vitlöksbröd till middag, sen ska det packas och fixas och även handlas med Johanna inför fredag då vi tar tåget 5.42 am för att sedan sätta oss på bussen till en annan destination, galet vad jag längtar.

Men nu ska jag krypa till kojs, puss och godnatt!


With Love J

Onsdag


Hej på er!

Sitter på en stol i köket med en kopp kaffe i handen och en skål med grekisk yoghurt och färskabär jämte mig och njuter. Har fixat och donat nu på morgonen. Lämnade C vid skolan, körde hem och fixade maten tills i kväll adobo chicken(gullök, vitlök, peppar, soya, risvinäger, och lite socker) och till de ska vi ha vitt ris och sallad. Åkte till ett ställe där de ha större tvättmaskiner så att jag kunde tvätta tjejernas mattor som de har på toaletten. Så nu är de rena och fina. Sen har jag fixat med det vanliga här hemma. Och i dag är det onsdag vilket innebär att C har piano i dag så efter skolan ska jag hämta henne och sen blir det Morristown för pianolektion. Sen i kväll ska jag och Sara vara hurtiga och ge oss ut på en långpromanad, men innan dess blir det jobb!

Mindre än en månad kvar tills mor och far kommer, Lycka!

With Love J

Tisdag


Godmorgon!

Sitter här med en kopp kaffe med Irish cream coffee creamer i hur gott som helst. Släppte av C vid skolan för en stund sen och nu är städpersonalen här. Maskinen är på och jag sitter och kollar på sol, fest och oroliga föräldrar på kanal 5 play. C's match är inställd i dag så ska hämta henne vid 3.30 istället och sen ska jag hem och laga middag, lasagne står på menyn med vitlöksbröd och sallad.

Sen i kväll ska jag svira om till träningskläder och gå en långpromenad med bra musik i öronen, eller ja så va det tänkt iallafall.

Förövrigt så är det den 27 idag vilket innebär att jag avklarat nio månader i staterna, tjoho!


With Love J

Måndag!


Måndag igen, tvätta och fixar. Byggar killarna är här igen och använder mitt rum som en genväg tydligen så de är total okuperat tack för de, så kan ni ju ta och städa efter er denna gången!!! Sen har en annan man varit här och fixat och stämt pianot. Ska ta och slänga in den sista tvätten nu och vika den andra. Och ska sen åka och hämta mat till C och sen blir det kör hela kvällen.

Sen vill jag bara tacka Lisa för kommentaren i går, mungiporna gick rakt upp. Det värmer!


De var allt för mig tack och hej!

31

Söndag!



Som jag skrev i går det blev en skön sovmorgon för min del idag, slöade i sängen tills 12 då Johanna nämde att det var höstfestival här i Westfield. Vad har jag nu missat tänkte jag så fixade till mig lite snabbt och begav mig ner till downtown för att checka in det hela. Mötte upp Johanna och hennes kompis från Tyskland och sen kom även Line med. Det var mysigt, mycket folk, matstånd, folk som sålde grejer och hoppborgar och någon karusell. Det var redigt trevligt. Blev frozen yoghurt och sen när vi sagt hejdå till Johanna med vän så gick jag och Line till Starbucks tog oss en kaffe och pratade i någon timme och sen bestämde vi oss för att äta middag så vi gick till en Mexicansk grill. Proppmätt ligger jag nu hemma och ska hoppa i ett varmt skumbad och ha lite hemma spa och sen ska jag beta av några beckfilmer.

Idag är en sådan dag då jag har 1000 tankar i huvudet och vet varken in eller ut, jag saknar Sverige, mina fina vänner och min älskade familj. Säger det kanske inte tillräckligt ofta men ni som är mina vänner ni vet vilka ni är, ni är det finaste man kan ha och finns alltid där för mig, ni finns alltid med mig vart jag än går och jag älskar er obeskrivligt.

Sen har jag dom som står mig närmst min egna fina familj, jag har utan tvekan den finaste mamman, underbaraste pappan och den bästa lillebror man kan önska sig. Dem finns alltid när jag behöver dom, stöttar mig i allt jag gör eller vilka bestlut jag tar. Jag är så oerhört tacksam och sen jag kom hit har vår relation bara växt och blivit större. Som min fina pappa sa när vi inte är med varandra så blir vår relation starkare och det är så rätt och det är gulvärt. Utan dom är jag inget. Jag älskar er över allt annat och i dag hade jag inte velat något annat än att ha en hemma kväll hemma på päronstigen med mammas goda mat och en film i soffan med hela familjen ni är så saknade. Ibland känner man sig så ensam här även fast man inte är det, man har fina vänner och en värdfamilj men det är inte samma sak. Och idag är en sån dag då jag känner mig helt ensam. Jag räcknar dagarna tills mina fina föräldrar kommer igen, om 32 dagar ses vi♥ LYCKA!


With Love yours J

Godkväll lördag


Godkväll damer som herrar!

Blev som sagt middag på Paneras med Sara. Tjejen i kassan kände nog igen mig då hon frågade vad jag hette ( De frågar oftast vad du heter när du beställer mat i USA, så när din mat är klar så säger dem ditt namn). Men innan jag ens hinner öppna munnen så säger hon, du heter Jenny va? jag känner igen dig från igår. Ehh aahapp pinsamt nu är man känd där inne. Inte nog med de hon frågar även om jag var gift för att jag hade två ringar som ioförsig satt på högerhanden men för att göra saken klar, Nej jag är inte gift. När jag och Sara sedan kom hem till mitt hus så hör vi till vår stora förvåning att någon ha fest här på gatan, går ut och kikar och ser hur många bilar som helst så att jag tappade räckningen. Musiken dunkar så att människorna i Garwood hörde och de hade egen DJ och karaoke. Både jag och Sara var nära på att våldgästa men tänkte ett steg längre denna gången och hoppade de och gick in för att kolla film i stället. Linda kom även för att göra oss sällskap så vi satt mest och babblade och glömde helt enkelt bort filmen. Tjejerna har nu åkt hem och jag har krypit ner i sängen och gör mig redo för en god natts sömn och en lång sovmorgon! Musiken från festen spelar sju helvetes högt fortfarande , folk skriker och basen känns endan hit och jag må erkänna att jag är sugen på att palla över och haka på men nej inte denna gången.

