torsdag



Godmorgon alla solstrålar!

Står i köket och lagar mat tills i kväll, kyckling med champinjoner i vittvinsås och till det blir de ris. Har tvättat en maskin tvätt som snart är klar att vikas ihop och ska snart bege mig ut i regnet för en liten promenad och en frukost på Starbucks såhär en torsdagsmorgon.

Jag önskar er en trevlig dag mina vänner.

Puss&Kram

onsdag

Veckorna bara flyger förbi och snart är denna onsdagen också avklarad. Dagen bjöd på lite sol och 10 plusgrader får väl passa på att njuta nu för de har lovat snöblandat regn i morgon! Håller tummarna för att det inte bli så. Annars har dagen varit som vanligt, tog en promenad med Linda på förmiddagen, skypade en stund med mamma och pappa, planerade lite om vad vi ska göra när dem kommer hit och hälsa på, endast 3 veckor kvar nu ju GAAALET!♥.

Men jag kom hem för en stund sedan från C´s pianolektion och vi har nu slängt i oss lite mat och jag har precis städat klart i köket och ska nu avnjuta några avsnitt av rederiet, ja så får det bli.

Ha en bra kväll snyggingar!

Kram

måndag



Måndag vilket innebär ny arbetsvecka! Körde min värdmamma till tågstationen i morse klockan 6.30. Sen åkte jag hem och fixade frukost åt tjejerna och som vanligt, bädda sängarna och tvättat 5 maskiner tvätt. Hade en tid hos frisören "Salon Viságe" kl 10 så tog en promenad ner dit. Väldans trevliga var de som jobbade där. Efter att jag kom hit så har mitt hår varit jätte tort och sett ut som ett fågelbo rent ut sagt så frågade frisören om hon hade något som kunde vara bra för mitt hår. Så hon rekomenderade en hårolja från MOROCCANOIL. Så ska pröva den och hoppas att den hjälper. När jag kom fram till kassan och skulle betala så sa hon det blir 35 dollar, och själva oljan kostar 35 dollar så frågar varför hon inte ska ha mer och då säger hon att oroa dig inte för klippningen den bjuder vi på. Så ja jag fick en gratis klippning bara sådär. 

Tog promenaden hem efteråt och fixade lite med tvätten sen mötte jag upp Linda för en kaffe på stan innan hon började jobba igen. Och jag gick hem och fixade färdigt med tvätten och har nu satt på ett avsnitt av rederiet och en varm kopp té, blir en lugn kväll.

Pusss

söndag



I dag är det tre månader sen jag lämnade Sverige för ett år här i USA, ja tiden går fort må jag säga..

Har spenderat min söndag i Elizabeth med, Silvia, Pia och Linda. Vi tog en lunch på IKEA, självklart svenska köttbullar. Sen blev det en runda på Jersey Garden men blev inget inhandlat för min del. Men vi hade en trevlig dag och var hemma runt sex.

Så har varit en lugn kväll för min del men några avsnitt av rederiet och tysk choklad som jag fått av Linda. Och morgon är det måndag och en ny arbetsvecka väntar efter två veckors ledigt, blir jobb, och sen ska jag ta mig till frisören kl 10 för att klippa mig, spännande!

men nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av till av rederiet innan jag ska sova, blir att gå upp tidigt imorgon.

Pusss

lördag

Kom nyss hem från en promenad med Pia och Silvia, härligt väder minusgrader men solen är iallafall framme så det är ju alltid något. Efter promenaden tog vi en frukost på starbucks och gjorde lite ärenden på stan. Så nu sitter jag här och kolla några avsnitt av rederiet nu innan jag ska hoppa in i duschen. Kvällens planer ser i allafall ut så att vi ska ut och äta middag på Friday´s så himla gått. Blev ett kort inlägg men nu ska jag kolla vidare på rederiet, helt fast i det!

Ha en bra helg!

Fredag



Saknar sol, värme, solbrända ben, drinkar, stranden, godmat, rhodos och allt som har med sommaren att göra. Vill ha det nu. Inte detta kalla, minusgrader och kallavindar. Absolut på tiden för våren att komma.

Fredag i dag och ska bli redigt skönt med helg. Har hunnit med att tvätta några maskiner tvätt, hängt med Linda till Target för att köpa födelsedagspresent och nu i kväll har jag spenderat tid med tjejerna hos Linda för lite sällskapsspel och ja bara umgås.

