Madame Tussaude!



Hej hopp!

Har haft en underbar dag inne i New York med Pia, Silvia och Sina. Började med att Silvias värdpappa körde oss till tågsationen så vi skulle hinna med 11.50 tåget, trodde vi! Men de tåget går inte på söndagar så det vara bara att vänta på nästa som gick 12.50 så vi gick till ett ställe och åt frukost medans vi väntade. Var framme i New York runt 13.30 så gick vi direkt till Madame Tussaude, var super roligt och spännande att gå runt där och en del vaxdockor såg så himmla verkliga ut. När vi kom till ett ställe så var det fem vaxdockor som stod på rad kommer dock inte ihåg vilka det var men vi skulle i allafall ta ett kort men det stod en annan kvinna framför dom som också skulle ta kort så vi tänkte att vi väntar tills hon är klar men när vi stått där i tre fyra minuter så sa Pia till min herregud vad seg hon är på att ta kort, ska vi stå här hela dan eller. Och sen kollar jag lite närmre på kvinnan och säger till Pia, du Pia detta är ingen redig människa detta är en vaxdocka. Haha det var dagens! Och när jag tänker på hur dumt det är, och borde sett ut så kan jag fortfarande brista ut i skratt. Vi hade iallafall en toppen dag på Madame Tussaude och efter det gick vi och åt och sen begav vi oss till Teatern för att kolla på showen som Silvias värdpappa gav oss biljetter till. Var någon kille som trixade och höll på, gick på lina och lite sånt. Den var helt okej. Efter showen gick vi och tog en kaffe innan vi fångade tåget hem till Westfield igen. Bästa söndagen på länge.





Mer bilder finner ni på Facebook!

Dags att sova, i morgon väntas det jobb.

Pusss

Lördag



Hejsan!

Vaknade upp denna lördagmorgon men strålande solsken. Så tog på mig joggingskorna och gav mig ut i det underbara vädret för en promenad. När jag kom hem blev det en beckfilm och lite skype med mamma och pappa. Sen ringde Pia och Silvia så mötte upp dom på starbucks för en kaffe. Sen bestämde vi oss för att äta lunch på ikea och gå till ett köpcenter i närheten. Så blev svenskakötbullar och Ahlgrensbilar inhandlat. Begav oss sen till köpcentret och oups så kom jag hem med en bodyscrub och en jeans jacka. Vi var hemma runt halv 8 så besällde biljetter tills i morgon sen åkte vi till Chili´s och åt igen och nu har jag kommit hem och krypit ner för i morgon bitti tar vi tåget till NYC för att gå på Madame Tussaude och se en dans show! Bra sätt att spendera en söndag på. Lite kort och enkelt sammanfattat dagen men..

Nu ska jag sova puss och godnatt

Fredag,



Hej och håå!

underbara fredag dock har det bokstavligt talat regnat hela dan, men vad gör det när man har Svenskt lösgodis till ett helt fotbollslag och en hel drös med beckfilmer? Precis INGENTING! Efter att jag körde C till skolan tog jag mig ann tvätten och sen hoppade jag i mina mjukiskläder och la mig i sängen med mitt godis och kollade beck, ack så underbart. Runt 1 kom Gi och hämtade mig och vi åkte till South Orange för att luncha, var på ett jätte mysigt ställe och maten var kanon. När vi kom hem så var kl 2.25 så jag hann inte mer än in och hämta nycklarna till bilen för sen skulle jag hämta C och hennes två kompisar från skolan. Så nu har de tjejkväll och jag är "barnvakt" åt dom tre 14 åringar. Ja de sköter sig väldigt bra själva behöver bara gå ner i bland och fråga hur det har det någon gång då och då sen vill de nog inte ha mig där mer. Skämt och sido söta Hanna kommer till mig om en stund för att göra mig sällskap i kväll så sitter och väntar på henne nu. Pia kommer också en runda efter 10 när hon har slutat jobba. Morgondagens planer har jag inte en aning om men om söndagensplaner blir som planerat så blir det tåget till NYC för att se någon show (vet dock inte vilken ännu) och sen gå på Madame Tussauds! Håller tummarna för detta!

Pussss mina vänner!

Torsdag!



Godkväll!

Klockan är lite över halv 11 och jag kom precis hem i från Starbucks, har varit och fikat med Hanna! Super mys! Planerade lite inför en tripp till NYC nästa helg! är skönt att ha något att längta till. Har även börjat regna nu under kvällen, Jipppii så nu kan denna h*lvetes snön smällta bort och våren kan mer än gärna komma nu nu nu.

Körde C till skolan i dag för H var sjuk. Sen blev det som vanligt tvätt men bara två maskiner i dag ;). Blev en timmars promenad innan jag hämtade C igen och körde henne till Pianolektionen. När vi kom hem så bestämde vi oss för att beställa mat så blev Mexicanskt.