Godnatt!


With Love J

Lördag


Hej finisar!

Kom hem för en stund sen från Shorthills mall. Var tvungen att åka dit och fixa en laddare till datorn för min är som sagt sönder. Åkte dit runt 2 tiden och hade en appointment at 4.15 så gick och kollade i butikerna. Ehh ja om jag vann en miljon på lotto så skulle jag nog kunna handla där, är bara Gucci, LV, Chanel, Dolce Gabbana, Tory Burch, Dior ja ni fattar vad jag menar men det var kul att kolla runt. Killen på Apple store var jätte trevlig, han kollade laddaren och prövade med att sätta in massa olika sladdar i min datorn och sen hittade han felet i den, så jag fick en helt ny laddar och inte ett öre betalade jag och behövde inte visa garantin heller. Nöjd tjej! Blev en kaffe och en kaka efter de besöket och sen gick Sara och jag loss i inredningsbutiken. Längtar ihjäl mig tills jag har en egen lägenhet att inreda i.

Nu blir det Paneras och sen movienight för hela slanten!


With Love J

Fredag kväll


Hej!

Sitter här och asgarvar till Pensionärsjävlar, vilka stjärnskott! Inväntar att klockan ska slå 5 så jag kan åka och hämta C från skolan. Skulle först hämta henne vid 3.15 sen blev det 3.30 sen 4 och nu fick jag ett sms att hämta henne  5.30 så så blir det. Kvällens planer är fortfarande oklara med lutar åt Rock'n' Joes.

Förövrigt har byggarna varit här sen 8 i morse för att sätta upp lister i mitt rum och klockan är nu snart 4 och de är fortfarande i mitt rum?! Jag är ingen byggare men allvarligt hur lång tid kan de ta?!

I morgon bär det av till Apple store då min laddare inte funkar så hoppas det går på garantin för tänker inte betala 80 dollar för en jävla laddare den saken är klar. Fast ioförsig så måste jag ju de om det inte går på garantin, smart där men den lär gå på garantin för det är minst ett år om jag inte minns fel?! Men nu ska jag fortsätta att skratta åt pensionärsjälvar tills klockan slår 5.

Hejsvejs

Fredag


Godmorgon alla fina!

Sitter här med mitt morgonkaffe och tittar ut på ett grått och trist Westfield. Blev väckt klockan 8 så hej då sovmorgon blev det i dag med. Bygg killarna kom och knackade på så fint i morse och började klart i mitt rum, så får se hur länge de stannar. Dagens sysslor blir att köra en maskin tvätt och sen städa upp i köket, åka och handla kaffe för det är totalt slut och sen umgås med Sara på kvällen, blir en middag på Panera bread. Fint de!


Kärlek J


Torsdag kväll!



godkväll gott folk!
Blev en långpromenad med Sara såhär i afton. Kände att de var på tiden att gå ut och röra på sig lite, de behövs! Har nu tagit en varm dusch, tvättat ansiktet, borstat tänderna och hoppat i min snygga U2 t-shirt och är nu redo att inta natten men först ska jag kolla på ett avsnitt av Sol, fest och oroliga förädrar. Pinsammare program får man leta efter, men ack så underhållande!


With Love J

Torsdag



Hej på er!

När jag väl planerar att sova ut utan att bli väckt så verkade aldrig gå, idag vaknade jag av att något pep så in i, trodde först att de var brandlarmet men insåg sen att det var C's väckaklocka som ringde kl 06.00 ocn vägrade att stängas av. Så jag fick gå upp och stänga av det. Gick sedan och la mig igen för att försöka att somna om, lyckades och 23 minuter senare ringde det där jävla larmet igen denna gången vet jag dock va det va så gick raka vägen in i henes rum och stängde av det. Sen lyckades jag somna om tills 9 iallafall. Drack mitt morgonkaffe och åt frukost och funderade på vad jag skulle göra nu under dagen då alla jobbar. Så fick bli en promenad till downtown inhandlade lite små grejer och gick sedan hem igen och tog bilen till Garwood för att köpa yoghurt för den var helt slut och kom precis hem nu men när jag körde in på garageinfarten så är garargedörren öppen och det stor en stor blå skåpbil inne på vårt. Fan tänkte jag nu är det någon som ska göra inbrott så får typ panik, men parkera bilen och kliver ur och sen kommer de fram en stor kille med jobbar byxor och presentera sig. Det var tydligen han som skulle ha dykt upp i Tisdag och onsdags och fixat lite utomhus på huset och i mitt, A's och H's rum men kom aldrig så han kom idag. Lagom lättad men ändå fundersam vem fan går in i ens garage bara så när någon inte är hemma?! Men han behövde inte gå in och fixa i huset idag utan det skulle han ta i morgon. Så bra da, då är jag iallafall förberedd på att någon ska komma i morgon.

Sitter nu men en kaffe i handen och kollar i J.Crews's nya kartalog som kom på posten i dag så får se om det finns lite roliga höstnyheter. Annars sitter jag och väntar till klockan ska slå tre så att UPS kan komma med mina skor, de borde verkligen komma vid detta laget.


Xx

Godkväll!

Godkväll eller vad ni väljer att kalla det! Blev som sagt en lugn dag idag. Skypade med vännen Malin i en timme, hade Linda på besök, tvättat kläder, målat naglarna och duschat. Och nu ikväll mötte jag upp Christin en tjej från Tyskland, vi tog en promenad ner till Starbucks och där väntade inte bara en utan 8 andra Au pairer så satt där tills 10 och tjatade innan vi gick hem igen. Och min värdpappa kom hem nu ikväll så stod och pratade lite med honom. Är så trött nu fattar dock inte varför, men tänkte sätta igång tvn nu och kolla om det är något bra.

Puss och godnatt på er!


