Halloween





Happy Halloween!

En helg utöver det vanliga!

Vet knappt vad jag ska börja, har haft en underbar helg med mamma och pappa i New York. Men ska försöka att göra en lång historia kort. Började med att jag hämtade upp mamma och pappa från tågstationen här i Westfield på fredag morgon och körde sedan direkt till Menlo Park Mall för shopping och det var det de blev också, massor av shopping. Runt halv 3 körde vi tillbaka till Westfield, jag släppte av mamma och pappa på en pub och körde själv och hämtade C och hennes kompisar från skolan och körde dom till en kompis. Körde sen hem igen, mötte upp mamma och pappa shoppade yttligare lite till fast i Westfield. Och när klockan närmade sig 7 så körde vi och hämtade Sara för att äta 3 rätters middag på Fridays. Hade en super mysig kväll och Sara körde så snällt ner oss till tågstationen senare på kvällen och jag hängde med in till New York och låg skaföttes med mamma och pappa.

På lördagen vaknade vi runt 9, åt frukost och gjorde oss i ordning. Åkte till HNB men den affären var stängd så åkte vidare för att hitta ett par uggs till mamma. Hade kollat upp en affär kvällen innan som skulle ha de uggsen mamma ville ha, så åkte dit och det slutade med att både jag, mamma och pappa komm ut med ett par varsina uggs i handen. Åkte sen till hotellet för att lasta av alla grejer, och tog en varmchoklad med rom att varma oss med då det började snöa. Runt halv 2 begav vi oss till Madison square garden för att inta våra platser och kolla på New York Rangers vs Ottawa Senators. Matchen var bra, och vi fick se en hel del. Var sukt bra tryck och man hade en sån härlig känsla i hela kroppen, och på var och varannan tröja stod det nr 30 Lundqvist, man kan inte annat än att vara stolt när man ser detta. Iallafall om ni missade matchen så kommer här en enkel förklaring, Ottawa tog ledningen med 0-1 och sedan kom Rangers in i matchen och gick upp till 4-1. När det var 11 minuter kvar av matchen så trillade målen in från Ottawas sida och det slutade 4-4 så blev förlängning fem minuter. Men det stod fortfarande 4-4 efter förlängningen så matchen avslutades på straffar och det slutade med att Ottawa vann tillslut. Hade jag fått välja så hade jag sett att Rangers vann men för väl se dom vinna mot New Jersey Devils i slutet av december istället. Matchen slutade runt halv 7 så vi tog en taxi i snö ovädret och åkte till Hard Rock Cafe för en god middag innan vi avslutade kvällen på hotellet med lite drinkar och svenska godsaker, precis i min smak.

Idag, söndag så vaknade vi runt 8, gick en runda på Macy's och HNB och ännu mer grejer blev inhandlat även idag. Gick tillbaka och lämnade grejerna på hotellet och mötte sedan upp Paulina för en mysig lunch i West village. Gick till ett pub liknande ställe, jätte trevligt, godmat och härlig stämning så köpte in olika appetizers och delade på. Satt där i 2 timmar och sa sedan hejdå till Paulina och vi gick vidare nere i West Village och kollade och även där blev det mer shopping. Och vi gick även förbi det berömde cafét The magnolia cafe i Sex and the City. Åkte till hotellet runt 5 tiden och slappade på hotellet, pappa blandade drinkar och jag packade ihop mina saker. Blev en runda till baren med innan vi tog taxi till Pennstation för att jag skulle ta tåget till Westfield igen. Så min värdmamma hämtade upp mig från tågstationen i Westfield och när vi körde hem fick jag se träd och grenar som läg överallt och ingenstans, snö, och brandbilar som försökte att flytta träd. Halva våran gata är utan ström och tackar gudarna för att vi har turen på vår sida denna gången och ha ström. Ett träd hade fallit ner över en ledning och det hade börjat brinna tydligen under gårdagen pga snön. Så antar att det var värre i New Jersey än i New York även om jag tyckte att det var illa i New york men det är inget emot hur det ser ut här.

Har nu gjort mig redo för sängen och gått igenom schemat för veckan med min värdmamma. Ingen skola i morgon iallafall pga att skolan inte ha någon ström och ingen kör heller för att det är Halloween. Så morgondagen blir en tvättdag och på tisdag kommer mamma och pappa ut på middag för att säga hejdå innan de åker tillbaka till Sverige igen.

Här har ni en drös av bilder från helgen och filmer från ishockeyn kommer inom kort så hold on ;)
















De var bara ett fåtal bilder av alla jag har tagit vill ni ser mer så får ni besöka min Facebook.

Puss och godnatt fina ni!