Ska sova ut rejällt i morgon och efter det ska jag försöka ge mig ut på en promenad, känns att det behövs!

Puss O Kram

Torsdag

Torsdag, och det snöade i morse jag fick till och men skrapa bilrutorna och värmköra bilen i 15 minuter innan men ens kunde sätta sig i den, känns inte som vår direkt. Hämtade upp Linda rund 8.30 sen begav vi oss till Edison och där med kirrade vi båda teorin till det Amerikanska körkortet. Och det firade vi med en kaffe på Starbucks efteråt. Fick även lite tysk choklad av Linda som ett "Grattis till körkortet present", så gulligt.






Blir att ta hand om tvätten nu, sen laga mat och kvällen ska spenderas här hemma i lugn och ro med några avsnitt av rederiet.

Puss och Kram

Onsdag



Hej och hå!

Lite dålig uppdatering från min sida, sorry for that! Har inte hänt så mycket denna veckan. Tjejerna har en vecka kvar av sitt springbreak och vi har mest hållt oss inne då den förbannade snön har tittat fram igen. Helt vitt på marken, redigt depprimerande. Så har bara blivit det vanliga, tvätten och matlagning denna veckan. Har även hunnit med några avsnitt av Rederiet men i kväll tar jag och Pia oss i kragen och tar en promenad ner till down town för en kaffe. och i morgon är det torsdag, vilket innebär att det snart är helg göögott!

Pusss på er!

söndag





I dag är en sån dag då jag bara längtar hem efter alla mina kära. Har känt mig lite nere i dag varför vet jag inte men antar att ibland har man sådana dagar, tog en promenad innan i dag med ipoden i öronen för att rensa tankarna och få lite frisk luft så kändes lite bättre efter det.

Åt en fantastisk god middag med min värdfamilj någon grekisk gryta med ris, grekisksallad och bröd. Sen kom stunden då H kramade min värdmamma och sa jag älskar dig, det fick mig att längta hem till mitt kök och min mamma att bara gosa in sig i hennes armar och säga jag älskar dig det är sådana stunder som är jobbiga och var extra jobbigt i dag, det får mig att längta efter allt jag har där hemma, kändes som att jag ville bara bryta ihop. Men sen vet jag också att om exakt en månad så kommer min älskade familj att stå här och ingen är lyckligare än jag att få spendera 8 dagar men dem bästa jag vet, min familj

Efter att ha hjälpt min värdmamma gick jag upp på mitt rum och jag kollade min telefon och hade fått ett sms av Rita där det stod "Just text me if you want to hang out with your cool friends ;)" så svarade henne "So what are my cool friends doing?" fick svaret "Your cool friend are picking u up at 8.15 ;)" inom bara 2 minuter. Kändes precis som att de visste att jag kände mig nere. Men i allafall mina mungipor gick uppåt och jag tänkte för mig själv fan Jenny sitt inte här och muttra, så jag har precis bytt om och väntar nu på att klockan ska slå 8.15. Så vi får se vad vi tar vägen!

Puss på er

lördag

Steg upp tidigt i morse, klockan ringde 8.00 men steg inte upp förens 8.30 gjorde mig i ordning och sedan begav jag och Linda oss till Jersey Garden. Jag sa till mig själv att jag INTE skulle köpa något för att jag inte hade så mycket pengar men ja jag kom ändå hem med två skjortor, ett par öronhänge och ett halsband. Kunde helt enkelt inte motstå.

Hämtade upp mina världfamilj på flyplatsen senare i dag efter att de har varit på skidsemester. Måste säga att det är skönt att ha dem är hemma igen, inte lika tyst längre. Efter att vi kommit hem och lämnat av grejerna så åkte jag, A och mina värdföräldrar ner till down town för att äta middag på en mysig restaurang.

Och nu är jag precis hemkommen från starbucks, träffade Linda över en kaffe och ska nu krypa ner i sängen och somna in till Ps. I Love you.