Morgondagens planer blir att jag ska vara hemma och sitta "barnvakt" åt C och hennes tre kompisar de ska ha lite tjejkväll för mina värdföräldrar ska fira alla hjärtans dag nu denna helgen för den helgen när det är så är det alltid så mycket folk så de brukar fira det någon helg efter. Så i morgon ska vi beställa pizza och min värdmamma har köpt så mycket brownies, popcorn och allt gott man kan tänka sig tills i morgon så ska nog klara mig fint. Hanna kommer också och håller mig sällskap underkvällen så kommer bli toppen.

Pusss

Onsdag!



Heej


I dag har jag inte gjort många knop, gjorde frukost, körde C till skolan och gjorde sängarna. Sen sa min värdmamma att jag inte behövde tvätta i dag för att jag hade gjort så mycket i går. wiihoo underbart! Silvia kom och hämtade upp mig vi 9.15 sen åkte vi till våran community counsellor för möte, blev bjudna på frukost och träffade andra au pairer i närområdet så var trevligt. Kom hem runt 11.30 och efter det hoppade jag i mina träningskläder och sen var det bara på med joggingskor och vinterjacka och sen var jag redo för en promenad. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen skypade jag med mamma och pappa en runda innan jag körde och hämtade C, och i dag är det onsdag vilket innebär piano för C så vi körde dit och jag väntade snällt i bilen, sen körde vi hem och åt och hjälpte henne med ett arbete och nu är jag precis hemmkommen från Rock´n´joes. Träffade Rita över en kaffe. Ska ta och fixa mig inför sängen och kolla lite tv nu innan ögonlocken trillar ner är dundertrött. Godnatt!

Puss

Paket från Sverige!



Hej!

Fick paket så här en tisdags eftermiddag från kära mor och far! Gjorde definitivt min dag, innehöll massa smått och gott, så detta ska jag njuta av rejält!

Har tvättat, tvättat och åter tvättat i dag! Fyra maskiner blev det. Städfolket var här också och gjorde oss sällskap. Var och lämnade in mattor på ett tvätt ställe här i Westfield. Var även ute och gick en runda med Pia, blev ett stopp på Postkontoret och starbucks innan vi promenerade hemmåt. Har varit -8 grader och sol men var väldigt skönt att gå i.

Till middag i dag blev det kyckling gryta med grönsaker och ris. Men när jag väl skulle göra ris så hade vi inget hemma, suck! Så fick åka till affären och köpa så nu har både jag och C mat i magen och jag har städat upp i köket och har jobbat klart för i dag. Så ska hoppa in i dushen och sen träffa Pia över en kaffe.



TACK Mami och papi




Kvällens kyckling gryta och vi fick ris till detta ;)



Ha en bra kväll mina vänner!

Pusss




vinterland!



hej alla solstrålar!

Vaknade upp i dag och tittade ut genom fönstert och ser världens vinterlandskap! Skoja med mig, jag som trodde att våren hade kommit men icke. Usch är så trött på detta nu vill bara gå i idee och vakna när våren har kommit.

I dag är det the presidents day så C är hemma från skolan. Åkte och lämnade in bilen på service innan och har nu vikt den första tvätten och tryckt i mig Amerikanska våfflor med sirap! Hunnit skypa lite med mamma och pappa och ska kolla lite beck i väntan på den andra tvätten. Innan jag ska hämta bilen och köra C till sånglektionen.

Ha en bra dag!

Pusss


Chili´s

Hej!

dagen har varit lugn för min del sov till halv 10 och sen åt jag lite frukost, skypade med mami och papi och sen satt jag på en beck film och smaskade i mig ahlgrens bilar och marabou choklad. Sen runt två tiden kom Pia hit och vi tog en långpromenad i detta underbara väder. Svängde inom Starbucks och tog en kaffe innan vi gick hem igen. Hoppade in i duschen och sen körde vi till Chili´s en Mexicansk restaurang. Så kom hem för en halvtimme sen, är hemma själv för mina värdföräldrar kollar bio och C är med en kompis så jag har nu gjort mig redo för sängen och ska nu krypa ner till den andra beckfilmen för i dag. Saknar alla där hemma så mycket går inte en dag utan att jag tänker på alla kära jag har där hemma, men någon som jag saknar mest är min bror jag är så lyckligt lottad att ha dig som min bror, du är bäst och du betyder allt för mig, skulle inte byta dig för alla pengar i världen du är min andra halva!

Hittade lite kort, blir så lycklig när jag ser dom!

























Saknaden är stor efter dig lilleman
Men om två månader får jag äntligen krama om dig, Det är lycka!


You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
cause that's what brothers and sisters are supposed to do!





Söndag!



Blev som sagt en tripp till IKEA i lördags med Hanna och Pia. Blev självklart svenska köttbullar och även en hel del inhandlat. Själv köpte jag tre doftljus, marabou choklad, ahlgrensbilar, gifflar, daimtårta, och rågbröd! Så nu har jag bättrat på det svenska skafferiet en aning.

Efter trippen till IKEA åkte vi hem och jag satt på en beckfilm och tog det lite lugnt, hanna skulle jobba kväll så jag och Pia slog till med trerätters middag på Friday´s, ett av mina favoritställen här. Var en mycket trevlig kväll och somnade nästan direkt när jag kommit hem efter lite tv tittande.



min utsökta efterrätt! Brownie!!