With Love J

FREDAG



Åker och hämta mami och papi på tågstationen för ett sjuhelvetes kramkalas, behöver jag ens beskriva lyckan?!!♥

TORSDAG



10 månader i USA, japp så är det!

Sitter här i sängen och kollar på gossip girl, har tvättat två maskiner tvätt och den tredje och sista är nu inslängd. Ska ta och måla naglarna och färga ögonfransarna plus brynen senare. Behöver inte hämta C i dag för det var någon aktivitet på skolan som min värdpappa ska på också så hon åker hem med honom, så har i stort sett bara tvätten att fixa. Ska ta och plocka ihop mina sommarkläder och sånt som mamma och pappa kan ta med sig hem. Och ja just nu vid denna tiden sitter de på planet över hit och kommer att landa i eftermiddag. Lycka!

Puss godingar!

With Love J

ONSDAG KVÄLL!



Hemkommen, maten i magen, köket städat, nyduschad och fixad inför natten. Ska nu avverka några avsnitt av gossip girl innan det är sovdags.

Hoppas ni sover gott i Sverige!

With Love J

ONSDAG



Hej snyggingar!

Dagen har varit som vilken vanlig onsdag som helst. Tvätten är tvättad, sängen är bäddad och maten är redo för middagen ikväll. Tog en lång promenad på fördmiddagen för att de hade lovt regn men än så länge har det inte komit en droppe och de får gärna vara så. Ska hämta upp C vid halv 6 för att sedan ta henne till pianolektionen. Kvällen ska spenderas i sängen med några avsnitt av gossip girl, ja jag är nog fast!

I morgon is the big day, mamma och pappa anländer till USA men får träffa dom först på fredag. Kan knappt vänta♥

Puss på er

With Love J

TISDAG KVÄLL


Godkväll gott folk!
Efter att vi hade ätit domades till middag och städat upp i köket, så körde jag min värdmamma till tågstationen i metropark och mötte sedan upp Sara hemma hos mig för en kvällspromenad. Så har precis kommit innanför dörren, blev näst in till 2 timmars vandring denna afton. Kommer att somna som en stock ikväll. Ska nu ta och göra mig redo inför natten och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag tackar för mig och intar natten.

Hoppas ni sover gott hemma i Sverige, Puss!

With Love J

TISDAG


Hur mår ni gott folk? Här är det bra, solen skiner och det är runt 12 grader så underbart höstväder. Så passade på att ta en promenad när jag ändå hade tid. Har nu avnjutit en kopp kaffe och färsk vattenmelon och färska jordgubbar, och ska snart hoppa in i duschen. Väntar på att min värdmamma ska komma hem så vi kan laga mat, domades?! Är något grekiskt tydligen, typ kött inrullat i löv, ja nått sånt. Är godare än vad det låter. Har hunnit med att skypa med mor och far, de visade lite vad de har gjort med huset. Det blir så snyggt så jag kommer att komma hem till ett nytt och fräscht hem. Kan inte fatta att i morgon natt sitter dom på flyget hit och på fredag för jag träffa dom. Går inte att beskriva den känslan när man inte setts på 6 månader, jag längtar som en galning.

Ska ta och träffa Sara i kväll för en promenad om vi nu båda sluta i rimlig tid villsäga. Ska duscha nu och sen byta lakanen i C's säng och vika den sista tvätten.

Puss vänner, ni är saknade♥

With Love J

MÅNDAG KVÄLL



Har precis gjort mig redo för natten och ska nu krypa ner i sängen och kolla på mitt första Gossip Girl avsnitt, ja så är det. Johanna gav mig en länk så vi får väl se om jag fastnar för det eller ej. Varenda människa jag känner verkar kolla på de så känns som att jag är den enda som missat denna dokusåpa. Men jag ge det en chans och säger vad jag tycker i morgon. Om inte annat har jag något att underhålla mig med när jag inte ha något för mig.

Nu ska här intas ryggläge, så godnatt godingar!

With Love J

MÅNDAG


Hej på er snyggingar!

Då var det måndag igen, vilket för en gångs skull känns skit bra då mami och papi kommer denna veckan, äntligen ska jag få krama om dom igen. Min värdmamma körde C till skolan i morse så jag började att fixa med tvätten tidigt i morse och är i stort sätt klar nu, vilket är himla skönt. Har varit ute på en timmes morgonpromenad eller förmiddagspromenad är nog mer rätt. Gjort lite styrkeövningar på de och ska snart hoppa in i duschen. Annars ser måndagen ut som vanligt C har en tennismatch till halv 6, 6 någongång så ska plocka upp mat till henne innan jag hämtar henne för att sedan åka till Delbarton för kör. Så kvällen spenderas som sagt som vanligt där tillsammans med henne.

Kunde äntligen ladda upp en till video från U2 nu, så varsågoda och njut!



