Tisdag



Har precis satt på den sista maskinen tvätt för idag, himla skönt. Eftersom att våran bil gick sönder i går så fick C ta bussen till skolan i dag och vi får förmodligen inte tillbaka den för ens senare i dag om vi har tur så H får hämta henne. Känner sig lite smått handikappad utan en bil just nu. Så medans hon hämta C så ska jag laga mat, vilket bli revben med ris och majs på kvällens meny. Tog mig ut i solen innan i dag blev ungefär 1 h och 30 min innan jag höll på att avlida så himla varmt och speciellt när man ligger ute i trädgården utan pool. Fundera på att köpa en barnpool och ha i trädgården så man kan svalka sig, värt att tänka på. Tänkte vara duktig och ta en powerwalk i kväll men de får bli runt 8 då jag slutat jobba och det har svalnat av en grad eller två.

Pussss

Måndag



Måndag i dag vilket innebär att det är memorial day, (man hyllar folk som stupat i kriget.) så C var ledig från skolan så jag har bara tagit hand om tvätten i dag. Blev först en runda på stan med Linda för en kaffe och lite shopping. Sen mötte jag upp Sara, så vi har hunnit med en promenad och fika på stan, och nu har vi precis kommit hem efter att ha ätit middag på Vild green och ska köra en svensk kväll med Beckfilm.

Puss

söndag

God dag allesammans!

Hade en galet bra kväll/morgon i NY i går, himlans bra och mycket dans var hemma kl 7 i morse hemma hos Sara. Sov i 3 timmar lite drygt och sen körde hon hem mig och jag har precis duschat och ska snart fixa mig inför H´s pojkväns graduation party i eftermiddag.

Här får ni en bildbomb av bilder från igår.












Lördag

Godmorgon!

I går gick Sara och jag ut på en jätte mysig uteservering/restaurang, åt grillat kött har inte ätit de på fem månader så shit jag njöt av varenda liten bit så ljuvligt gott. Spenderade hela kvällen där nästintill i allafall innan vi promenerade hem och bokade biljetter tills i dag för det blir utgång i NYC! Men först shopping på Menlo Park Mall.

trevlig helg mina fina!

Fredag

Härligt med fredag, helgen bjuder bla på utgång i New york City med några tjejer och graduation party för B.

C var sjuk även i dag så hon stannade hemma, vilket innebar ingen körning för mig idag. Runt 8 åkte jag till bilservicen för att fixa bilen, satt där i 3 timmar sen sa det att det var en oljeläcka och lite annat som måste fixas så det skulle ta hela dan så H hämtade snällt upp mig så jag slapp sitta där hela dagen, så får vi väl se i kväll när vi kan hämta den.

Har tvättat färdigt all tvätt nu och har precis satt på en film (Irene Huss) blir lite slappt nu och sen i kväll kommer Sara hit en runda för att hitta på något vet dock inte vad ännu.

Ha en bra helg!

Puss

torsdag


hej och hå redigt varmt har det varit i dag eller snarare det är fortfarande varmt hela 28 grader, underbart. C har varit sjuk i dag så har inte behövt lämna och hämta i dag, så har blivit några maskiner tvätt, bäddat sängarna och fixat med min egen tvätt. Har precis ätit lite och ligger nu och slappar och kollar på Motorsågsmasaken och om någon timme blir det kvällspromenad och jag hoppas på att Sara hakar på mig.

Ha det bra!

onsdag



Helt galet längtar så tills den 20 Juli då jag och Sara tar bilen till East Rutherford för att se U2 äga arenan. Kommer bli mäktigt.

Har precis svirat om till träningskläderna och ska snart möta Sara för en lång kvällspromenad. Klockan är halv 8 på kvällen och det är 28 grader helt galet att det ens kan vara så varmt nu när klockan ändå är halv 8. Våga man ens tänka hur varma sommrarna kommer att vara...

Annars är det som vanligt här borta veckorna springer iväg och i helgen står det fest och graduation party på schemat, yej!

Puss J

tisdag



Hej och hå, gick utanför dörren i morse och möttes av världens värmeslag och då menar jag sån kvav värme son känns som att man ska tappa andan och trilla ihop. Puhh och nu såhär på eftermiddagen står termometern på hela 30 grader. snacka om väderförändring. Vanlig jobbar dag för min del i dag, en himlans massa tvätt, bäddat rent i tjejernas sängar, tagit en promenad, fått reda på min semester och även pratat lite om mina planer framöver. Blev en snabb skype med pappa, bror och mamma innan pappa och jesper skulle ut och köra. Sitter nu framför dataskärmen som vanligt och väntar på tvätten, sen i eftermiddag ska jag hämta C och kvällens planer ser ut så att det blir en promenad dejt med Nathalie för att utbyta lite tankar och lätta på hjärtat.