Ett försök för en normal bild, dock ej så lyckad men ändå den mest lyckade av alla bilder vi tog!

Solen skiner som vanligt i Westfield i dag, har nästan blivit lite bortskämd med det här. Dock så är det väldigt kallt men de gör inte så mycket. Så senare i eftermiddag ska jag och pia ut på en härlig långpromenad ska bli skönt att komma ut lite.

Ha en bra dag mina kära!




Just go with it!



Hemma återigen efter en toppen kväll men tjejerna. Blev först middag på Westfield Dinner och sen begav vi oss mot bion runt 8 men filmen började inte förens 9.55 så vi köpte biljetter och gick vidare till starbucks för en kopp kaffe. Filmen var helt underbar, skrattade så jag fick tårar i ögonen och magen värker så om jag har träningsverk i morgon så vet jag varför, skämt o sido! Denna filmen måste ni bara se, så mycket humor i den, bra skådespelare och ja den var helt fantastisk och kan nog säga att det är den bästa filmen som gjorts i år iorförsig så har det bara gått två månader på detta året men den är verkligen sevärd. Så den får 5 av 5 poäng av mig!

Ska nu ta och göra mig redo för sängen och ladda för morgondagen vilket lutar mot IKEA och middag!

Godnatt ♥

Friday i'm in love



Fredag och vädret kunde inte bli bättre, sol och 17 plus grader och snön börja ÄNTLIGEN smälta. Jag njuter! Har precis kommit hem från en promenad med Linda, tog en sväng igenom parken och sen lämnade jag ett brev åt min värdmamma sen gick vi en runda på stan och sen tog vi en kaffe på Starbucks innan vi promenerade hemåt igen. Skulle kunna gå i timmar i detta underbara väder.

Har nu vikt den sista tvätten och ska ta en dusch nu och sen äta lite lasange och senare runt fem tiden ska jag hämta C från basketen. Helgen är mer än välkommen och denna fredag så blir det biokväll med tjejerna.

Min äldsta värd dotter H åker till Florida i dag och kommer hem på tisdag, inte alls avundsjuk! Sen att det tar två timmar med flyg gör det inte lättare, trodde de tog minst 6 timmar men icke så en tripp till Floria lär det blir minst en gång under mitt år kan jag lova!

Ha en underbar helg mina söta!

Kisss

Torsdag



Godmorgon!

Startade även denna dagen men en promenad i detta underbara väder. Och i dag ska det bli upp till 13 grader, sjukt härligt. Känns konstigt att det kan gå från -2 till +13 på en dag bara sådär men varför klaga. Gick förbi stan på vägen hem och stannade och köpte med mig en kaffe latte från starbucks. Sitter nu här hemma och har satt på en maskin tvätt och ätit en god frukost och ska börja fixa med maten snart och i dag blir det lasagne med vitlöksbröd.

Fredag i morgon och som jag nämt innan så går veckorna så fort känns overkligt. Så i dag är det exakt två månader tills jag fyller 20 och om tre dagar så är det två månader tills min älskade familj kommer ♥ och om 10 dagar så har jag varit här i två månader. Overkligt men sant!

Hugs!

Svenska köttbullar



Stått i köket och rullat och stekt köttbullar och här ser ni resultatet, syns att de är hemmagjorda men vad gör de om de smakar gott. Blir nog inte som mammas med nästan kanske. Så till dessa blir det pasta och sås.

Linda kom förbi en runda innan, vi bestämde oss för att ta en promenad i detta underbara väder. Så skönt att kunna gå utomhus nu när snön och isen börja smällta och man kan se gräset. Solen sken på oss men dock var det lite blåsigt men på fredag har de lovar 16 grader här, hur underbart är inte de kan knappt vänta!

Kom hem runt 11 och åt lite och skypade en runda med pappa, tog en lite taktikvila och ska snart ta och koka pastan och sen åka och hämta C från skolan och köra till pianolektionen.



Nu kan man äntligen se gräset och få lite vårkänslor!



Hugs!

Onsdag



Onsdag och snart helg! Kan inte bli bättre. Även i dag sken solen in igenom mitt fönster, ljuvligt! Har satt på en maskin tvätt och ska även tvätta mina lakan i dag, finns nog inget bättre än att krypa ner i nytvättade lakan. Sen i dag ska jag laga mat och hör och häpna i dag ska jag laga svenska köttbullar med pasta, hum om hur det går skriver jag i nästa inlägg. Piano för C i dag med så ska hämta henne från skolan kl 15.30 sen kör vi direkt till Pianolektionen.

I går träffade jag tjejerna på Rock´n´joes och det var en ny tjej med från syd afrika. Hade föreställt mig en mörkhyad tjej med mörkt hår men icke hon var blond och vit. Tänk så fel man kan ha! Hon var i allafall jätte trevlig och utåtriktad och alltid kul med nytt folk.