Puss på er!
With Love J

SÖNDAG



Började dagen med att hoppa i träningskläderna och snöra på joggingskorna för en morgonpromenad i solen. Så borde man starta varje dag, dock ska man ju ta sig upp också. Blev ett stopp på starbucks för att hämta upp mitt morgonkaffe. Var hemma innan 12 för att få skypa med älskade lillebror. Blev dock en snabbis då han skulle fixa sig och sedan gå på bio. Så nu har jag tagit en varm dusch och hoppat i myskläderna, skypar lite med papi nu och hoppas på att få skypa med Jeanette senare idag. Annars i dag ska jag avverka ett antal filmer och njuta av att inte göra något alls. Hoppas på att veckan gå fort så det kan bli fredag så jag får krama om mor och far♥.

De var alles för mig tack och hej babes!

With Love J

LÖRDAG




Ja har precis kommit hem från downtown. Blev en spontanare ikväll. Ida kom hit runt halv 9, vi möttes upp i downtown som sagt, gick till Qdoba en mexicansk grill för att mätta våra hungriga magar. Efter det blir vi sjukt sugna på frozen yoghurt så dit gick vi efter och hjälpte oss själva, älskar själv service ;). Blev en kort promenad runt westfield och en pratstund inne på Starbucks hann vi också med. Så blev en härlig lördag trots allt.

Ska nu tvätta av ansiktet och tatueringen, borsta tänderna, och kleta in ansiktet så att man inte ser ut som en orm som byter skinn i morgon.

Vi hörs, men tills vidare ha de bra!

Godnattpuss på er snyggjävlar!

With Love J

LÖRDAG



Hej snyggingar, hur mår ni i dag?

Jag mår kanon! Tog en morgonpromenad i solen och mötte sedan upp Line för en kaffe och lite tjat på Starbucks. Har nu ätit lite och tagit en varm dusch och tänkte ta och sätta på en beckfilm och slappa lite. Har absolut inga planer idag vilket jag faktiskt tycker är sjukt skönt. Så vi får se vad denna lördag bär av helt enkelt.

Går kvällen var bra, Line hämtade upp mig och Johanna för middag på Paneras. Åkte till drive thru bankomat för att Line skulle ta ut pengar innan vi körde till bion. Ja det finns drive thru bankomater här i Amerika, tror ni eller ej, höjden av lathet? svar Ja! Och för dom som är intresserade så var Paranormal Activity 3 lika bra som de första två. Det blev många skrik och hade kalla kårar genom hela filmen och det var jag absolut inte ensam om de svär jag på. Så har man sett de första två så måste man bara se den tredje, utan tvekan!

Nu ska jag ta och gosa ner mig under filten som sagt och kolla på Beck- Mannen utan ansikte.

Ha en fortsatt bra lördagskväll gott folk!
PUSS

With Love J

FREDAG!

Har precis varit och hämtat C från skolan och vi ska snart hoppa in i bilen igen och ge oss av till kören. Har annars haft en trevlig eftermiddag träffade Christin en Tysk tjej, tog en promenad till downtown strosade runt i butikerna och det blev även en fika på Starbucks. Har hunnit med en snabb skype med mamma och pappa och även hockeybiljetterna till New york Rangers vs Ottawa Senators damp ner i brevlådan idag, lagom bra tills nästa vecka när mamma och pappa anländer i USA♥.

Tänkte bjuda på en Fredagslåt från J. Cole hade aldrig hört talas om honom innan jag gick på Rihanna konserten där han var gästartist. Men jag må säga att jag gillar hans musik, speciellt denna! Lyssna och njut gott folk!

Önskar er annars en trevlig Fredagkväll!
Pussss



With Love J

FREDAG

Lika svart på morgonen vilket innebär lika svårt att vakna till liv även denna morgon. Hann fixa lite på morgonen innan jag körde min värdpappa till tågstationen medans min värdmamma körde C till skolan i dag. Så därför är jag hemma nu vid 8 annars brukar jag komma hem runt 8.45. Så har hunnit med att tömma alla soptunnor i huset, bäddat sängen och väntar nu på diskmaskinen och att den första tvätten ska bli klar. Dagen i säg är näst in till som alla andra fredagar. C har skola till 5.15 pm så blir till att hämta henne då, efter de har hon kör i dag, vilket hon inte brukar ha men ska köra henne dit iallafall. Sen i kväll blir det Paranormal Activity 3 premiär! Är grymt spänd på hur den kommer att vara, har en tendens att gilla skräck men har inte direkt kollat på det här sen jag kom hit, så det är på tiden nu tycker jag allt.

Igår när jag skulle hämta C från skolan så möttes jag av 5 rådjur utanför huset, sen jag kom hit har jag aldrig sett så mycket rådjur i hela mitt liv. Och en bild hann jag knäppa med så jag kan dela med mig.