Ha en bra dag mina fina, ni är saknade!

Puss J

Måndag



måndag igen.. i dag har det hänt nada, körde min vmamma till tågstationen kl 6.30 sen hem sätta på första maskinen tvätt, körde C till skolan och var hemma vid 8.40 sen har jag tvättat tvättat och tvättat tills kl 3.15 då jag körde och hämtade C från skolan så nu är vi hemma och ska köra och hämta mat till mig och C sen blir det kör för C så min kväll spenderas där.

Regnade hela förra veckan och ska i stort sett regna hela denna veckan med... ge mig sommar och sol nu!

söndag

Ligger här i sängen och har precis vaknat. Och ska väl snart pallra mig upp och äta frukost. Dagen i går spenderades inne i New York för att träffa Angelica, så vi strosade mest runt, kollade i affärer, gick på marknad på Christopher street och fikade. Jag hittade dock inget som jag fick med mig hem, men Angelica hittade några rediga kapp. Blev lite planer smida för slutet av året men de håller jag för mig själv ett litet tag till ;). Var iallafall hemma runt 8 så Sara och Linda kom förbi en runda så blev för snickelisnack och popcorn mys!

söndag i dag och de lovade sol och jag hade planerat att lägga mig ute och sola, men det är verkligen ingen sol alls så hoppar det i dag. Blir iallafall att träffa Sara en runda senare i dag.



Marknaden

sockerbit svensk nyöppnad godisaffär!




Hoppas ni får en bra dag!

Pusss

Fredag kväll



sitter nu i köket med en kopp té nyss hemkommen från Plainfield där showen var. Det var några tjejer och killar i 40 år åldern som annordnade sådana här tillställningar gratis för att underhålla folk. Väldigt snällt om ni frågar mig. Dom var jätte duktiga, kan inte säga att det var en musikal eller teater för dom sjöng hela tiden men de förmedlade ändå budskap på ett bra sätt och det var väldigt kul att se och dom var helt sjukt bra på att sjunga. Önskar att man kunde sjunga lika bra som dom istället för att det låter som att man svalt en golfboll varje gång man tar en ton.

Sara kan konsten att muntra upp en och få en och skratta, precis vad jag behövde just idag. Nu ska jag bara försöka att hålla ögonen öppna någon timme till sen ska jag köra och hämta min vmamma på tågstationen i Metropark.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag saknar alla er där hemma! Ni är guld för mig



Fredag

Fredagen blev ju inte redigt som planerat, en aning misslyckad och jag är sjukt irreterad känner för att strypa någon/något just nu, bara kokar. Man planerar och ser fram emot saker och allt bara skiter säg för att man är snäll och ställer upp. Och det ändras inte bara en gång utan om igen jag blir galen, känns inte som man blir tagen på allvar, uppskattas det man gör ens? att folk ta allt för givet gör mig extremt arg, fatta att andra också ha rätt att ha FRI tid och att allt inte bara kretsar runt en person, att man tar förgivet att personen ska vara där och att allt ska funka som den personen vill och på dens vilkor, många tankar och funderingar snurrar runt i mitt huvud just nu, men nu ska jag i allafall på Show med Sara och Mickaela i kväll till slut för att vara ärlig.


Förlåt för ett irreterat inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite.

torsdag kväll!

Kom precis hem från Starbucks, gud vilken härlig kväll har skrattat konstant i över en timme. Har pratat och pratat och smidit planer hej vilt, gud så underbart! TACK Sara! Men det roliga fick vara slut för kvällen då det är en dag i morgon med, fredag och sista jobbardagen på denna veckan. Så ska nu krypa ner i sängen min, usch vad jag saknar min säng hemma min STORA säng, här ligger jag i en 90 säng visst jag sover bra så ska inte klaga men saknar att kunna sprida ut sig lite.

Men sängen kallar men bjuder på denna fina bild och säger puss och godnatt!


Torsdag

Torsdag och snart helg igen, shit tiden bara springer iväg. Hann med en morgonpromenad i morse medans jag väntade på tvätten. Efter det kom Linda över en runda och drack lite té och pratade lite. Har nu tvättat och vikt den sista tvätten och ska snart börja med maten som blir grillad kyckling och ris.

I kväll blir det en runda till Starbucks med Sara, trevligt värre!

Puss på er!

onsdag kväll

godkväll!

