Ännu en dag med shopping

Hemma från Stamford mall, blev ett bodybutter inhandlat idag. Och som vanligt blev det kaffe på starbucks och  en chicken ceasar wrap. Skypade nyss med mamma & pappa och familjen fogelberg, bengtsson/johanssn och familjen berntsson som sitter hemma i ljungby och firar nyår. Så underbart hade velat vara där just nu men istället så sitter jag och angelica med varsin dator på vårt hotellrum och väntar tills klockan ska slå 5 så vi kan gå på mötet och sedan upp och skypa med famlijen igen så att man får vara med vid 12 slaget hemma i Sverige. Sen ska vi fixa oss och sen äta på en restaurang och sen ska vi ut och kolla på alla fyverkerier . Morgondagen innerhåller mycket eftersom att kursen börjar kl 8 och förmodligen håller på till 10 och söndagen består av möten och runtur i New York och på måndagen får vi äntligen åka till våra värdfamiljer. Som vi längtat!

Happy New Year önskar jag er här i från USA- Stamford!



på väg till stamford mall



angelica





stamford mall











At the mall



och detta lilla bodybutter fick hänga med mig hem i dag.

Nu är det strax möte och sen fixa oss inför kvällen.

Godmorgon connecticut

vaknade nyss och kl är 9 här, ska snart gå ner och äta lite frukost. och eftersom att vi är lediga i dag så bege vi oss till Stamford mall för lite shopping. Som sagt i kväll är det nyår och eftersom att planet var inställt och vi blev fast i london så blev inget som planerat, orientationen som skulle vara måndag-torsdag och senare på torsag åka till värdfamiljen. Men så blev tyvärr inte fallet vi har fått ligga här på hotellet och roat oss själva i stort sett och i dag börjar kursen och avslutas på måndag då vi åker till våra värdvamiljer. Så klart man är lite besviken på att man inte kan fira nyår med familjen, men vi får helt enkelt göra det bästa av situationen och jag, angelica och några till aupairer har bestämt att vi ska gå och boka bord på någon fin restarang, äta gott och ha trevligt och sedan kolla på alla fyverkerier  eftersom att det tyvärr är 21 årsgräns här. Men tror att detta kan bli bra, De har iorförsig salsa kurs på hotellet men är nog inte redigt min grej haha.

Vill i allafall önska alla er där hemma ett riktigt gott nytt år!

Puss

Chips och hamburgare?

måste bara dela med mig av detta, jag och angelica gick ner till restaurangen innan och skulle äta mat och båda tog hamburgare med pommes trodde vi, men vi fick in en hamburgare med chips till? alltså vanliga potatischips haha gud det kan nog vara det konstigaste jag ätit men det var gott och båda är mätta och belåtna så ligger på hotellrummet nu och kollar lite tv och laddar inför ännu en ledig dag i morgon här i Stamford och om jag känner mig själv rätt så blir det nog shopping på stamford mall.

Godnatt!

//

Torsdag i Connecticut-Stamford

Alla tre somnade som stockar i går och vaknade kl 9 i morse och gick ner och åt en stor frukost. Hade ett möte med Denice vid halv 12 och sen var vi lediga så Jag och angelica bestämde oss för att shoppa så gick till stamfords mall. Blev en tunika och ett par jätte söta sovshorts inhandlade. Köpcentret var så stort och jätte mysigt julpyntat massor av belysning och allt är så stort verkligen häftigt att se. En annan sak som förvånade mig var att det var så mycket killar som jobbade i butikerna där det bara fanns tjejkläder, tycker att de borde vara så på mer ställen, fast kanske det gör med bara jag som inte ser det i lilla ljungby. Och alla är verkligen super trevliga. På väg till hotellet svängde vi givetvis förbi Starbucks och sedan till hotellet och när vi skulle ta hissen så var det en amerikansk man i hissen och han skulle till våning 5 så tryckte in det åt honom och då knäckte han ur sig thank you ma'm hahah blev lite smått fövånad men men som sagt alla är super trevliga och det gillas. Nu ska vi gå ner till hotellets resaurang och äta för är vrålhungrig.

Hugs!



trötta och sleta är vi nu på väg till hotellet i stamford







Shopping sugna





stamford mall








inhandlade en tunika



och ett par söta sovshorts


Day One in Amerika

Godmorgon!

Sovit på hotell i Conneticut i natt men vi svenska tjejer fick inte sova i samma rum så blev lite less, men sen upptäckte vi att julia sov själv så då sov vi alla tre i hennes rum så rätt skönt. Vi har nyss smällt i oss en redigt god frukost ned färsk frukt, mackor, yoghurt och te m.m. Så dagen blir lugn ska på ett möte nu kl 11.30 och sen är vi lediga så blir lite shopping hade vi tänkt och i morgon är det nyårsafton och hela kursen börjar för oss aupairer. Men det blir nog bra men just nu vill jag bara till familjen i Westfield.