Ja om blickar kunde döda så hade jag varit stendöd vid detta laget.

Hade även ett paket som stod och väntade på mig när vi kom hem, så har nu ett par till Jeffrey Campbell i min ägo. Dem är så bedårande fina, ska slita dom med hälsan♥

Idag, exakt om en vecka så får jag krama om min mor och far , KÄRLEK♥

Take Care!

With Love J

TORSDAG



Hej coolingar!

Sitter här och har precis målat naglarna i höstens färg, samtidigt som jag skypar med Pontus. Har visat runt han i hela huset så nu vet han hur jag bor. Maten är redo tills C kommer hem. Ska hämta henne vid halv 6 tiden och senare ikväll blir det Starbucks med några tjejor.

Kan knappt vänta tills premiären av Paranormal Activity 3 i morgon. Kommer sitta som spikad i stolen framför bioduken. Skräck time!!!!
With Love J

Onsdag

Godkväll damer som herrar!

Delar med mig av en kort video från NY Ink förre helgen, som Angelica så snällt filmade.



Kom hem från pianolektionen för en stund sen och har hunnit med att göra lite coscos till kycklingen som ligger i slowcookern och gottar sig. Så har precis ätit och sitter nu här helt proppmätt och ska snart ta tummen ur och städa upp köket innan jag slutar för dagen. Sen var tanken att jag ska gå ner och svettas i gymmet men hittar inte motivationen, någon som har sett till den kanske?! Nej fan Jenny skärpning, (hur många gånger har man inte sagt så egentligen?!) Skam!! Dags att ta tag i träningen nu har legat på latsidan allt för länge nu, ändring tack!!

Plikten kallar så dags att städa köket nu!

Puss godingar


With Love J

 


TISDAG KVÄLL

Dear Jenny,

I am happy to let you know that the Jeffrey Campbell 'Lita' Bootie has just moved into status that has it being readied for shipping. Woo Hoo!!

These should ship out today, October 18 and then should arrive to you via UPS on Thursday or Friday of this week! I know you are doing the happy dance now.

I hope these are the perfect fit! Have a super fabulous week!

Warm regards,

Lori
Customer Service Specialist
Nordstrom Direct

Fick detta glada mail idag från Nordströms så snart har jag ett till par Jeffrey Campbell i mina ägo.

Står i köket som den husmor jag är och laga mat samtidigt som jag skypar med vännen Malin. Maten ska vara klar runt 7 om det går som jag har tänkt vill säga och sen ska jag bara städa köket och svira om till träningskläder och möta upp Line för en kvällspromenad.

Godkväll på er snyggingar!

With Love J

Tisdag!

Hallå hallå i stugan!

Det märks att hösten är på väg. Det är kolsvart på morgonen när man vaknar och det blir bara mer ruggigt för varje dag. Idag spöregnade de på morgonen men det ser ut att klarna upp nu. Städpersonalen är här och jag håller på att tvätta handdukar och lakan. Sitter just nu med en stor kopp vaniljte och väntar på att första maskinen ska bli klar. Annars är det de vanliga sysslorna som gäller idag, så inget nytt. Och till middag blir det kyckling och pasta och det är ju inte heller någon överraskning.

Ikväll ska jag ut och vandra med min kompanjon Line efter jobbet, så håller tummarna på att det inte regnar allt för mycket iallafall.

Ha de bra!
Puss

With Love J

Måndag



Och där slog klockan 9 och jag har slutat för dagen. Eller ja för tjugo minuter sen klockan är nu 21.21 och jag har hunnit med en dusch och ska snart fixa mig inför natten, blir till att lägga sig tidigt idag känner jag. Dagen har varit bra och jag har gjort mina vanliga sysslor så inget speciellt att berätta.

Läste på aftonbladet vad som hade hänt i lilla Ljungby, det är fruktansvärt det som har hänt och det kan knappt beskrivas i ord. Ägnar iallafall alla mina tankar till pojkens familj och nära. Och hoppas att de får tag i kräket som gjorde det fort som bara fan...

Tänkte ta att avrunda här och säga puss och godnatt till er alla fina!

Och glöm inte att ta vara på era nära och kära♥
With Love J

Måndag

Goddag!

Var sjukt svårt att komma upp ur sängen i dag när klockan ringde och det var helt kolsvart ute. Men upp kom jag, körde C till skolan och började med tvätten när jag kom hem. Sitter nu här och har bara två maskiner kvar och dricker en kopp svenskt vaniljte så himla gott. Blir till att hämta upp mat till C sen för att efter det köra henne till kören vid 6-8 så jobbar sent i kväll.