20 September ♥


Vet att ni kanske tänker men det är ju inte den 20 september i dag, det är ju den 21 september och de har ni rätt i men grejen är den att igår föddes en liten kille i Jönköping. Min fina Kusin Jeanette och hennes sambo Ronnie blev föräldrar för första gången. Jag är så glad för er skull och jag kan knappt vänta tills jag får träffa er och er lille prins. Han vet inte vilka under bara föräldrar han har och alla finna människor han har omkring sig. Och alla dom är mina släktingar, jag är stolt att få ha dom vid min sida. De ger alltid så mycket glädje, kärlek och värme till varandra, såna människor växer inte på trä. Ni är underbara allihopa och jag saknar er så♥.

Sitter nu med mitt morgonkaffe, har fått låna C's laddare annars hade datorn lagt av får längesen. Sitter med världens största leende, så härligt att få ha en liten bebis i släkten, vill träffa han nu. Körde C till skolan idag med all packning för i dag ska hon åka till Pennsylvania med skolan och kommer hem på fredag, så lugna gatan blir det för mig. Långhelg är ju inte fel. Ha några maskinner tvätt att ta itu med annars är det inte så mycket idag.

Önskar er en bra dag!


With Love J

Tisdag kväll!


Har precis slutat jobba. På vägen hem från pianolektionen spelade dem sönder Justin Beiber på radion vilket C var total lyrisk av. Förstår inte redigt vad som är grejen med honom, alla tonårstjejer älskar han. Det enda de spelar på radion är hans låtar och jag går nuts då jag typ alltid sitter i bilen. När vi kom hem så gick vi ut i trädgården och skrämde iväg rådjur. Låter nog mer illa än vad det va, grejen är den att dom äter upp min värdpappas växter i trädgården och det gillar han inte. Och när jag vaknade i morse stod det 6 rådjur i trädgården och de har stått där istort sett hela dan. Sen när jag väntade på C i Morristown så var det två rådjur och nu när vi kom hem stod det fem i trädgården, känns som att de har förföljt mig hela dan.

Sitter iallafall och njuter av en kopp kaffe nu och lyssnar på musik och ska snart ta och hoppa in i duschen. Förövrigt har jag inte mycket att tillägga mer än att min laddare till min macbook pro har slutat att fungera skit bra, tur är det att C precis köpte en lika dan så kan sno, låna den under dagen när hon inte är hemma. Perfekt!



With Love J

Hjärta



Efter lite fix och trixs så lyckades jag få in ett filmklipp, tjoohoo!

Denna Jenny har varit våran uti många herrans år, denna Jenny ska nu fara till New Jersey i år.
Denna Jenny har varit vår, och hon har nog satt sina spår.
Denna Jenny ha hängt i och ställt upp i torrt och vått.
Ja nu är det slut på ljungby killar, ja nu är det färdigt inom kort.
Nu ska hela New Jersey intas, nu ska dom smaka på något gott.
Så vi tar farväl och stora tårar rullar på vår kind, nu är det slut på Jenny tider, nu slår Jennys drömmar in.


Tänk att detta är snart ett år sen. På min hejdå fest innan jag åkte till USA, en helt oförglömlig kväll. Kan inte annat än att få ett stort leende på läpparna när man kolllar på detta. Jag har utan tvekan dem mest finaste och underbaraste människorna omkring mig. Ni är guld värda och saknaden efter er är stor.

Kärlek!

Tisdag



Godmorgon folket

Jag har precis kommit hem från att ha släppt av C vid skolan. Och sitter nu med en kopp kaffe, känner mig allmänt seg och hängig och näsan rinner så är inte på topp. Känner inte alls för att bli sjuk just nu...
Fick ett tips av Jessica och det var att ha i Coffee-mate med smaken French Vanilla i kaffet. Blir som en vaniljlatte typ, hur gott som helst. Vet dock inte om de finns i Sverige men gör det de så pröva det är ljuvligt gott.

Annars i dag, just nu är städpersonalen här och gör det fint, jag väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan börja med nästa maskin vilket är lakanen. Sen nu på förmiddagen ska även någon kille komma och fixa ute i trädgården och sätta upp lister i mitt, A och H's rum. Sen ska jag laga fajitas och köra och hämta C från skolan och åka direkt till Piano lektionen så är väl hemma vid 8 skulle jag tro.

Föresten är det någon som vet hur man får in "sitt eget filmklipp" i bloggen på blogg.se? Så hade jag varit tacksam för hjälp :)

Det var nog allt, och sen hoppas jag på att mina Jeffrey Campbell skor kommer i dag med. Vill ha dom nu!!

Love J

Måndag

Måndag igen och klockan är halv 10 och jag har precis kommit innanför dörren typ, sov ca tre timmar inatt. Var jätteyr och svin trött men kunde inte sova för att allt snurrade. Så jag var lagom klar i huvudet när klockan ringde kl 06.00 i morse för att jag skulle köra min värdmamma till tågstationen, och mib värdpappa är i Arizona tills onsdag på jobb så är bara jag och tjejen hemma. Körde sedan C till skolan kl halv 8 var hemma 8.45 tog tag i tvätten, bäddade sängen, tog ut disken ur diskmaksinen och sen gick jag och la mig igen i två timmar, behövdes kan jag lova. Efter de tog jag tag i tvätten igen, åt lite och fixade innan jag körde till Paneras för att hämta mat till C, körde direkt till skolan och plockade upp henne och sen bar det av till kören som började kl 6. Så ja spenderade ca tre timmar där, medans hon sjöng så gick jag på föräldrarmöte med alla mammor, kände nog hur alla tittade och undrade vems unge som är min haha. Men de gick bra och fick ner lite information. Är iallafall galet glad för att vara hemma nu, känns som att jag håller på att bli sjuk, känner mig feberig och huvudet värker. Så blir till att borsta tänderna och tvätta ansiktet och krypa ner i sängen direkt.



Godnatt på er!