Revbenen satt där dom skulle om inte bättre, städade av köket och efter det ringde jag Sara för att få med henne på en promenad och hon som är så lätt övertalad så ställde hon självklart upp på de men vilket resulterade i två dränkta katter...hann gå utanför dörren och det började små regna lite och sen blev det bara värre och värre. Men en timme blev det och skönt var det trots regnet. Så nu ligger jag i sängen efter en varm dusch och ska snart släcka lampan och säga godnatt men först lite Irene huss!

Tack och hej!

onsdag


godmorgon! Eller god eftermiddag blir det ju för er hemma i sverige. Vaknade upp även i dag av att regnet bara öste ner gah blir galen man kan inte ens gå utanför dörren utan att se ut som en dränkt katt. Har iallafall precis kommit hem efter att ha kört C till skolan, så sitter med en kopp kaffe nu och ska snart (när det regnet lagt sig lite) ut och promenera lite sen ska jag tvätta, ovanligt ha? eller nej! Åh i dag ska jag grilla revben till middag, gud längtar verkligen efter att ha ätit kyckling i snart 5 månader så kan jag säga att jag längtar galet mycket efter kött! Mumma!

Det var väl det hela än sålänge, svårt att veta vad man ska skriva när dagarana nästan ser exakt likadana ut men försöker att roa er så gott jag kan.

Och fortsätt kommentera det gör det hela mycket roligare

Nu ser det ut som om regnet har lagt sig så ska ge mig ut och promenera, får passa på nu, lär väl bara ösregna så fort jag öppnar dörren ändå med min vanliga tur.

Pusss J

tisdag



hej tisdagen har sprungit iväg och kvällen är kommen, och den spendera jag med att ha en hemma spa kväll med ett varmt bad, peeling, ansiktsmask och målning av naglarna och efter det blir det skräckfilm och en kopp té. Skönt att ha sådana dagar i bland. Särskillt nu när vädret är piss bara regnar och åskade till och med i morse. fy nej de gillar vi inte, ge mig sommar och sol nu!!

Fick även konsert biljetterna till U2 idag, galet vad jag längtar! Kommer bli mäktigt.

Måndag


Vaknade upp till regn och det har fortsatt så hela dagen och ser ut att fortsätta så hela veckan med buu! Har egentligen inte så mycket att skriva, har varit en vanlig dag med massa tvätt och körning hit och dit. Nu är jag iallafall hemkommen och ska hoppa in i dushen och sen krypa ner och kolla film och äta Marabou mjölkchoklad!

Ha en bra kväll.

Pusss

Söndag kväll

Kom precis hem från New York. Tog en frukost brunch på Starbucks när vi kom fram och sen mötte vi upp Malin och tog taxi till Tonic sports bar. Där det var fullt men svenskar och finländare. Bra stämning i början dock blev den mindre bland svenskarna ju mer tiden gick och finländarna tog väl över inte bara på isen utan även inne på tonic bar. Trodde att Svenskarna skulle ge finländarna lite mer match men det kändes nästan som de gav upp helt och hållet för jag såg då ingen kämparglöd, tråkigt nog! Hade väntat mig en bättre final. Efter matchen gick vi till times square och strosade runt i butikerna, innan i tog tåget till Westfield.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och ta på mig mjukis och somna in till sunes sommar!





Skulle försöka att ta kort på mannen bakom som låg och sov men självklart när vi tar kort så vaknar han till liv!




Här har ni klockan som jag införskaffade i går för ett utmärkt pris 20 dollar.






Avslutar med en bild på malin!


Jag har haft en bra dag och nu väntas en vecka fulld med jobb!

Puss J


Söndag

Hej!

Sov ut till tio i dag, planerna var att åka in till New york för att träffa Malin en annan svensk au pair som jag inte träffat innan för lite brunch men sen skrev hon till mig att det blev ingen brunch men att hon och några andra svenskar ska in till New york ändå för att kolla finalen i ishockey mellan Sverige/Finland på en sport bar. Så ringde upp Sara och frågade om hon med ville hänga på och det ville hon så sitter nu här och väntar på att hon ska komma så vi kan gå ner till tågstationen och ta tåget till New York så att vi är där runt 12.41 då matchen börjar kl 14.00! Håller alla mina tummar för Sverige idag.

Återkommer kanske senare!

Puss


lördag

Blev Jersey garden med Linda i dag på förmiddagen/eftermiddagen, en klocka och två par mjukis shorts blev dagens köp i dag.