Bara 10 dagar tills mami och papi kommer♥

Och för er som undrar vad min tatuering betyder så står La joie de vivre för The joy of living vilket i sin tur står för glädjen att leva/ Livsglädje!


With Love J

Söndag







Här får ni bilder ifrån helgen..

Lördag

Som sagt åkte in till New york i morse med Sara och Michaela som ni redan vet, det som ni inte vet var att vi hade bestämt oss för att tatuera oss och på inget mindre än NY ink, vilket vi gjorde också. Min första tatuering, ja det gjorde sju helvetes ont men de var det värt. Blev tatuerad av Luke, en stört skön kille som gjorde ett sjukt bra jobb som även har jobbat i Miami Ink. Jag är nöjdare än någonsin. Kände faktiskt igen Luke från NY Ink, men han var ju inte den enda man kände igen från TV. Ja idag får man skryta!!!!

Bild kommer senare, to be continued babes!

Luke Wessman & Jenny Olsson ;)

LÖRDAG


Godmorgon, här sken solen fint in genom fönstret i morse, klockan ringde på 8 am, och vi är nu uppstigna och ska bara fixa oss och äta frukost innan det bär in till New York. Mina nerver spökar och jag känner hur nervositeten blir större och större. Men aa så taggad jag är på de detta.

Ha en underbar dag!

With Love J

FREDAG


Då var det fredag, så himla skönt. En vanlig arbetsdag för min del men endast två maskiner tvätt idag så inget att klaga på. Har även varit och hämtat min värdmammas skor som har varit på lagning och dom är nu som nya. Ska hämta C vid halv 4 för hon och min värdpappa ska ner till min värmamma i Washington DC över helgen. Och som det ser ut nu så behöver jag inte jobba, happy time. Som jag skrev i förra inlägget så ska jag och Sara äta middag på Paneras ikväll och sen blir det sleepover at my place, i morgon blir det New York City för hela slanten, känner att känslan av nervositet kommer smygandes nu.. Men som sagt ni får ha en super bra fredagkväll för det ska jag ha.

Puss på er

With Love J

TORSDAG


Hej och hå redan torsdag, shit vad tiden går!

Även idag är det regnigt och ruggigt ute men det ser ut att bli bättre till helgen, wiiehoo glädjehopp. Vet inte redigt om min värdfamilj beger sig till Washington DC i morgon och kommer åter på söndag. Isåfall så ska jag hämta C i princeton sen på söndagen, varför vet jag inte. Men vi får se hur det blir. Hade gärna varit ledig en HEL helg var trotts allt ett tag sen. Annars är det en vanlig dag här i Westfield, C slutar vid 5.15 så ska hämta henne då, sen ska vi hem. Jag ska laga mat vilket blir pasta och chickennuggets (hennes favvis), eller ja allas barns favvis i Amerika skulle jag nog kunna skriva. Sen ska jag möta upp Gi för en kopp kaffe på kvällskvisten.

I och med detta ruggiga vädret eller ja inte bara för de så ska jag och Sara äta middag på Paneras i morgon kväll. Himlans gott de har soppor, panini, sallader och massa sånt gott och min egna favorit är broccoli and cheddar soup, och den ska det bli i morgon också självklart. Helgens planer är så gott som spikade, blir New York City på lördag och kanske jobb på söndag då men de återstår att se. Och vad som händer i New York (om vi har tur vill säga) tänker jag inte säga utan låta er vara nyfikna ett tag till, och ni som redan vet kan knipa lite tack ;).

Så det var allt för idag så ska fortsätta att dricka mitt kaffe och lyssna på min jumusik.

Stor blöt puss på er

With Love J

Onsdag



Idag bjuds vi på ett regnigt och ruggigt Westfield fyyy. Efter att ha kört C till skolan i morse så började jag att förbereda maten inför middagen ikväll, andra maskinen tvätt är igång och sängen är bäddad. Håller på att fixa mitt morgonkaffe nu och det spelas julmusik ur högtalarna, längtar till julen, allt julpynt och den härliga stämningen, en jul i New York säger man ju inte nej till.  Vid 11 ska jag möta upp Jessica på Paneras vid Menlo Park mall, mina svarta boots var för stora så Jessica ska se om hon vill ha dom annars så lämnar jag tillbaka dom. Sen blir det hem igen fortsätta med tvätten, hämta C och tillsist pianolektion. Och ikväll ska jag och Sara försöka att ge oss ut på en långpromenad, om det inte är allt för blött ute.

Endast 15 dagar till mami och papi anländer i USA igen♥

Take Care everyone!

With Love J

Tisdag


Godmorgon kära ni!