Söndag

Mahh är så trött efter i dag. Sara och Michaela hämtade upp mig vid 9 i morse sen hämtade vi upp Johanna och körde till Six Flags Great Adventure, en stor nöjespark här i NJ. Fy attsingen vilka karuseller de hade man blir ju livrädd bara av att kolla på dom, plus att näst intill alla åker upp och ner. Men Sara och Michaela åkte i princip alla medans jag och Johanna åkte dom som inte åkte upp och ner, ja man blir nog mesigare med åren. Annars gick vi runt där och kollade, vann gosedjur och åt mat, sånt man gör på en nöjespark. Det var en perfekt dag för att vara där, lagom varmt och inte alls mycket folk max 20-30 minuter i kö för att åka. Så det är inte som på Liseberg då man kan få vänta i över en timme. Vi var hemma efter 6 så Sara och jag åkte hem till mitt, blev bjudna på fin söndagsmiddag, Lamm och festliga tillbehör serverades ikväll. Är nu proppmätt, jätte trött och sjukt ont i huvud och hals efter allt skrikande idag. Så orkar inte skriva så mycket mer utan ni får checka in bilderna i stället och njuta av dem.

Puss och godnatt!



Den här åkte jag, kanske inte se så mycket ut men backen till vänster stupar RAKT NER! Och den går skit fort så trodde halsmandlarna skulle hoppa ut när jag skrek.

Denna skulle vi åkt men den var stängd pga stormen, och som ni ser går den rakt upp och rakt ner och är 139 m hög och går i 206 km i timmen. Kanske var tur att den var stäng ändå.









Lördag!

Haft en kanon dag med Jessica. Efter att ha skypat med mami, papi, morbror Tobbe och Natti i 2 och en halv timme så tog jag en dusch, åt frukost och gjorde mig redo. Och vid halv 1 kom Jessica och hämtade mig sen bar det av till Bridgewater mall, blev ett par ballerina skor från Tory Burch och en kabel stickad tröja från HM med hem i dag. Sen blev det även en vända till Menlo Park, var inne och kikade i Michael Kors butiken och där ska handlas innan jag åker hem den saken är klar. Efter Menlo park tog vi bilen hem till Westfield för att äta på Paneras, båda ville ha cheddar broccoli soppan. Jag fick min men efter de så tappade kille där hela soppgrytan på golvet så det blev ingen soppa för Jessica stackarn så hon fick ta en sallad istället så hon var lagam glad ;). Sen har vi bara suttit hos mig, pratat och drukit kaffe. Blir sängen snart för i morgon väntas Sixflags med Sara, Johanna och Michaela.


Fina Jessica!




Denna halloween häxa skrämde skiten ur mig på shop rite, hon var läskig när hon stod still med när hon började röra på sig blev hon ännu värre skrek och sprang in i affären och alla trodde nog att jag var lagom mongo, har en film på henne så ska försöka att lägga upp den för er men har inte fått kläm på hur man gör ännu.

Nya kärleken!

Xx Jenny

Lördag

Hade en super trevlig kväll i går. Blev mycket prat och skatt och god mat på Paneras och lite efter nio så gick Sara och Michaela på bio medans vi andra gick till Starbucks för att träffa några nya au pairer. Träffade en tjej från Tyskland och en från Holland. Båda var supertrevliga så hade en fortsatt trevlig fredagkväll. Var hemma runt 12 helt dödstrött (känner mig som en kärring) efter veckan så somnade direkt när jag la mig i sängen. Och i dag var tanken att sova ut men vaknade självklart kl 6.30 och somnade om till 8 då min värdmamma väckte mig för att de var någon kille som skulle kolla alla ventilationer i hela huset så jag fick glatt stiga upp och nu kan jag ju inte somna om. Sitter förövrigt inne på skype för att försöka få skypa med mami och papi som är i Ystad hos morbror Tobbe och Natti nu innan jag ska iväg sen runt 12 för att träffa Jessica. Blir nog höstshopping i dag. Känner att jag behöver fylla på garderoben lite!

Här får ni lite bilder från igår, och nu är det Halloween dekorationer överallt i stan!

Johanna, Line och Sara

Älskar denna bilden, man ser hur Johanna njuter av maten!




Carmela och Line

Linda och Carine

Amerikanarna kör på som vanligt med dekorationer all over och nu är det Halloween som gäller!



Xx

Fredag kväll!

Heej godingar!

Har slutat för idag och är nyduschad och fräsch och ska nu ta och möta upp tjejerna i downtown för en middag på Paneras, en varm soppa sitter inte fel nu i höstens kalla vindar, så blir skinjacka och päls på idag. Känns sjukt konstigt då man hade sommarkläder på sig i måndags. Men jag ser faktiskt fram emot hösten om jag ska vara ärlig. Hoppas ni får en toppen kväll för de ska jag ha.


Saknar er!

With Love J

Fredag!



Fredagen är här så underbart. Efter att jag kört C till skolan kom jag hem och möttes av ett chatt medelande på facebook av en gammal klasskompis där de stod, Jävla vilken resa du gjort, jävligt imponerad. Hur glad blir man inte då? TYP SKIT GLAD! Gjorde min morgon. Har precis satt på den andra maskinen tvätt, bäddat C's säng, tömt de små papperskorgarna och gått ut med soporna, städat av och damsugit i köket. Så ska nu åka till Shop Rite och handla lite bananer och yoghurt och lite sånt. Och sen runt 12 ska jag möta upp Linda i downtown för en kaffe och känner att islatte "tiden" är över nu och det är dags att gå på de varma dryckerna, sjukt kallt ute 10 grader. Det som var så varmt i början av veckan gick i shorts och linne då och nu är det stickad tröja och långbyxor som gäller, det ändras fort må jag säga. Sen senare i dag ska jag bara hämta C från skolan vid halv 6 sen slutar jag för dagen så ska möta upp några tjejer för middag ikväll på Paneras, helgen är efterlängtad!

Ha en bra dag!

Xx J


Torsdag kväll!


Herregud, jag dör så kallt 12 grader ute TOLV! Vad händer här liksom var 28 grader i går och 21 i morse när jag var ute och gick och sen på eftermiddagen började det att regna och nu är det skit kallt. Ska man behöva ta fram vinterjackan nu är det stora frågan..