Sitter nu i sängen och har precis kommit hem från The country club. Var där med min värfamilj för att fira min värdmammas födelsedag. Trodde att det endast skulle vara vi men de visade sig att jag hade fel och de var med nära och kära. Så vi var runt 20-25 personer. Och det bjöds först på lite mingel sen blev det tre rätters middag, champagne, tårta och tal! Har varit en mycket bra kväll, trevligt folk och god mat.

Har precis tvättat av mig sminket och hoppat i mjukiskläderna och gjort mig redo för sängen kommer somna som ett barn ovaggat i kväll.

Men först innan jag avslutar detta inlägg måste jag berätta att jag blev inbjuden till H´s pojkväns graduations party den 29 maj, har träffat honom några gånger men sen nu i påskas så var det grekisk easter party här hos min värdfamilj samtidigt som min familj var på besök så träffade vi honom och hans föräldrar så hans mamma hade tydligen sagt till H att hon skulle ta med mig också. Super gulligt! Men men nu slocknar jag snart!


Puss och godnatt


fredag kväll!



Sitter här med Sara och har precis kommit hem från starbucks, tog med oss en smoothie hem och sitter nu och tjabba skit och skrattar så vi får kramper i magen. Som ni kanske förstå så har VI BOKAT BILJETTER TILL U2 KONSERTEN!!!! Kommer blir grymt och kan knappt vänta tills den 20 juli då vi tar bilen och kör mot east rutherford och new meadowlands stadium för att sjunga med i U2 s ljuva stämma!



Fredag

Efter att ha kört C till skolan så bytte jag om till träningskläder och tog en powerwalk på en timme, skön start på dagen. Har precis tvättat färdigt all tvätt och linda har precis åkt hem, hon var här på en liten fika. Sitter och skypar med mamma och pappa nu och försöker att skicka olika teckensnitt som jag skulle kunna tänka mig att ha som tatuering men lyckas inte så bra så tänkte att jag kunde lägga ut den här så jag kan få lite råd av er med, och har ni något annat förslag på ett snyggt teckensnitt så hojta gärna till. :)

Här är några som jag skulle kunna tänka mig vill i allafall ha något i den stilen.





Torsdag




Sitter här och lyssnar på U2 och kollar runt på lite tatueringar, vill ha den på ryggen som på bilderna ovan men vill dock ha en annan text och hade tänkt mig Joie de vivre som är franskt och står får The joy of living!

Annars i dag har jag hunnit med att tvätta, bäddat sängar, ett 40 minuters intervallpass, lagat mat och promenerat down town för att posta ett brev till min farmor♥.

Ska köra och hämta C om en timme så ska hoppa in i duschen och ikväll ska jag ut med Linda, underbart väder här så blir förmodligen en liten promenad och en kaffe i kvällsolen.

Imorgon är det fredag och Sara kommer hit för boking av U2 konserten i Juli shoohoo så bra. På lördag blir det shopping med Linda och på kvällen ska jag och min värdfamilj till The country club för att fira min värdmammas födelsedag och på söndag blir the shorthills mall med Nathalie.

vad ska ni själva göra i helgen?


Puss Godingar!



onsdag Kväll




Kom hem från Pianolektionen för en stund sen och jag har nyss slängt i mig lite mat, men det föll inte fröken C i smaken, så slängde ihop en plåt med brownies. Hon fick nöjet att slicka skålen men plåten blir hon inte ensam om ;). Nu ska vi smaska brownies sen ska jag ta en promenad och möta upp Linda för en kaffe.

Godkväll Puss J

onsdag



godmorgon har precis slängt in en maskin tvätt och ställt fram frukosten för C och ska snart köra henne till skolan. Solen skiner ute så ska nog ta och sätta mig ute lite sen när jag kommer hem, så kanske man får lite färg. Har en god nyhet jag och sara har bestämt oss för att gå på U2 det har löst sig med bil och allt, GAHH är sjukt taggad redan nu även om det inte är förens den 20 juli. Så vi ska se till att boka biljetterna nu på fredag. Underbart! Så mamma och pappa nu hoppas jag att ni är rejält avundsjuka ;). Dagen ser annars ut som vanligt och C har pianolektion i eftermiddag som jag ska köra henne till för min del blir det nog träning i kväll och en runda till Starbucks antar jag.

Ha en bra dag mina kära, jag saknar er så!

Pusss

Tisdag

Hej hej!