Klockan har slagit nio och jag sitter här med mitt morgonkaffe och njuter. Ha kollat in Svenska Hollywoodfruar på tv3play så det är de som gäller nu, avsnitt 5 ska ses i dag. Städpersonalen har kommit och nu kom byggkillarna med så de är fullt hus idag. C glömde sitt tennisrack i morse så ska åka och lämna de till henne senare. Har lite små ärenden som jag ska fixa idag, sen är det tvätt och det vanliga som gäller.

Ha en bra dag!

With Love J

Måndag


Som sagt Columbus day idag och ingen skola så jag fick lite sovmorgon till halv 8. Har hunnit med två maskiner tvätt än så länge, förberett maten, diskat upp, gräddat våfflor, lämnat in min värdmammas skor på lagning, hämtat bilder, handlat och bäddat sängarna. Sitter nu och njutar av en kopp kaffe och ska snart upp och vika lite tvätt igen. Annars så jobbar jag till nio i kväll så blir inte så mycket annat idag.

Hoppas ni får en underbar dag mina fina!

With Love J

Söndag med stort S

Har haft en grymt bra dag med Jessica och Matilda. Dom kom och hämtade upp mig runt halv 1 och sedan åkte vi till Menlo Park mall. Blev lite inhandlat även idag. Fick även lönen i dag så känns som att de går jämt ut man handlar och sen får man pengar igen, funkar skit bra ;). Runt halv 5 kände vi oss klara så tog bilen till Westfield och åt sushi och efter det blev det frozen yoghurt i downtown. En underbar söndag helt enkelt. Har precis duschat och ska snart kleta in en ansiktsmask och kolla på någon film innan läggdags. Förövrigt är det Columbus day i morgon vilket innebär att det inte är någon skola för C i morgon men hon har kör senare på kvällen som vanligt.




Möttes av det här inne på menlo park, det är en insamling för folk med Cancer där man kunde skänka pengar och även skriva en hälsning till en man kände som har cancer eller någon som hade gått bott i cancer och fästa fast det i trädet och som ni ser är det jätte många som skrivit olika saker om man blev nästan tårögd av att läsa dem. Och eftersom jag har en nära som har Cancer så tvekade jag inte en sekund på att skriva en lapp och hänga upp i trädet.

Prövade roliga glasögon gjorde vi.

Fick bland annat med mig en röd/blå skjorta med mig hem, färgerna blir inte rättvisa på bilden dock!


Ett par redigt mörkblåa jeans!

En kabelstickad tröja

Och ett par bruna Ray ban

Jessica

Jag och Matilda


Detta var min dag, dags för film nu.
Pusss på er

With Love J

Söndag


Helgen bara rusar iväg, i går jobbade jag till 11.30 och tog en härlig sovmorgon till halv 10 i dag. Sitter nu här med mitt morgonkaffe och kollar på Kaos i Båstad på tv 5 play. Ska snart hoppa in i duschen och träffa Jessica för lite höstshopping, eller mer söndagsshopping börjar bli till en vana.

Förövrigt är det 30 grader och strålande sol för er som vill veta ;)

Ha en bra dag mina vänner!

With Love J

Bästa!








Sitter och skypar med älskade lillebror, så saknad är du! Finns ingen som jag saknar så mycket som dig. Du gör mig så glad och stolt. Du är det bästa i mitt liv, och jag finns alltid vid din sida. Jag älskar dig♥

Lördag


Hej alla kära!

Skönt med lördag, sov ut till klockan nio och skypade sen lite med mamma, pappa, morbror och per. Hoppade sen i träningskläderna för en promenad ner till downtown för att möta upp Line och Johanna. Sjukt varmt ute rena somma värmen, 26 grader och himlen är helt blå, vad hände?! Blev iallafall först en frukost på Starbucks och sen gick vi runt och kikade i butikerna. Blev en kasse från Victoria Secret med hem idag. Stannade även till på ett frozen yoghurt ställe där de har själv service. Hur gått som helst, de borde införas i Sverige. Och kom nu hem för en stund sen och ska hoppa in i duschen och fräscha till mig. Börjar som sagt att jobba vid 4 så det är de som gäller hela kvällen.

Pussss och skål på er!

With Love J

Rubrik..




Har haft en bra kväll med tjejerna nere i downtown på Starbucks fick även uppleva ett what do you call these? Negerboo no no we call them winnerbroads, oh no you don't moment! Tack vara Johanna Andersson haha. Dör av garv.

Ligger nu i sängen och kollar på skånefruar så tänkte skriva ett inlägg nu när det är reklam. Line berättade att Paranormal Activity 3 ska komma ut på bio snart så kollade nyss upp det och den ska visas på bioduken den 21 october så då kommer jag sitta spikad i biosalongen, can't wait.

De har lovat 29 grader och sol i morgon, vad händer där liksom? Hade stickad kofta, pälsväst, stickad halsduk och boots i dag humm, vi får se hur det blir med de!