Pratade lite om helgen och som det ser ut nu så ska jag träffa Hanna på lördag dag och sen blir det nog sleep over med film och massa gotte med tjejerna hos Sina för hon är hemma själv i helgen!

Hoppas ni får en bra dag alla söta!

Hugs!

Tisdag



Hej alla söta!

vaknade upp i dag genom att sol sken in i mitt fönster. Underbart att vakna upp till det så vill jag vakna upp varje dag, fick massor av energi. Gick upp och gjorde frukost och började att tvätta tjejernas lakan. Tog och vilade lite medans maskinen gjorde sitt innan jag tog och hoppade i mina träningskläder och tog en powerwalk på 30 minuter innan städpersonalen kom. Tvättade sedan andra maskinen och väntade på att lakanen skulle torka. Hann ta en dusch och äta en god frukost innan de var torra och jag kunde bädda deras sängar.

Skypade med mamma och pappa i en timme, och efter att ha vikit den sista tvätten så lagade jag mat och på kvällens meny står det i kväll Sloppy Joes med ris, majs och nybakat bröd.

Sitter nu med en kopp Svenskt té Rabarber och vanlij smak och några bitar choklad, njutning!

Om någon timme ska jag köra och hämta C från basketen och i kväll ska jag träffa tjejerna en runda över en kaffe eller två.

Ha det bra så hörs vi!

Pussss

Måndag

Hej!



I går hade jag och familjen alla hjärtans dag middag så vi beställde kina mat och åt cupcakes och självklart bjöd jag på svensk daimtårta vilken var en redig hit.

Så var det måndag igen och måndagar för min del brukar vara lugna men så blev icke fallet i dag. Började dagen som vanligt, frukost, bädda sängarna, tvätt osv. Runt 1 tiden ringer C till mig och säger att de ska ta foto med basketen och måste ha sina matchkläder så får åka dit och lämna dom. Kom till skolan runt 13.40 men fick vänta till 14.00 för C hade lektion sen körde jag hem igen och hann inte mer än att ta en dusch innan klockan var 14.45 och jag skulle sätta mig i bilen igen för att hämta henne. Vi körde hem och jag hann att slänga i mig lite mat och sen körde vi till stan och köpte mat till C och sen körde vi till chandlern som hon har på måndagar. Vanligtvis har H också det och det är hon som brukar köra henne dit och hem men hon hade inte det i dag så därför jag fick hoppa in lite. Kom fram efter ett tag med några felkörningar men men vad gör det, men tack gode gud att gps finns!

Kom hem runt 20.45 så blev lite Svensk choklad och Svartvinbärs saft, underbart! Nu har jag borstat tänderna och fixat den sista tvätten och är redo att inta sängen så puss och godnatt!

Happy Valentine´s Day!

I sverige för en stund

Gårdagen bestod mest av shopping och mat för våran del. Begav oss rund 12 till Menlo Park mall för shopping, hittade två läppstift ett korallrött och ett rosa så passar super nu till sommaren. Blev även body lotion, body spray och showergel i sommarens nya doft, Lime och cocos! Blev en liten lunch och sen tog i en kaffe på vägen hem. Klockan var nog halv 7 när vi var hemma så lämnade av våra saker och kollade upp om det gick någon bra film på bio och det gjorde det The roommate någon slags thriller/skräck typ. Men först innan bion åkte vi till Westfield dinner och åt, lite tacos liknande mat och en brownie med glass och grädde till efterrätt, farligt gott! Begav oss sen till bion som började kl 21.40 var där runt 21.20 så köpte biljetter och hittade sedan en sån rolig fotoapparat som fans förr när man skulle ta passfoto. Så självklart kunde vi inte motstå den och hoppade in och tog lite bilder innan vi gick in i biosalonen. Filmen var bra men satt på spänn hela tiden, både jag och Julia var livrädda när filmen väl var slut. Sen satt vi oss i bilen och åkte hem, båda var trötta och öm i fötterna var vi så kröp ner i sängen nästan direkt när vi kom hem och kollade lite på tv innan vi somnade.

Idag vaknade vi runt 9 tiden och gjorde oss i ordning, kollade upp adressen till IKEA och åkte ner en runda till Westfield town för att kolla in affärerna här lite. Sen tog vi bilen mot IKEA, härlig känsla att vara där kändes som att man var i Sverige för en stund. Självklart åt vi Svenska köttbullar med potatismos och lingon, och en prinsesstårta till efterrätt. Gick sedan ner till shoppen där det verkligen hade så mycket svenskt, som ahlgrens bilar, marabou choklad, godis snören, lingonsylt, kalles kaviar, bröd, ost, gifflar, saft, sill, prinsesstårta, äppel kaka, köttbullar ja de hade hur mycket som helst och fick med mig lite smått och gott hem.

Har precis lämnat av Julia på tågstationen nu och sagt hejdå, känns lite ledsamt att säga hejdå till henne för hon far ju hem på Fredag till Sverige. Men hoppas på att hon kommer att bli bra så fort som möjligt så hon kan komma hit snart igen. Ska nu ta mitt svenska godis och krypa ner till en beckfilm, det är ju trots allt söndag!