Puss och godnatt

Fredag

I går var det st.patrick´s day och det firade jag och tjejerna med en middag på Friday´s, alltid lika trevligt. Pia sov över här i natt och vi tog verkligen en låång sovmorgon i dag då båda vaknade kl 12. Tog en promenad till down town och där blev det en frukost på Starbucks. Underbart väder här i dag 23 grader och sol helt otroligt är ju som svensk sommar här ;). Sen kom Linda och hämtade oss och vi körde hem till Pia för att hon började jobba kl 2 sen åkte jag och Linda en runda till Target för att kolla efter sportkläder. Efter det var det Lindas tur att börja jobba så hon släppte av mig här hemma. Sen mötte jag upp Rita för en kaffe i parken och runt 6 tiden begav jag mig till en skola här i närheten för att träffa Sina och Linda för lite basket. Och nu sitter jag och Linda här proppmätta efter att ha tryckt i oss en hel Pizza, och ska snart hämta upp de andra tjejerna för lite filmkväll, lugn och skön fredag.


onsdag









Rita sov över här i natt så i går kväll passade vi på att hyra en redig tjej film och massa gotte kommer tyvärr inte ihåg namnet på filmen va men den var redigt bra, återkommer när jag kommer på vad den hette
. Vi hade planerat att ta det tidiga tåget till New York vid 9 tiden men det spöregnade och båda var trötta så ja varför inte sova en timme till. Så vaknade runt halv tio och insåg att tåget går vid 10.25 så vi bokstavlig talat slängde på oss kläderna och nästan sprang ner till tågstationen men det hade redan gått, konstigt tyckte vi då klockan var prick 10.25 men sen kollade vi på tågtabellen på tågstationen och självklart hade de ändrat de så att tåget numera går 10.22 så vi fick vänta en timme på nästa men det gjorde inte så mycket vi gick och köpte våra biljetter och sen gick vi till Manhattan bagel och åt frukost i lugn och ro och var inne i NYC runt 12 sen tog vi subwayn till Brookelyn för att sedan besöka brookelyn bridge och hann även med chinatown, soho, "stryckjärnet" och avslutade med en mysig middag på en italiensk restaurang innan vi tog tåget hem igen. Blev faktiskt bara två inköp i dag, två lip butter från The body shop. Rita utmanade mig i dag att jag skulle vara guiden i dag för att lära mig att hitta i New York så hon gav mig en karta och that´s it, sen var det jag som skulle säga vart vi skulle gå och så vidare. Gick bättre än förväntat faktiskt så nu hittar även jag någolunda bra i New York. När vi kom till Westfield mötte vi upp Manu för en kaffe på Rockn´joes.

Så sitter nu i sängen och ska plugga lite sen blir det sängen. Och i morgon har de lovat 17 grader, underbart!

Puss och godnatt!

Tisdag



Biljetterna till Rihanna konserten i Juli är nu bokade, kommer bli så bra. Skönt att ha något att se fram emot.

Började dagen med en långpromenad med Linda och på vägen hem gick vi förbi starbucks för att äta frukost. Väl hemma fixade jag med lite tvätt och sen åkte jag, Linda och Alex ner till down town för att äta lunch. Annars har det varit en lugn dag fixat med lite ärenden. I kväll samlas vi tjejer på Rock n Joes för en kaffe och sen kommer Rita för att sova över här för i morgon tar vi det tidiga tåget in till New York City.


söndag

Hej hopp!

söndagen är här och jag har haft en super bra helg. I fredags hämtade jag och Linda upp Angelica runt halv 9 och sen kom Rita och hämtade oss hos Linda för att åka och bowla! Var runt 8-9 pers så ni kan ju bara tänka er hur kul vi hade. 

Lördagen spenderade jag och Angelica i New York City för shopping och ja shopping blev det nästan lite för mycket kanske. Blir att hålla i pengarna de här två vekorna nu. Var bland annat på times square, soho, åkte en gul taxi bil för första gången och avslutade med middag på Friday´s. Perfekt dag!

Idag vaknade vi runt 6 för att jag skulle köra min värdfamilj till flygplasen så en veckas ledighet väntas för mig, och efter det körde vi hem och sov till 1 ungefär. Sedan tog vi lilla promenaden till down town för frukost på Manhattan bagels. Gick förbi stop and shop för att inhandla lite yoghurt. Sen runt 3 körde jag hem henne till south orange och åkte till Friday´s med linda för trerätters middag. Så sitter nu i köket helt proppmätt och pratar med Linda och Alex. Blir en lugn kväll och i morgon ska jag sooooova ut efter en grymt lyckad helg. Och denna gången ska det inte gå två och en halv månad tills vi ses igen Angelica, vi bor ju trots allt bara 20 minuter i från varandra. Skärpning!!


Lördagens inköp:



Svart skinväska från Urban Outfitters!



Blå / vit randig tröja från forever 21




Virkat linne från H.m





Baggie shorts från Levis!