Blev iallafall en runda till Starbucks för att träffa Johanna så här på kvällskvisten och innan hon hämta upp mig fick jag ett sms med texten, klä på dig väl, tro fan solen slockna nyss. Haha, vilket hon ioförsig hade jävligt rätt i. Men något bra med detta är väl att jag får åka och köpa höstkläder? måste vara så. Mys med stickade koftor och boots och allt vad det innebär. Toppen! Tänkte ta och runda av här och säga godnatt. För i morgon är det fredag och heeeeeeelg och jag är ledig fan vilken bra combo. Sen ska mami och papi ner till Ystad i helgen så ska få skypa med morbror tobbe och min lilla Natti vilken är helt underbart♥.

Min skönhetssömn väntar, både täcke och filt som gäller inatt puss och godnatt på er!

Torsdag

Sitter med mitt morgon kaffe nu efter en morgonpromenad och prata med min älskade vän cissi, fy vad saknaden är stor. Skönt med torsdag, snart helg! Ska sova ut rejält och har planer på att träffa Jessica på lördag och sen kanske det blir sixflags på söndag. Men det återstår att se.

Idag har C skola och tennis till 4.45, jag ska ta hand om tvätten nu innan och skypa med cissi och lillebror och laga mat innan jag ska hämta henne. Sen senare ikväll blir det starbucks för en kaffe med Johanna för första gången denna veckan.

Fick en fråga från Susanne som jag tänkte svara på,

Hej vännen!
Alltid lika roligt att läsa din och Saras blogg.
Tänker du plugga något i höst?
/kram

Hej, Susanne! Kul att höra :). Skrev om detta i något inlägg tidigare, och som de ser ut just nu så vill jag jobba. Har inga direkta planer på att plugga just nu och vet inte ens vad jag vill plugga till så känner att jag vill jobba istället tills jag kommit på de. Och sen jobbade jag på Parfymeri 1 innan jag åkte som är en kosmetik affär där de säljer, hudvård, smink, parfymer och sådana grejer så tänkte höra med dom om de behöver lite extra hjälp, så kanske man kan få några timmar där om de behöver tills man hittat något annat. Men som sagt inget är bestämt så vi får se. :) hoppas allt är bra med dig! Kram

Oj vad tiden springer iväg, nu pep det uppifrån och tvätten är klar så ska fixa med det lite snabbt sen ska jag skypa med älskade bror, han skrev på chatten att han skulle bara steka två ägg sen kunde vi snacka ;) haha älskade du! var allt för längesen vi pratade nu!

xoxo Jenny

Onsdag

Klockan slog precis 9.23 PM och jag slutade jobba kl 9 PM. Har precis duschat och lagt mig i sängen helt dödstrött. Har hållt igång hela dan, med tvätt och ärenden, fixat och donat, hämtat min värdmamma på flygplatsen och varit med C på piano och lagat mat. Som förövrigt var skit god gjorde en tortellini soppa, med italiensk korv, morötter, lök, zuccini, tomatsås, tomater, kyckling spa, italienska kryddor och champinjoner och så hade jag vitlöksbröd till de, en hitt sen när det börjar bli kallt ute.

Sen måste jag säga att jag blir så glad när ni kommenterar och skriver i bloggen. Och ni får gärna ställa hur många frågor ni vill de är super kul att svara på. Och ikväll fick jag denna frågan av Sandra: Nu kommer ytterligare en fråga från mig. Lagar du midddag till hela familjen? är det inte svårt att komma på eller kommer värdmamman med idéer? Ha det bra, kul att läsa din blogg!

Ja jag lagar mat till hela familjen eller till dem som är hemma eftersom att sonen och den äldsta tjejen nu går på college så lagar jag bara mat till 3 eller 4 personer. I början sa alltid min värdmamma till mig vad jag skulle laga för nått för tjejerna var ganska kräsna men nu i sommras hade jag fria händer att göra vad jag ville och det gick hem de också. Och nu när skolan har börjat och så, så brukar jag och min värdmamma diskutera om vad jag ska laga för mat. I början tyckte jag nästan att det var hemskt att laga mat, allt var så nytt inte bara med gas spis och alla mått, recepten, frågorna man hade kommer de att gilla det osv, och även maten de har inte alls samma livsmedel och utbud som vi har i Sverige så att de är svårt om man vill försöka att laga något Svenskt. Men man kommer in i det ganska fort och nu är jag så van vid att laga mat så det rullar på bra. Och något som alltid gå hem är pasta med chickennuggets, typiskt amerikanskt. Sen sa min värdmamma från första början att om det skulle gå åt pipan någon gång när jag lagat mat så kan vi alltid beställa en pizza, och det kan vara skönt att veta att det är inte hela världen om det inte skulle bli bra men just i den stunden då du är ny så är det hela världen. I början är man livrädd att något ska gå fel. Men som tur är har det aldrig blivit så illa att jag har behövt beställa en pizza ;).

Och som ni ser så ser bloggen lite annorlunda ut och de beror på att min fina vän Malin hjälper mig med att ändra utseende på bloggen eftersom att jag själv inte är så haj på de men den ska nog vara klar snart så det kommer dyka upp en ny design snart som ni får hålla utkik efter.

Nu känner jag att huvudet och ögonen inte hänger med redigt så tänkte ta och släcka ner och säga godnatt!

Xx Jenny

Tisdag

Tog en härlig och lång morgonpromenad i morse medans städpersonalen var här. Om man ska gå så måste man gå på morgonen eller sent på kvällen annars är det alldeles för varmt, i dag har vi haft sol sol sol och 28 grader stod termometern på. Kom precis hem, har varit och hämtat C från skolan och håller nu på att laga mat, revben med ris och majs blir det till middag. Annars är jag allmänt less och nere idag så orkar inte skriva så mycket....

Tänkte iallafall svara på Sandras fråga igen: På tal om hemresa till Sverige,vad har du för planer där då? plugg? jobb?