Har nog aldrig varit så lycklig över att se Ikea!



Svensk mat = himmelriket smakade tillochmed som hemma!









Detta underbara fick jag med mig hem plus en daimtårta så nu ska familjen få smaka på Sverige!!









Lördag



Norrläningen Julia anlände till Westfiled i går runt halv 10. Så hämtade upp henne på tågstationen och sen körde vi hem och lämnade hennes grejer innan Linda kom och hämtade oss för att äta middag. Blev Friday´s och självklart slog vi till med tre rätters så till förrätt blev det friterad mozzarella eller nått liknande, till varmrätt blev det någon typ av sallad med allt i nachos, oliver, kyckling, lök, tomat, gurka, majs, dressing ja allt men gott var det. Sen det bästa browniesen, ljuvligt god en varm brownie med vaniljglass, nötter, varm chokladsås och kolasås. Sen rullade vi fint hem mätta och goa och Linda släppte av mig och Julia här hemma. Så vi gick upp och försökte fixa med bäddsoffan som gick mindre bra men fick hjälp av min värdpappa och var en skuv som lossnat så där var problemet men en tjock madrass och kudde och täcke och hon sov som en stock och lika så jag.

Vaknade upp i dag av att hennes telefon ringde kl 9.15 något som jag trodde var larmet på huset med den ljudnivån men icke. Har nu legat och dragit oss i sängen och ätit salta fiskar och ska snart ta och duscha och äta frukost innan vi beger oss till Medlo park mall för en heldag med shopping. Sen i kväll blir det nog ut och äta och sen bio om det visas någon bra villsäga, annars blir det kanske Rock´n´joes.

Hoppas ni får en bra dag!

Pussss

Äntligen hemma!

Ja efter 5 och en halv timme är jag nu hemma. Att det skulle ta så lång tid att serva en bil trodde jag då rakt inte. Och folket där var bland det konstigaste jag sett, satt emellan två gubbar och den ena satt och rapade och schagglade ? stavas det ens så! aja och den andra satt och ringde hela tiden stup i kvarten plus att han hade sån hemsk andredräkt så jag höll på att svima. Sen satt det tre killar, män mitt emot mig den ena satt och sov/snarkade och de andra satt och stirrade ögonen ur sig. Och helt plötsligt dök det upp en liten kille på 8 år som stod och pratade i telefon och berättade hum många tjejer han få på en månad att alla tjejer springer efter honom haha. Så efter ett tag började jag undra vad fan jag var någonstans.

Sen ropade en av killarna på Honda upp mitt namn och sa att det skulle dröja yttligare 1 timme och 30 minuter. När jag väl kom tillbaka så började mannen med den dåliga anderdräckten att prata med mig och han berättade någon historia om en man som hade dödat sin mamma, sina tre barn och sin fru och bla bla bla så efter där började jag bli redigt rädd och slutade lyssna. Och två minuter efter ringer Julia som räddaren i nöden och frågar om hon kan komma i dag i stället för i morgon, javisst så i kväll kommer Julia så ska hämta henne på tågstationen senare blir ut och äta och kanske bio. Ingen är gladare än jag!

Väl hemma så säger min värdmamma att jag bara kunde vika tvätten och sen ta ledigt resten av dagen, och hon bad så hemskt mycket om ursäkt. Men inte hennes fel att de är så sega på Honda men jag tackade glatt och har nu fått i mig lite mat och ska ta och vila lite innan Julia kommer på besök!

Pusss

Car Service

Har suttit här och väntat i två timmar nu och fick nyss redan på att det kommer ta 1h och 30 minuter till. Bahhh jag avlider av all väntan. Det gör mig galen och blir inte roligare av att jag vet att jag måste tvätta två, tre maskiner när jag kommer hem innan jag ska hämta C. Underhåll mig tack!




Lovely Friday!



Hej alla söta!

Äntligen är fredagen här och solen skiner och 2 plus grader ute. Började min dag kl sju som vanligt frukost, tömma diskmaskinen och bädda sängarna. Sen skulle jag ta den stora bilen till Car Service som ligger ca 25 minuter här ifrån (ska påpeka att jag aldrig kört den innan!!). Gick bra till en början men flippar ur på gpsen i bilen. Körde på en motorväg med mitträcke och helt plötsligt säger den destinationen ligger på vänster sida och jag bara jaha men jag hur fan ska jag ta mig dit då? det var det enda den sa. Så tack för den hjälpen. Fick köra vidare och erkänner att jag fick lite smått panik. Men körde till nästa U turn och vände och sen körde jag tillbaka denna gången på rätt sida och svängde av när jag såg en stor byggnad där det stod honda. Men självklart var inte det rätt, för det var Honda där man köper bilar inte servar dom, så frågade lite snällt en kille om hjälp och han förklarade vägen och tillslut hittade jag det tack och lov!.

Så sitter nu här och väntar och kan ta upp till 2 timmar precis vad jag vill spendera min förmiddag på när det ligger ett berg med tvätt hemma.