Blommig byxdress från forever 21



Virkad klänning från forever 21




Vita höga jeansshorts från forever 21




fredag



Får besök av denna tös i dag, Angelica! som sagt anlände vi samtidigt hit och bor ca 20 minuter i från varandra och det har gått två och en halv månad och vi har inte träffats en gång, skam!! Men i dag var tanken att jag skulle hämta henne kl 6. Kom iallafall hem vid 5 efter att ha lämnat C hos en kompis. Då säger min värdmamma att hon måste hämta A i Princeton och är hemma vid 9 och att min värdpappa är fast i New York så det var därför han inte kunde hämta A!! Gahhh vi som skulle ut och äta och så innan bowlingen men det kan vi fete glömma. Men Pia kommer hit snart så då går vi ner till down town och äter sen ska jag försöka få tag på Linda som slutar klockan 8 och se om vi möjligtvis kan hämta Angelica så vi kan hinna till bowlingen i allafall. Hoppas hoppas hoppas! Håller alla tummar jag har!

Hoppas att eran kväll blir lyckad! Så ska jag se till att min med blir det, jag ska få som jag vill! ;)

Torsdag

Hej hopp!

Idag har jag inte speciellt mycket att skriva, dagen har bestått av ösregn hela dan från morgon till kväll. Depprimerande! Annars har jag fixat med två maskiner tvätt, lagat grekisk köttfärssås med spagetti och hämtat C från skolan. Ja det var i princip allt. Iallafall så är det fredag i morgon vilket innebär helg och en veckas ledigt för min del för att min värdfamilj ska åka skidor i Colorado. Kattsen så skönt! Hoppas dock bara på bättre väder än detta.

Resten av kvällen ska spenderas med teoriboken, ett varmt bad, peeling och målning av naglarna!

Pusss

Onsdag!



Sitter nu här i sängen mätt efter att ha ätit spansk kycklinggryta med ris. Min dag har varit bra,  och fullspäckad. Började med att köra tjejerna till skolan, hjälpte H att bära in sakerna i skolan för hon ska sova i New York tills lördag, det var något med skolan. Så hon passade på att visa mig lite av skolan och fick träffa en av hennes vänner. Tog bilen och körde hem sen fixade maten och hämtade upp Linda för att åka och fixa mitt Social Security card för andra gången eftersom att jag fortfarande inte efter en månad har fått mitt. Satt snällt och väntade i 2 timmar och när jag väl kommer fram till kassan så berättar jag att jag inte fått mitt SSC och kvinnan säger att jag måste fylla i ett papper igen! Men så säger jag ni måste ju ha det i datorn för jag har redan fyllt i allt och har till och med kvitto. Men icke de sket hon fullständigt i och kollade inte ens i datorn. Så jag går bort och fyller i det och går och lämna det till henne. Så säger hon du kan gå och sätta dig. Väntade uttligare 20 minuter tills hon ropade upp mitt namn igen, och vet ni vad hon säger när jag kommer fram? Ja vi har redan dig inlagt bara att de inte skickat ut det men de kommer om två veckor. gaaah så irreterande kunde hon inte bara kollat de från början!! Vi var iallafall glada för att få lämna stället och hoppas inte jag behöver åka dit fler gånger. På hemvägen stannade vi på starbucks för en kaffe sen lämnade jag av Linda och körde hem och tog hand om tvätten och bäddade sängarna. Sen bar det av för att hämta C och vidare till pianolektionen. Har precis städat upp i köket och inväntar nu Pia för att ta en kaffe på Starbucks. Ja igen!

Pusss


tisdag

Spenderat min dag på tvätt tvätt tvätt och ännu lite mera tvätt. Hann även trycka in en promenad, en skype dejt med kära Emelie som ger sig ut i världen med Nicolina i morgon kväll, ni kommer få så sjukt kul tjejer, önskar er all lycka♥ och en med mamma och pappa plus lite matlagning på det ( Turkey Chili med ris). Annars är det som vanlig här.



Sitter nu här och avnjuter en kopp té och har teoriboken upptryckt i ansiktet, här ska det pluggas. Har även hittat lite test på internet som man kan göra så ska ta mig ann några i kväll hade jag tänkt.

Men nu är det dags att städa köket, ha en bra kväll!

Puss

måndag



Hejsan!