När jag kommer hem så känner jag för att jobba, har inga planer på att plugga ännu, vet inte redigt vad jag vill plugga så för mig blir det jobb som gäller, just nu iallfall. Får se om jag söker lite här ifrån innan man kommer hem annars så får jag ta det när jag kommer hem. Jobbade annars på Parfymeri 1 innan jag åkte så tänkte höra om de kanske behöver lite extra hjälp, så kanske man kan få några tider där medans man söker annat men det är inget som är bestämt så vi får se lite.

Tycker även att det är jättekul att du ställer frågor Sandra, och ni andra är även välkommna att göra de. Blir lite roligare att skriva då om man har något man kan ta upp/svara på utöver att jag skriver om min vardag :).

Ikväll är det tänkt att Sara ska komma hit, hon är inte heller den gladaste idag så känns skönt att man kan utbyta sina tankar, och speciellt på svenska, man behöver de och i dag är en sån dag!

Xx

Måndag

Oj oj hela fyra kommentarer, så mycket roligare att gå in på bloggen och skriva när man ser att folk ha kommenterat. Bra jobbat, Keep up the good work!

Måndag i dag som sagt, kom precis innanför dörren Läs: 8.50 PM. C hade skola till 5.15 sen stannade vi snabbt på Paneras för att få med oss lite mat och sen körde vi direkt till någon lite by/stad som ligger utanför Morristown för att hon hade kör i två timmar. Helt öde var vi mitt ute i skogen, fick faktiskt en liten känsla av Sverige där. Var helt hysteriskt mycket trafik påvägen dit, vad gör alla på vägarna egentligen? och samtidigt som jag?!?! Det enda man gjorde var att rulla en meter och sen stanna, rulla en meter och sen stanna, ja ni fattar principen. En sak med att köra bil i Usa är att folk är så jävla egoistiska ursäkta språket med allvarligt, i Sverige hjälper man iallafall varanda (mer än här). Exempel skulle byta fil eftersom att en del filer bara går till höger vid trafiklysen och så blinkar man till vänster för att man vill komma i den filen, jo vad gör inte pulvret som är bakom i den filen då? jo han gasar och ge sig fan på att han inte ska släppa in mig, men hallå blir man trött eller. Folk kommer dö i av stress i förtid här om som de håller på att stressa i trafiken. Kör du inte EXACT när det slår över till grönt vid trafiklyset så får alla total panik och slänger sig på tutan, tur att man vant sig nu, i början fick man ju hjärtattack. Ingen som använder tutan i Sverige om det inte är helt katastrofalt, här i USA är det som värsta modet att använda tutan.

Tänkte svara på Sandras fråga: Undrar lite om du längtar till sverige nu när du varit där ett tag, undrar också vad man tjänar som aupair? verkar vara ganska kul.

- Klart att man längtar till Sverige har trots allt varit här lite mer än 8 månader. Det har absolut alltid funnits en känsla att man längtar till Sverige och den var som jobbigast i början men man vänjer sig ganska snabbt och det är lätt att hålla kontakten med alla där hemma. Och sen beror det mycket på vilken familj man hamnar i osv. Jag har hamnat i en bra familj där jag känner att jag trivs och må bra och det värdesätter mycket. Som au pair tjänar du runt 200 dollar i veckan och sen kan du även vara en Extraordinaire au pair där du måste ha en mer grundläggande utbildning och dom tjänar oftast mer. Au pair livet är väldigt kul man lär sig mycket, man får se mycket och man lär känna mycket nya folk. Det är en redig upplevelse men som sagt det finns både bra och dåliga sidor med att vara au pari, som detf finns med allt annat men jag ångrar inte en sekund på att jag åkte som au pair. Hoppas du har fått svar på de du ville och är det något mer du undrar över så får du gärna höra av dig.

Tänkte nu ta och kolla på en beckfilm nu innan jag ska släcka lampan för idag :)

Pusss

söndag

Hej alla kära!

Har som sagt jobbat hela helgen, även idag. Igår kväll när Sara hade anlänt så gick vi ner till downtown för glass och för att snacka av oss lite, gick och strosade och hade det allmänt trevligt. Dock var båda extremt trötta så vi gick hem till mig runt 9 och satt och pratade till halv 12 då Sara rullade hem och jag kröp ner i sängen och kollade på Smala Sussie haha herre vilken sjuk film, man får sig några goa skratt. Kolla på den om ni inte sett den. Idag var det tänkt att jag skulle sova ut men vaknade kl halv 8 och lyckades sova till halv 9 innan jag gick upp och gjorde en kaffe, skypade med Malin och skrev lite med Papi. Fick ett ryck och beställde yttligare ett par skor från Jeffery Campbell, lycka! Så väntar nu bara på att de ska anlända. Åt sen en sen frukost med Sara på manhattan bagels nere i downtown, växlade in alla mina mynt och till min förvåning var hela 60 dollar. Åkte till Ulta för att handla nya rengöringsprodukter till ansiktet innan jag åkte hem igen för att jobba.

Har fått brev idag om att de antagit min flyginformation och får reda på datum och annat fyra veckor innan man åker. Har även räcknat ut att de är 46 dagar till mami och papi kommer och hälsa på, och 27 dagar till Jeanette och Ronnies bebis är beräknad♥. Och om 20 dagar blir det en tripp till Canada och Niagaria fallen med Johanna. De var lite om vad som händer som är värt att lägga på minnet. Annars så har min ipod fått damp och vägra funka går inte att stänga av den så är något fel med touchen, så har bestämt mig för att köpa en ny helt enkelt.

Och en påmindelse till er som läser, ni är extremt dåliga på att kommentera förutom, (mamma, pappa, Emma och Sara så stor kredits till er) och det är så himla tråkigt att skriva när ingen kommentera. Så vill ni att jag ska fortsätta skriva är de nog dags att ni blir bättre på att kommentera. Jag lägger ner tid på att skriva för att ni vill veta hur jag ha det här så tycker jag att ni kan skriva en liten kommentar, det är väl fair?!
Vet att det kanske inte är så kul eftersom att min vardag ser väldigt enformig ut och inläggen blir i stort sett likadana men hojta gärna till om det är något ni vill att jag ska skriva om..

tänkte avrunda här nu, ska nämligen ta och ha lite hemma spa med ansiktsmask och lite så. Lyx lyx!