Ska hämta C kl halv 4 sen och i kväll ska jag och Linda ut och äta sen vet man aldrig om det blir en bio på det. I morgon är det som sagt lördag och då kommer den härliga boden bruden till mig för att stanna över så blir middag och shopping på lördag och söndagen får vi se vad vi hittar på. Ska bli skönt att träffa henne innan hon åker hem till Sverige:(. Julia åkte samtidigt som mig och Angelica och bor på long island inte så långt här i från. Och hon var i Vermont samtidigt som jag och åkte skidor och vred till sitt knä så korsbandet är av så hon måste avsluta sitt år här och åka hem till Sverige för operation, så här snackar vi otur. Men vi ska ta vara på denna helgen och ha så sjukt roligt och sen kommer jag att åka till Boden för att äta pitepallt för det har hon lovat att göra ;).

Nu har jag suttit här i 30 minuter så bara 1 h och 30 minuter to go!  Underbart!

Ha en bra helg mina fina!


strålande sol i Westfield

Godmorgon solstrålar!

Stålande sol i Westfield idag men är fortfarande riktigt kallt. Har hunnit med en maskin tvätt en promenad och lagat middag och kl är bara 9 bra bra! Till middag i dag blir det biffgryta med rödlök, vitlök och soltorkade tomater i chili med ris och corn bread.

Var så skönt att vara hemma i går kväll kollade tv och smaskade på m&m´s somnade nog kl halv 10 tror jag så är redigt utvilad nu. Ska snart ta och börja baka corn bread så är allt fixat och klart tills middagen ikväll.

Snart helg med och det ser vi fram emot för besök av Julia på lördag så kommer bli en bra helg! blir nog shopping, middag på lördag och söndag får vi se om inte annat ska jag och Hanna åka till IKEA! längtar efter att se var det har att erbjuda för svenskt till mig!

Puss och kram

promenad i solen



Blev 45 minuters promenad med Silvia och deras hund i parken. Så vackert men längtar till våren då allt är grönt och fint. Var lite svårt att gå för har legat runt nollan hela dan så var lite isigt men vi klarade oss bra. Skönt att få gå en promenad utomhus istället för inne på ett rullband, var längesen nu.

Gick sedan hem och han typ bara det innan jag skulle hämta C från skolan och sen var det dags för piano. Var hemma rund halv 6 så åt middag och städa undan i köket. Åkte sen till stop and shop för att inhandla lite shampoo och det blev det plus två påsar m&m's alltid gott och ha till film eller tv tittande.

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och kvällen för min del blir lugn mjukiskläderna är på och blir lite tv tittande innan natten kommer. Och i morgon är det torsdag, sen helg! Underbart!

Puss

onsdag



Onsdag och jag är halvväg igenom denna veckan! Tiden bara springer iväg.

I går kväll blev det en runda till Starbucks för en kopp kaffe med Linda, var nog hemma runt halv 10 då både jag och Linda var supertrötta. Blev lite tv tittande innan jag somnade som ett litet barn.

Men lika trött var jag för de när jag vaknade, usch vill ha sommar och sol. Finns väl inget bättre än att vankna upp och solen tittat in genom fönstret? I love it!.

Strosar runt och fixar som vanligt och har precis fixat med maten som ligger så fint i slowcookern och sköter sig själv. Vet inte hur jag hade klarat mig utan den, jag må säga att det är en redigt smart uppfinning. Och eftersom tjejerna kommer hem vid olika tider och äter när de vill så är det perfekt att laga och värma mat i den så maten ligger där och håller sig varm och de kan äta när de vill. Smart! Så i dag blir det kyckling och korv gryta med paprika, lök och lite smått och gott och till det blir det ris.




ska ta och vika lite tvätt sen ska jag ta en powerwalk, fixa med den andra tvätten, gå med Silvia och hennes hund till parken innan jag ska hämta C på skolan och köra henne till pianolektionen. Och som det ser ut nu så blir det en lugn kväll så ska passa på att ha lite eget spa och kolla en beckfilm.

Take Care!

Hugs Jenny!


Tisdag



Träffade Rita och Manu på Rock´n´Joes i går vid 6 över en kaffe och lite tjejprat. Blev tre timmar innan jag begav mig hem tröttare än tröttast blev en påse m&m's och lite Nhl innan jag somnade.

Men inte var jag piggare i dag för det, fy för att gå upp tidigt. Som vanligt gjorde jag frukost, sa hej då till tjejerna och gick upp för att börja fixa med tvätten, har lakan och handdukar i dag med oj oj oj så roligt! Satt på en maskin tvätt och tog mig sen ann rullbandet för en powerwalk. En varm och lång dusch blev det efter och en smarrig frukost. Så nu mår jag prima. Andra maskinen är nu på och städpersonalen har anlätt så har lite sällskap i några timmar.

Ska göra pasta och köttbullar med vitlöksbröd till middag ikväll så ska förbereda det innan jag ska åka och hämta C från hennes basketbollmatch.

Ha det bra!

Puss & Kram

Måndag!