Vaknade upp som en zombi i dag hur trött som helst. Men upp kom jag iallafall. Åkte och lämnade in bilen på service kl 8 och det skulle ta 1h och 30 min men ha dagens skämt satt där i 4 timmar och jag var lagom butter när jag kom hem när ett berg av tvätt väntade på mig.  Och jag som egentligen skulle fixat med mitt social secutity card i dag eftersom att jag inte har fått mitt efter 4 veckor så måste åka dit igen! lagom kul, men det får vänta tills onsdag. Hann också med en promenad med Silvia mitt i allt tvättande, inte helt fel nu när solen är framme.

men nu är det dags att ta itu med tvätten igen, men i kväll ska jag ut och äta sushi med tjejerna så lite posetivt denna måndag.

Puss♥

Söndag

Hej!

Tog en skön och behövlig sovmorgon i dag. När jag väl vaknade runt 10 så spö regnade det och det har det fortsatt att göra hela dan. Så låg kvar i sängen och kollade på en beckfilm, gick upp och åt frukost och sen åkte jag och Linda till Jersey garden. Hade problem att hitta dit eller snarare stora problem men efter lite felåkning i Elizabeth så kom vi till slut fram. Och det blev ett par vita låga converse och ett par jeans shorts inhandlat i dag.

Så nu resten av kvällen ska jag inte göra något alls bara ta det lugnt och kolla film.

Ha en bra kväll!

Pusss

lördag

Hej godingar!

Gårdagen blev kalas bra, blev middag på Westfield Diner i stället för Olive graden men det är lika bra där så spelar inte så stor roll egentligen. Kollade på The blind side, verkligen en sevärd film för dom som inte sett den. Sen hyrde vi Saw 7 och kollade på, men vilken besvikelse det var, så himmla dåligt gjord och dåligt slut. Besviken!!. Har sett alla andra saw filmerna och de har varit hur bra som helst så hade förväntat mig mycket mer av den sista.

Blev att Pia sov över här för hon hade blivit utelåst inatt, så när vi vaknade i morse så smsade vi Linda och bestämde att vi skulle åka till Menlo Park Mall för shopping. Så vi blev upplockade kl 11. Blev inte så mycket shopping ett par solglasögon och en marinblå hoodtröja det var allt. Förvånad? Tro mig det är jag med!

Kom precis hem och fick se en spliter ny bil på garageuppfarten, ja här är det snabba puckar! En honda suv, svart, jag smällter så sjukt snygg. Men jag ska köra den andra suven ett par månader för H vill köra den nya så om jag har tur så får jag köra den nya efter sommaren kliar lite i fingrarna. Och H visade mig alla finesser med den och jag är helt såld och hon med så i morgon ska vi ta en åktur i den nya svarta pärlan.

Kvällens planer är lite oklara men blir nog middag men några utav tjejerna var när och hur är ännu oklart. Men innan dess ska jag kolla på beckfilm.




Fredag



pappa skickade alla bilder från flyplatsen innan jag åkte, inga muntra miner men så lycklig att jag får se dom om endast 47 dagar

Härlig känsla att vakna upp och veta att det är fredag. Min värmamma jobbar alltid hemma på fredag så i dag hade hon köpt bagels till frukost med creme chees, lyx! Hann med två maskiner tvätt och en promenad med linda och ett kaffestopp på starbucks denna dag. Har precis hämtat C och hennes två kompisar och kört hem dom till en vän. Själv ska jag hoppa in i duschen och spendera min kväll med tjejerna, middag på olive garden och film som gäller och ska försöka övertala dom att vi ska kolla på saw 7, får väl se hur det går. ;).

Ha en bra fredagskväll!

Puss

Torsdag

Hejsan alla solstrålar!

Vaknade upp på ett strålande humör och att solen var uppe. Gjorde frukost till tjejerna, och sen när de åkte satte jag på en maskin tvätt och började fixa lite med maten, marinerade kycklingen tills i kväll. Runt nio körde jag och Linda, A till skolan i Prinecton när vi väl kom dit så bestämde vi oss för att ta en frukost på starbucks och kolla runt lite på skolan som A går på. Shit allt är så stort och när man ser det från vägen så kan man (eller inte jag iallafall) gissa att det var en skola.

Var hemma runt tolv så blev en snabb promenad med Pia och Silvia innan jag fixade det sista med tvätten och gjorde klart maten, hann med att skypa med mamma och pappa och en snabb dusch innan jag hoppade in i bilen för att hämta C.