Saknar er där hemma puss på er

Framme i Connecticut

Äntligen framme i new jersey. Sov på flygplatsen i natt på ett kallt stengolv med tidningar och jackor kännde oss som rediga uteliggare. När vi väl köat sen så var vi med på vänte listan och de var bara att vänta. Efter ca 4 timmar så gick vi fram och frågade om vi var med och då sa de att vi inte var det konstigt nog så efter lite trassel så sa en kvinna att vi kunde få åka med 10.25 flyget om vi hade tur att hinna för gaten stängde om fem minuter. Så hon fixar platser till oss och vi bara slänger på bagagen och springer till security kontrollen och vidare till gaten och som tur var så hann vi i sista minuten. Så lättade och slut var vi när vi väl kommit få flygbussen, men när vi väl kom på planet så får vi se våra platser, andraklass helt sjukt bra platser massa benutrymme och allt. Flygresan gick kanon och eftersom vi bara sovit 1 1/2 timme på flygplatsen så sov vi näst intill hela resan. Så nu är vi äntligen framme i Connecticut, fast hotellet ligger i Stamford. Ska sova här tills måndag och kursen börjar på fredag, Ja NYÅRSAFTON. Men får egentid på kvällen så blir utgång. Men i kväll blir det bara lugnt och ska snart få lite mat i magen.

Pusss

Dag 2 i London

Vad ska man borja, dagen borjade kl 06.30 for oss en snabb frukost pa hotellet sen vidare till flygplatsen for att checka in trodde vi, nar vi pratade med en kvinna pa flygplkatsen sa sa hon att vi inte alls stod i nagon vantelista som den andra kvinnan sa i gar efter att vi statt och koat i sju timmar. Sa vi var alltsa inte alls pa nagon lista utan det var bara att stalla sig och koa igen i tva timmar och da var det fullt pa alla flyg sa har fatt en biljett pa fredag men vi kan forsoka att komma hit i morgon bitti kl fem for att forsoka komma med pa vantelistan och darmed kanske komma med ett flyg men dock minimal chans tydligen. Sa om jag ska sammanfatta dagen sa har vi varit har sen kl halv atta och klockan ar nu halv sju pa kvallen har. Och som det ser ut nu ska vi overnatta har med, alltid mysigt att sova pa ett iskallt golv for inte ens soffor har de. Sa jag julia och angelica har i stort sett bara atit och sovit i dag men ar sjukt glad att jag har dom for hade nog aldrig klarat detta helt sjalv.

Hoppas att er dag varit betydligt battre an min.

puss



Heathrow





Fördriver tiden på London Heathrow



Beställde in fish and chips



Sov dags på heathrow




London calling

Dagen man har väntat på är äntligen här, började att köra i från ljungby kl 05.45 till Landvette där jag mötte upp Angelica. checkade in våra bagage och och den jobbiga stunden var kommen, att säga hej då till den finaste familjen var bland det jobbigaste jag gjort. Men jag vet att jag snart får träffa dem igen, och tack gode gud för det. Kom hela vägen till London sen var det stopp, flyget inställt och stå och köa i 7 timmar utan mat är inget att rekomendera kan jag lova. så inatt sover vi på hotell i London och om vi har tur kommer vi att flyga i från Heathrow i morgon kl 10.25 men kan lika väl få stanna här i fyra dagar så håller tummarna att vädergudarna är på vår sida i morgon.


Puss och godnatt gott folk





Angelica & Jag på väg till London







Framme i London



Träffade Julia från Luleå



På väg till hotell i London



hotellet



Vi åt english breakfast







Hej då Party

4 December och hej då fest

Så lyckat vilka fina männskor man ha omkring sig, ni sätter guldkant på min vardag och ni gjorde min kväll oförglömlig så här får ni lite bilder från kvällen och även en låttext som mina fina vänner skrivit!

Denna Jenny har varit våran uti många herrans år, denna Jenny ska nu fara till New Jersey i år.
Denna Jenny har varit vår, och hon har nog satt sina spår.
Denna Jenny ha hängt i och ställt upp i torrt och vått.
Ja nu är det slut på ljungby killar, ja nu är det färdigt inom kort.
Nu ska hela New Jersey intas, nu ska dom smaka på något gott.
Så vi tar farväl och stora tårar rullar på vår kind, nu är det slut på Jenny tider, nu slår Jennys drömmar in.














  








RSS 2.0