Hej!

Spenderade som sagt gårdagen med min värdfamilj, vi åkte till C`s gudföräldrar för att äta middag och kolla Super bowl finalen. Fick lite småplock till förrätt, bla räckor, nachochips med guaccemole, salsa, gurka, tomat, morrötter, olika dressingar, små korvar av något slag, ja you name it! Sen till huvudrätt fick vi grekisk gryta med potatis och efterrätten bestod av en chockladtårta som liknade en amerikanskfotboll med lagets namn på, vill säga  Pittsburgh SteelersGreeen Bay Packers super fin var den och hade ju tyvärr inte kameran med med mig så jag kan tyvärr inte visa den. Den smakade lika ljuvligt som den såg ut, Amerikanska bakverk är en klass för sig själva så goda farligt goda. Efter att ha sett Green Bay Packers vinna så var alla nöjda och vi begav oss hemmåt. Var hemma runt kvart i elva och jag var tröttare än tröttast då jag bara sovit 6 timmar så jag såg fram emot att få krypa ner i sängen.

Dock var det jobbigt att stiga upp kl kvart i 7 i morse, gav tjejerna frukost, gjorde deras sängar och satt på en maskin tvätt och gick själv ner i köket och gjorde frukost bestående av vaniljyoghurt med färska hallon och blåbär och en varm kopp té. Efter det blev det 2 maskiner tvätt till och sen kom en kille som skulle fixa med tvn här hemma han var nog här i 1 timme sen när han gått passade jag på att åka ner till stan kikade lite i affärer och gick till posten. Och på vägen hem stannade jag på Starbucks och tog en kaffe.

Har nu pratat lite med mamma och pappa och ska ta och fixa den sista tvätten snart. Sen ska jag försöka att hitta motivationen och hoppa i mina träningskläder och ta mig ann rullbandet för en joggingrunda.

Hugs!


Söndag

Godmorgon!

Gårdagen i går var hur bra som helst, började med att Rita hämtade oss runt 8, sen vidare till Westfield Dinner för middag. Efter det handlade vi vin och sen körde Rita till Hoboken som ligger ungeför 30 minuter ifrån Westfield och
när vi kom fram ställde vi bilen där i ett parkeringshus och tog pendelen in till New York som tog ungeför 10 minuter. Hade lite problem med att hitta när vi väl kom fram men vi hittade tillslut efter att ett par hjälpt oss. Inträdet kostade 35 $ och garderoben kostade 4 $ per jacka/Koffta lite dåligt att man ska betala fö varje klädesplagg man har på sig man är van att det bara kosta 20 kr i lilla Ljungby ;).

Men hade en grymt rolig och galen kväll/natt/morgon på Websterhall med tjejerna, blev mycket skratt och dans och var verkligen kul att prova på utelivet här i NYC. Så mycket folk och så mycket liv hela tiden. Så Runt fyra begav vi oss mot pendlen igen för att ta tåget tillbaka till Hoboken, fick vänta där i  ca 20 minuter så var framme i Hoboken kl 5.30 sen var vi hemma i Westfield kl 6.05. Var si himmla skönt att krypa ner i sängen efter denna kvällen, hade så ont i fötterna och jag hade ändå inte högklackat och tack gode gud för de.

Har precis vaknat ungeför och kl är 12 sovit sex timmar och ska snart äta lite innan jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag och min värdfamilj åka iväg till deras kompisar och kolla Super bowl finalen.

Ha en bra söndag! Puss
























Menlo Park mall

Hej hej hallå!

Är nu hemma från Menlo park mall hade en rolig och trevlig dag med Rita och Linda blev lite shopping och lunch. Så kom hem med en vår jacka, ett par skor och en plånbok så jag är nöjd. Sen när jag hade släppt av Rita så stannade jag och Linda på Starbucks här i Westfield och tog en kaffe innan vi åkte hem.

Sitter nu här och haft ett viktigt samtal med min värdmamma blev nästan rädd när hon sa att hon skulle prata med mig i en rum det första jag tänkte var shit nu har jag gjort något men det var något helt annat men märkte på min värdmamma att det var känsligt för henne. Men jag hoppas att både jag och min värdmamma kan hjälpas till med problemet.

Nog om det dags att ladda inför i kväll ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo inför kvällen, blir först middag med tjejerna på Westfield Dinner och sen in till New York för en galen utekväll. Var längesen nu och är så taggad för en redig girls night out!











Dessa godbitar fick glatt hänga med mig hem idag, dags att hoppa in i duschen ha en bra kväll! Pusss

Sushi time!