Sitter nu här proppfull och mätt efter maten indisk kyckling med kladdris och broccoli. Ska kolla klart en beckfilm som jag började titta på igår innan jag fixar i köket hade jag tänkt. Sen blir det faktiskt en runda till Rock´n´joes för att träffa Rita.

Och har glömt bort att visa en del saker jag har inhandlat den senaste tiden så tyckte att det passade bra att visa nu! ;)





Jeans jacka från Hollister



Doft från Marc Jacobs




Converse



Sommarens doft coconut / citrus i shower gel, body scrub, body lotion och body spray!



Korallrött läppstift från YSL.



Rosa läppstift från MAKE UP FOR EVER.

Onsdag

hej på er!

Onsdag i dag och halva veckan har gått. Vaknade upp till en underbar morgon men solsken. Åkte med min värdpappa för att lämna in bilen på lagning. Var inte så kul att köra den dit men hoppas på att dom kan fixa den så fort som möjligt. Men jag fick en lånebil som jag ska ha så länge tills den blir klar. Började fixa med maten när jag kom hem och i dag blir det kalkon och potatis på menyn. Och två maskiner tvätt blir det i dag och i dag tvättar jag även mina lakan för hann inte det i går så längtar tills jag få krypa ner i en nybäddad säng i kväll.

Kom precis hem från en långpromenad med Linda, så ska ta och fixa det sista med tvätten och sen blir det en varm dusch och peeling innan jag ska hämta C i eftermiddag.

Puss


Tisdag

tisdag och första mars är här, i dag var det betydligt mycket bättre väder, i dag bjöds vi på soooool. Alltid lika underbart. Började dagen med att tvätta lakan, sen ringde min värdmamma och sa att jag måste åka och hämta deras son A från skolan för han var sjuk så satt mig i bilen och körde till Princeton. När jag nästan var framme så började bilen att krabba så fort jag hade stannat vid ett rödljus eller liknande och ville starta igen så började hela bilen att skaka gick liksom inte att gasa och bilen rullade bakot istället för frammåt. Och eftersom att det är en automatare så tror jag inte att det ska hända och det blev bara värre och värre men jag och A kom iallafall hem. Mindre kul var det sen när jag skulle hämta C sen på eftermiddagen var samma sak då och en lampa började lysa inuti bilen och här i USA så tutar ALLA om man står mer än två sekunder vid ett rödljus som precis har slagit om till grönt så ni kan ju bara gissa hur många bilar som tutade och var irreterade på mig i dag när jag körde på vägarna med hen halv icke fungerande bil. Så ikväll när min värdpappa kommer hem så får jag säga till honom för den bilen skrämmer livet ur mig. Hur som helst vi kom hem iallafall och efter ett tag så går larmet här hemma men då skricker A att det var han som öppnade dörren och han stänger av det och sen var det inte mer med de. Fem minuter efter så ringder det på dörren och jag går och öppnar och utanför står tre poliser, oj tänker jag vad har jag nu gjort. Men så säger han lite snällt att dehade fått ett larm om att vårat huslarm hade gått och frågade de om allt stod rätt till så A kom och förklarade för honom hur det låg till. Men vanligtvis om larmet gått på lite för långe så ringer de alltid hit innan de skickar någon men denna gången hade de missat att ringa men men inte varje dag det står tre polismän utanför ens dörr. Varit lite händelserik dag trotts allt men nu har klockan slagit 18.52 och jag har precis ätit middag, det blev italienska köttbullar med pasta och tomatsås. Har bara köket kvar att fixa iordning sen är jag klar för dagen. Så blir att möta tjejerna på Rock´n´Joes en runda i kväll och jag och Pia tar på joggingskorna och vandrar ner till down town ikväll.

Önskar er en godkväll!

Pusss

måndag



Hej!

Idag bjöds det på ett regnigt Westfield, mindre roligt. Dagen har jag spenderat i största del inomhus. Har tvättat tre maskiner tvätt, bäddat sängar, skypat med mamma och pappa och även hunnit med en å annan beckfilm. Runt halv 3 fick jag åka och hämta C från skolan för H redan hade slutat. Så när de åkte till sånglektionen begav jag mig ut i regnet för en promenad och har precis kommit hem så sitter och avnjuter en smarrig måltid innan jag ska hoppa in i duschen, måla nagalarna och ta en sväng om starbucks med Pia.

Godkväll!

RSS 2.0