Och dessa underbara kommer snart att bli mina!

Xx


9/11 - 10 år

Idag är det tio år sedan 9/11 och det är många olika tankar som vandrar i USA nu. Alla mina tankar går till USA just idag.

Lägger upp ett klipp av vad som hände 9/11 och det är någon som gjort detta klipp för att hedra alla offren som omkom i katastrofen. Kolla du också, man kan inte titta utan att bli berörd.


Lördag

Hej på er godingar!

Jobbade som sagt i dag. Körde den svarta bilen idag, shit vilken skillnad det var på denna och hondan. Efter att jag åt frukost körde jag C till kören kl halv 10, virrade runt och hittade en affär där jag kunde köpa en skinkmacka till henne och lite snacks. Halv 12 var hon klar så körde till hennes chandler där hon först hade ett test sen lektion. Så samanlagt 3 h själv tycker jag att det är onödigt att åka hem då de tar minst 40 minuter beroende på trafik och sen vara hemma en kort stund för att sedan köra tillbaka igen. Så åkte till en mack där de har dunken dounats så köpte en islatte och satt i bilen en runda och pratade med Sara och även Johanna. Tog även en promenad och tittade in i ett bibliotek. Annars da jo har gjort goden goda gärning idag och även dagens pinsamaste.

Så dagens goda gärning: Satt i bilen och pratade med Johanna då hon plötsligt säger vad va de? - Vadå menar du säger jag förvånadt! Ja men det där säger hon igen och då hör jag med något och sneglar i backspeglen och ser en man som ligger på gatan så springer ut till honom och då har han tydligen tappat balansen från en hög kant, slått i huvudet i bilen som stod parkerad och sedan trillat ner till marken. Så fick säga till om hjälp för han vara lite för stor så hade inte kunnat hjälpa han upp själv så kom två killar och hjälpte honom upp igen. Som tur är gick de bra och han tackade så mycket för att vi hade hjälpt till.

Dagens pinsamaste: På samma ställe, satt i bilen utanför macken och kände att jag behövde gå på toa så gick dit och gjorde de jag skulle och ska precis ta på mig byxorna och dörren öppnas av en 25 årig kille, som plötsligt får ur sig Oh I'm soo sorry! Så jag inser att jag har glömt att låsa, jag fick panik och kände verkligen för att sjunka genom jorden där ett tag men höll andan och näst intill sprang ut i bilen och "gömde mig" fy vad jag skämdes. Stackars kille han borde tro att jag var helknäpp.

Det var dagens roliga, ska nu ta och umgås med Sara ciao!


Fredag

Klockan är nu 8.40 PM har avnjutit en god grekisk middag med min värdfamilg och har precis slutat jobba. Har fixat och donat hela dan, åkte till en Grekisk affär för första gången och köpte massa Grekisk mat, mumma. Gjort ärenden på stan och det vanliga såklart. Sen har jag tagit fram mina bakkunskaper idag och slängt ihop Peanutbutter chocolate chip och några vanliga chocolate chip. Blev en redig hitt här hemma. Jag är nu helt slut och har precis duschat, och väntar nu på att Sara ska komma en runda. Blir nog inte så sent då jag jobbar i morgon och kanske på söndag med. Och i morgon ska jag få köra den Svarta nya bilen, gahh spännande. Min värdpappa ska visa mig i kväll hur man gör, för det är en sån bil utan nycklar man trycker bara på en knapp för att starta. Så kan nog vara bra att han visar mig så jag inte sitter där i morgon som ett uffo ;).

Nu kommer sara snart så måste runda av här!

Pusss

Torsdag


hoj hoj vad veckan springer iväg, vanlig jobbardag för min del, hann även med en skype med bästa Emma. Efter några försök utan ljud då hon bara hör mig så har det inte blivit mycket prat så vi gjorde ett tappert försök idag och efter tio minuter så fick hon till det och vi kunde föra en konversation. Äntligen! Man får sån energi av att prata med alla kära där hemma. Efter att jag slutat tog jag och Sara och hoppade i träningskläderna och tog oss en tur och retur promenad till Garwood och tillbaka inte illa pinkat. Skönt att få röra lite på sig var ett tag sen. Ska snart hoppa in i en varm dusch innan sängen kallar. Fredag imorgon, efterlängtat! Som det ser ut just nu så blir det jobb på lördag annars inte mycket inplanerat denna helg.

Take Care!

Xx

Rip Stefan Liv


Bild från hockey VM i Prag!

Satt precis och läste på aftonbladet att ett helt hockeylag fråh Ryssland har omkommit i en flygkrasch, fy så hemskt finner inga ord. Sen att Stefan Liv, hockeylegenden själv var med på planet och bekräftades död är bara så tragiskt som det kan bli. Skänker alla mina tankar till Stefans familj och vänner och även de andras familjer och nära och kära.

R.I.P

Tisdag



Varit en av världens tråkigaste dagar idag, regnet har bara öst ner och de verkar aldrig sluta. C börjar skolan i morgon så var en liten mjukstart för henne i dag. Och som vanligt så har jag tvättat 5 maskiner tvätt och lagat mat men de borde ni ju ha kunnat listat ut vid detta laget. Annars nu i kväll trotsade jag regnet och tog en promenad till down town för att möta upp Josefine och Sara, kan vara det dummaste beslutet någonsin. Inte att träffa tjejerna utan att gå ner, hela gatorna är översvämnade på vissa ställen och trottoarerna och också nerdränkta lite här och var så såg ut som att jag hade simmat ner till Starbucks men icke. Blev en trevligt stund där nere innan Sara snällt körde hem mig. Så har precis tagit en varm dusch och borstat tänderna och ska nu ta och sova, skolan börjar i morgon så klockan ringer kl 6.30 hujedamig!