Puss och godnatt

With Love J


Fredag...

Hej hej hallå, sitter här och kolla igenom alla mina videos som jag filmat under dessa månader. Så sjukt härliga minnen och eftersom att jag inte kunde lägga upp dem innan så passar jag på nu när jag väl fått kläm på de. Tänkte först svara på en fråga från Anonym: Är det ofta du jobbar på helgerna? får du extra betalt då? hur många timmar i veckan jobbar vanligtvis?

Nej vanligtvis är jag ledig varje helg det var de dom sa från början men ibland när de behöver hjälp med att köra osv så ställer jag upp och det är inget mig emot. Du får inte jobba mer än 45 timmar per vecka och om du gör det så ska du få betalt men det är inte alla som gör de, det är olika i olika familjer. Men när jag jobbar på helgerna brukar jag köra och hämta och lämna C till Chandler eller var det nu är så det är inte så att jag sitter som barnvakt. Och i morgon ska mina värdföräldrar till New York på middag så C ska ha en kompis över så jag ska vara hemma så att om de är något finns jag där. Men jag brukar inte få betalt när jag hjälpt till på en helg men jag har fått ledigt när mina föräldrar varit här, jag fick ledigt förra fredagen när jag skulle till Canada och nu kommer mina föräldrar igen så blir lite ledig. Så vi gör på de sättet och de funkar perfekt. Det är inte så ansträngande att jobba på helgen då jag vanligtvis bara kör och lämna. Eftersom att hon kan sköta sig själv så behöver jag inte se till henne hela tiden utan jag kan göra vad jag vill bara jag är hemma. Och jag är oftast ledig varje helg så kan jag hjälpa till så gör jag de för man får alltid något för det, man går inte långt genom att säga nej. Hoppas du fick svar på de du ville ha reda på.

Här har ni en video från Svensk midsommar på Pachita i New York! Tänkte även lägga in en video från U2 Konserten men de verkar inte funka men ska pröva igen så håll utkik.






With Love J

Fredag


Godmorgon gott folk!

En morgontrött Jenny har ni här, klockan slår snart 7 och jag ska snart börja jobba. Ska ta fram frukosten, plocka ur diskmaskinen, och sätta på en maskin tvätt innan jag ska köra C till skolan. Och hon är fortfarande halv sjuk så ingen Tennis för henne idag vilket innbär att jag hämtar henne 3.15. Kvällens planer är ännu inte helt spikade men ser ut att bli middag ute med några vänner, eftersom att jag jobbar imorgon med. Men men det var lite av min dag nu är det dags att börja jobba.

Pusss på er

With Love J

Hjärta

Jag saknar alla er där hemma mina fina nära och kära♥

Nostalgi





Behöver jag ens skriva något?!, nej tror inte de!

 


Cupcakes


Sitter och må illa efter all smet jag tryckt i mig, här är cupcakes baket i fullgång må ni tro cupcakes med chokladfrosting. Både jag och C är hängiga så varför inte passa på att baka cupcakes då?! Eller ja baka och baka här är det Shake and bake som gäller, snabbast möjliga. Borde jag ha lärt mig vid detta laget efter 9 månader i USA. Allt ska vara så enkelt som möjligt och gå så fort som möjligt. Men i dag klagar jag inte på de, hade inte orkat annat.

Onsdag

Godmorgon folket!

Har fixat och donat i morse, C är sjuk så hon är hemma idag. Massor av tvätt ligger och väntar på att bli tvättat, var även och lämnade bilen på service det var någon kontroll som skulle göras, som görs en gång om året. Otrevligare människor får man leta efter på de stället..
När jag kom hem sen så mötte jag en av grannarna som sa att hon pratat med min värdmamma att jag skulle köra henne till tågstationen, visst inget mig emot egentligen men hade gärna velat bli infomerad om de. Och sen gillar jag inte att folk ta allt för givet, och att köra grannen är absolut inte mitt jobb, PUNKT!

Avnjuter nu en kaffe medans tvätten är på, och kikade in på Macy's och hittade ett par till boots som jag blev helt kär i, lite liknande de jag köpte i går men med högre skafft och högre klack och lite annan style. Från 130 dollar men var nu sänkt till 61 dollar så varför tveka tänkte jag, så de lär landa här denna veckan. Älskar boots så de kommer att användas med kärlek kan jag lova.


With Love J

Tisdag kväll

Hej hej hallå!

Sitter i köket och har precis ätit sloopy Joes med majs och bröd till kvällsmat och ska strax städa upp i köket och sen är jag färdig för dagen så blir att krypa ner och kurera mig med mina favoriter Martin Beck och Gunvald Larsson.