Kom nyss hem från Plainfield där Rita bor. Jag, Silvia och Pia åkte dit för att äta middag så blev sushi. Har endast ätit det en gång innan och jag kan nu säga att jag faktiskt gillar det. Och måste erkänna att trodde inte att man kunde bli mätt på sushi men vet nu att det kan man. Jag och Rita beställde tillsammans så fick massa plock mat och vi kunde välja precis vad vi ville ha, super smidigt. Men de vi inte visste va att om man inte åt upp allt så var man tvungen att betala och vi åt inte upp allt så kvinnan sa att vi måste äta upp och där sitter vi och nästan spyr för att vi är så mätta men sen kom vi på den brilljanta idén eftersom att ingen orkade äta så tog Rita sin servett och la två bitar där och stoppade ner i väskan lite smidigt så att ingen skulle se. Men sen tog Pia en i munnen och sa "see you later"! och rusar till toan och vi fattar ingenting och efter typ en kvart kommer hon tillbaka och asgarvar, och säger I thought I would die och sen förklarar hon att hon har stoppat in sushin i munnen för att sedan gå till toan och spotta ut den men när hon väl kom till toan så var det två tjejer framför henne i kön så hon bara stod där med hela munnen full med sushi och bara väntade på att få spotta ut det haha gud vad vi skrattade och någon måste ju ha sett det och trott att vi var helt tappade eller något men vi fick oss ett rejält skratt. Och sen betalade vi och såg glada ut och gick där ifrån. Körde först hem Rita och sen släppte Silvia av mig så blev ingen bio för vi varken orkade och sen hade den redan börjat så nu ligger jag här i sängen och gäser efter all denna sushi men gott var det.

I morgon vid 12 ska vi åka till Menlo Park Mall för lite shopping och om vädret tillåter så blir det utgång i New York!







Nu ska jag sova så puss och godnatt!

Fredag



Då var det fredag igen, gud vad veckorna går snabbt känns som att man vaknar upp så är det måndag och nästa gång man vaknar så är det fredag. Härligt! Träffade Hanna i går, blev en fika på Rock´n´joes super trevligt. Var hemma runt halv 10 och sen satt jag i köket i en timme och pratade med mina världföräldrar innan jag kröp ner i sängen.

Vaknade som vanligt i dag och var hur trött som helst, gjorde frukost, bäddade sängarna och satte på en maskin tvätt sen gick jag och vilade igen tills halv 9 sen fixade jag med tvätten och sen kom linda och hämtade mig så åkte vi och fixade vårat social securitycard eller vad det nu heter. Tog oss ungefär två timmar sen släppte hon av mig och Sina och vi tog bilen till collage för att kolla om jag kom in i klassen eller inte. Men det var redan försent så kom inte in. Fick välja mellan några andra klasser som startar lite senare men det var ingen som intresserade mig så hoppar det och väntar tills sommaren i stället.

Ska försöka att hoppa i mina träningskläder nu och köra ett pass. Sen i kväll blir det förmodligen bio med tjejerna men vilken film vi ska se de återstår att se.



Hanna at Rock`n`joes!

Ha en bra kväll <3



Torsdag



Idag skinner solen här i Westfield, men det är fortfarande riktigt kallt och längtar så mycket efter våren just nu. Kvällen i går på Rock n Joes var som vanligt bra, planerade lite till helgen och om det inte snöar på lördag åker vi in till New York till en club där som heter Websterhall. Och på dagen blir det shopping på Menlo park ett stort köpcenter som ligger ungefär 30 minuter här i från.

Har nyss vräkt i mig en redigt smarrig frukost, vaniljyoghurt med färska hallon och blåbär mums! Så håller på med tvätten lite och sen ska jag ställa mig i köket och laga mat tills i kväll kyckling och pasta står på dagens meny. Sen kl halv 3 ska jag hämta C från skolan, äta och fixa i köket. Sen i kväll ska jag träffa Hanna här i Westfield Town över en fika och lite tjejprat.

Ha en bra dag!

Puss

Onsdag



Godmorgon allihopa!

Onsdag i dag och i natt har det regnat gärnet här i westfield. Så varning för blixthalka och det innebär ingen skola för mina flickor. Har redan tvättat en maskin tvätt och den andra är redan igång och sängarna är bäddade, flitigt värre! Ska ta och hoppa i träningskläderna sen och köra ett pass sen blir det nog lite bakning innan jag ska laga mat, lite brownies sitter aldrig fel. I dag ska jag pröva att göra något nytt till middag, kycklingfilé med soya, vitlök, honung, ananas och ris till det, så får se hur detta blir. Iallafall så ser det gott ut på bilden.

Senare i kväll ska jag träffa de andra tjejerna på Rock´n´joes över en kaffe och lite tjejprat var ett tag sen man va där.

ha en fortsatt bra dag mina vänner!

tisdag



Hallå hallå!

Jobbat färdigt för dagen och har krypit ner i sängen men en huvudvärk på köpet usch. I kväll ska jag bara ta det lugnt blir nog en film och en kopp té för min del skulle jag tro.

Har fixat med tvätten i dag och även byt lakan i tjejernas sängar och tvättat alla handdukar sånt kul ni vet. Sen var jag och linda på stan för hon skulle hitta en present till henns värdpappa som fyller år i morgon.

Alla skyltfönster är så fina nu när det är alla hjärtans dag, amerikanarna slår på stort som vanligt. Men det är underbart vackert att se på.

Ha en bra kväll mina vänner, Pusss

RSS 2.0