Xx Jenny

Måndag

Labor day idag vilket innebär att de är röd dag. Fick förklarat för mig att Labor day är en dag som alla som jobbar ska ha ledigt nu efter sommaren, och inför höstens jobb som väntar så en "sista" ledig dag kan man säga. Så jag har spenderat eftermiddagen med Linda, blev en runda till Lord and Taylor, och har hittat en underbar klocka och ja den ska bli min någon dag. Men i dag fick jag med mig en parfym från Dior doftar ljuvligt och passande inför hösten. Sen blev det en fika på Starbucks och fönster shoppade lite innan jag gick hem till mitt och hon till sitt.

Gick in på tv4 play för att kolla på Idol, men nej det visas bara i Sverige...men va? varför har man web-tv om de inte kan visas utanför Sveriges gränser, skandal om ni frågar mig! Så blir ingen Idol för min del. Så ska slå på en beck film istället innan jag ska krypa till kojs för inatt.

Saknar er där hemma!

Puss

Boston

Kom hem från Boston för en timme sedan, och har nu precis duschat, skrubbat och använt hårinpackning, välbehövligt må jag säga. Hostlet vi bodde på var kanske inte de fräshaste jag varit på luktade mögel och instängt, toaletterna och duscharna såg ut som nerskitade tvångsrum och inte större än en papperslåda utan att överdriva, så nej tänkte inte ens tanken på att stiga in och duscha där så blev raggadusch och ett besök på en frisörsalong så jag fick håret tvättat, funkade minst lika bra. När vi kom fram på fredagen efter någon timme extra i bussen så tog vi en taxi till hostlet, checkade in och tog oss till rummet som vi skulle dela med 4 andra tjejer, kul tänkte vi hoppas de är några roliga. Till vår stora förvåning var det ett gäng kärringar som vi delade rum med. Totalt osociala ja menar bor man 6 i ett rum brukar man väl säga hej iallafall de gör väl vilken normal människa som helst. Men de lämnade rummet dagen efter och vi fick 3 andra rumskompisar dock unga denna gången men precis lika osociala förutom en utav dom. Så under lördagen åt vi först frukost på hostlet som hade ett bra utbud så de var redigt bra, både jag och Sara kollade runt och undrade vad det var för folk som bodde där men tänkte inte mer på de och tog oss till busstationen för att ta oss till Harvard University, vilken skola så stor och vacker inte alls som det ser ut i Sverige, hade inte sagt nej till att gå på den skolan. Strosade sen runt tog en kaffe, och tog sedan en taxi till ett spa som inte ens fans, men efter lite promenader och kollat på internet så hittade vi ett spa Elizabeth grady som var lyx lyx och låg på Bostons dyraste gator, jag tog en timmes ansiktsbehandling och Sara tog en timmes massage. Sen begav vi oss till Lisa's Nails och fick pedikyr. Tog taxi tillbaka till hostelt och byte om och gjorde oss redo för att gå ut och kika i Boston, hittade en jätte mysig restaurang där vi åt och sen kollade vi runt lite och åt frozen yoghurt innan vi gick tillbaka. Sov till halv 9 och packade ihop våra saker och gick ner för att äta frukost och då slog de oss igen vad fan är detta för människor den ena såg konstigare ut än den andra alla as glodde som att de aldrig sätt folk innan, kändes allvarligt som att man bodde på ett psykhem. (och nej är inte världens elakaste människa men ni skulle också få den tanken om ni var där, tro mig!). Inte nog med att man skulle diska sin egen disk efter man ätit, inget mig emot men många som inte kunde läsa tydligen och sket i att diska och en del diskade bara med vatten, sjukt äckligt med tanke på att de var de vi åt med, mahh usch rysningar...

Checkade ut vid 11 och tog vårt pick och pack och begav oss till downtown Boston gick till en frisör, Sara fick håret klippt och jag fick håret ren tvättat, härligt. Gick sedan och åt lunch på en Italiensk restaurang vilket faktiskt inte var en höjdare men själva stället var jätte mysigt. Blev en frozen yoghurt innan vi gick till CVS och handlade lite smått och gått inför bussresan hem. Tog taxi från downtown till south station och inväntade bussen och sen var det 4h och 30 min bussresa tillbaka till New Jersey och tåg från Newark till Westfield och sen kom min värdmamma och hämtade oss, så har packat upp allt nu och ska snart lägga huvudet på kudden och invänta min skönhetssömn i ett rent rum och ren säng, det är kärlek

Helgen har varit super, och Boston är super fint och verkligen mysigt, rekomendera starkt att åka dit!












En skvätt av Boston fick ni ta del av här, vill ni se mer så finner ni fler bilder på Facebook!

Simma lugnt!

Puss J


torsdag


Hej äntligen krypit ner i sängen, haft en fullspäckad dag med körningar, tvätt, byta lakan, ännu mer tvätt, laga mat, hämta, och städa köket bland annat, har irrat runt som en galen höna idag. Efter jag slutat jobba vid halv 8 så begav jag och Sara oss till downtown för att träffa Josefine en Dansk tjej och efter ett tag kom även Simone en tjej från Tyskland satt där till halv 11 och babblade och sen såg jag att A körde förbi i stan och stylade med sin bil så han plockade upp oss och körde hem oss så då slapp vi den promenaden hem.

I morgon är det fredag och klockan ringer kl 6.45 ska då köra ner min värdpappa till tågstationen och sen hem börja med tvätten och sen köra C till tenniscamp och sen ska jag i stort sett bara tvätta färdigt och hämta henne vid 12 och fixa lite smått här hemma sen åker jag och Sara till Boston över helgen, attans så bra ska bli skönt att komma iväg blir som en liten mini semester.

De var alles, dags att sova godnatt Amerika och Godmorgon Sverige!

Puss

Onsdag!

Åh så skönt att ha el, lyse på toan, tvn funkar, acn, internet, ja allt! Åt middag med min värdfamilj nu ikväll och sen kom Sara hit fixade lite med biljetterna åker ju till Boston i helgen. Åkte även en runda downtown för att göra lite ärenden och sen har vi bara hängt här. Har en vän Jessica som bor ca 30 minuter ifrån mig, och utanför hennes hus var det verkligen översvämning. Så ja vi hade "tur att bara" få vatten i källaren.







Nu ska jag borta tänderna, UTAN ficklampa! Tjooho Puss och godnatt!

RSS 2.0