För någon vecka sen var jag på Menlo park mall och hittade ett par skit snygga Steve Madden boots men som jag aldrig köpte och för två helger sen var jag med Jessica på Bridgewater Mall och kollade på dom och provade och blev helt kär men fanns då inte i min storlek, surt. Men så kikade jag in på internet idag och fann dem och i min storlek så nu efter några klick så är de påväg hem till mig♥.



With Love J


Tisdag

Idag är det ingen vanlig dag för i dag har världens bästa mamma födelsedag♥ Stort grattis älskade mamma, önskar dig en fin födelsedag för de är du värd, Älskar dig obeskrivligt♥


Sitter nu i sängen och skakar tänder, det är så sjukt kallt. Har fått i mig lite yoghurt och en stor kopp kaffe så hoppas att halsen blir lite bättre. Annars är det tvätt och det vanliga som gäller idag. Ska hämta C tidigare idag för att hon har ingen tennis träning och sen ska jag hem och laga mat, sloppy joes med majs och bröd. Har inte så mycket annat att säga för tillfället så tänkte ta och avrunda här och försöka att vila lite medans tvätten är igång. Hatar att vara sjuk...


With Love J

Måndag!

Hej!

Har haft en kanon helg i Canada tillsammans med Line och Johanna. Åkte som sagt väldigt tidigt på Fredag morgon och bussen gick vid 7.30. Hade två stopp under resan och var framme vid 5.30 på hotellet. Duschade och fixade oss och gick sedan ut för att utforska Canada. Gick till Hard Rock Cafe och åt middag, grillad hamburgare och öl blev det och allt de satt som en smäck då jag ätit kött en gång innan under 9 månader och efter som att åldersgränsen är 19 i Canada så passade vi på.  En runda till Niagaria fallen för att se det upplyst under kvällen och efter det var det av en runda till en sport bar för någon drink innan vi gick hemmåt runt halv 1. Klockan ringde fint 8.15 för uppstigning och för att ta båten ut till Niagaria fallen, möttes av regn och ca 5-6 grader så att det var kallt. Väl ute på båten blåste det och regnade lite smått men det tänkte vi inte på i den stunden fy attans så fint det är, synd bara att det var dimmit annars hade det nog varit ännu finare men vi njöt. Men att gå över till Amerikanska sidan för att se hur det är bakom fallen hoppade vi över pga att det var svinigt kallt och för att man blir garanterat blöt när man står ca 4 meter ifrån fallet. Så vi gick till Starbucks för att varma oss med en kopp kaffe och en bagel. Gick sen och kollade i suveniaffärerna och kollade efter ett bra matställe till kvällen. Hittade även ett systembolag och eftersom att jag fyllde tjugo här i USA så har jag ju inte invigt det så passade på när jag väl va i Canada och kom ut med en flaska Champange. Gick efter det till vårt hotell, korkade upp och satt och pratade och åt snacks. När flaskan var tom var vi alla frysna och trötta så tog en nap och vaknade lagom till halv 6, då vi duschade och fixade oss inför kvällen. Gick till ett steak house som var av vilda västern stuk, himmla mysigt och världens bästa mat. Blev en stor blodig stek med bakpotatis, och vitt vin. Kan säga att alla njöt av varenda tugga. Att man kan sakna något så mycket. Efter att vi ätit färdigt så beställde vi in hel kanna med någon drink för dagen, det var redigt god och smakade som Sex on the beach men med lite mer lemonad. Och som den andra kvällen gick vi runt och kollade i Canada, gick in i olika butiker och annat åkte parisehjulet och kollade ut över Canada och Niagaria fallen by night så himla fint. Var hemma runt 12, gick och la oss och klockan ringde igen 8.15 på söndag morgon. Gjorde oss redo och packade våra saker, gick och köpte lite frukt och satt oss sedan i bussen påväg tillbaka till USA och Westfield. Blev även två stopp och eftersom att det var så mycket trafik så var vi försenade 2 timmar så 12 timmar buss blev det och 45 minuter tåg. Och fick med mig en förkylning och två halsmandlar som är stora som golfbollar från Canada men det var det värt. Helgen var kanon och en av de bästa på länge. Åk till Niagaria fallen om ni har tillfälle, det bara måste ses.

Nu ska jag ta hand om tvätten och fortsätta att snora och sen blir det lite vila, känner att jag behöver det innan jag ska hämta C för sen är det kör som gäller men först lite bilder till er från min helg, NJUT!

Fick den här på bussen för att jag var den "äldsta au pairen som varit här längst"

Såndana här hängde på nästan alla ställde där vi stannade, det är verkligen skrämmande och man trodde bara att de fanns på film ärligt talat.




























Så där ja, där fick ni en rejäl bildbomb och vill ni se mer av mina 400 bilder så får ni gå in på facebook.

RSS 2.0