Sitter här i väntan på att maten ska bli klar som i dag blir kyckling med mozzarella och pasta och lyssnar på ljuvlig musik. Annars har dagen varit som vanligt och vid detta laget vet ni nog vad det innebär med tvätt och sådär. Hann träffa linda en runda också över en kaffe innan jag renbäddade tjejernas sängar och hämtade C på skolan. Annars har jag inte så mycket att berätta mer än att jag och Sara är grymt sugna på att se U2 konserten i Juli fast den äger rum i East Rutherford som ligger ca 30-40 minuter bort och då måste vi ta både tåg och buss för att komma fram och de kommer ta oss ungeför 2 timmar så nu börja vi fundera på om någon av oss kanske kan ha tillgång till bil den onsdagen och i stället betala parkeringsplats. Så hade de ju underlättat mycket eftersom att bussarna och tågen måste ju stämma överens när vi vill vara framme och hur stor chans är de? Nada..! men vi får se hur det bli jag håller tummarna för att detta ska bli som planerat.

men nu är maten klar, ha en bra kväll!

Puss J

Usher & Akon concert 2011

Vaknade upp med halsont efter gårdagens skrikande men så sjukt bra var det. Magiskt kväll i Newark, vilken stämning! Prudential Center levererade och bjöd på 3,5 h show och vi fick njuta av två snyggingar under en och samma kväll. Helt såld och både jag och sara hade en helt sjukt galet bra kväll. Och jag hade bokstavligt talat kunna döda för att få vara den tjejen från publiken som Usher tog upp på scenen i går gahh frustrerande! Ska försöka ladda upp någon video senare i dag så ni kan få uppleva en del av de jag upplevde i går. Får se om jag lyckas med det.








Akon

Akon

Akon

Akon

Usher

Usher

Usher

Usher

Usher

Usher med en tjej från publiken!

Usher

Usher


Lördag



Hallå hallå
har precis duschat och ätit frukost och ska snart göra min iordning innan Sara kommer hit. Blir en runda till down town och kolla lite affärer och sen blir det middag innan vi sätter oss på tåget till Newark för Usher och Akon konserten ikväll som ska äga rum i New Jersey Devils gamla arena om inte jag missminner mig. Ska iallafall bli galet roligt och tvekar inte en sekund på att det inte kommer bli det.

Hoppas ni med får en härlig lördags kväll!

Puss J

Fredag kväll

Har spenderat kvällen med Linda blev en promenad ner till down town för en kaffe på Starbucks sen begav vi oss hem till mig och bara degade framför tvn. Sen gjorde jag ett tappert försök att övertala Linda att hänga med mig på U2 konsert i sommar, matade ut U2 på högsta volym och har visat Youtube klipp på deras Live konserter, man kan ju inte bara motså den frestelsen. Så tror hon är lite knäsvag just nu så känner att jag kanske har lyckats! Håller tummarna iallafall.

Men nu skriker sängen efter mig och i morgon slår vi till med Usher och Akon konsert i Newark, bra lördagsunderhållning om ni fråga mig. Är verkligen taggad och ska bli så sjukt kul, kalas bra!

Puss och godnatt alla godingar.

fredag

Helgen är här och gud som jag längtat! Har precis tränat i 45 minuter och ska snart hoppa in i duschen innan jag ska hämta C nu vid 3. Annars har dagen varit som alla andra dagar. Så ikväll får vi se vad planerna blir och i morgon vid 10 hämta Nathalie upp mig för lite shopping och sen kommer Sara in till Westfield för middag och sen kickar vi Usher och akon konserten (Cissi jag ska hälsa Akon från dig ;) ). JIIIHAA!.

Kul att det ramlade in lite komentarer i går, fortsätt så :)

Ha en bra fredag!

// Puss J

Torsdag



Sitter här och skypar med Paulinn och prata lite om att hon ska komma hit, vill vill vill hade varit så grymt kul. Har hunnit med att tvätta, laga mat, hämtat C´s klänning, en fika med Linda, skypat med familjen+ Kristoffer och ett träningspass i dag. Och snart är kl halv 3 och jag ska hinna skypa en snabbis med Linn innan jag åker till skolan för att hämta C.

Och senare i kväll beger jag och Nathalie oss ut för en powerwalk i vårvädret.

Ge mig helg, Usher och akon NU!


Godkväll Sverige!

Och föresten ni är hemskt dåliga på att kommentera så släng gärna in någon kommentar, blir mycket roligare att skriva då!

onsdag



Efter att ha kört C till skolan i morse blev det ett 45 minuters intervall pass, skönt och bra start på dagen. Linda har precis varit här över en kaffe så ska nu äta upp min skål med flingor och ta mig ann den sista tvätten innan jag ska hämta C från skolan och köra henne till pianolektionen.

Blir starbucks i kväll för att träffa Sara och prata lite inför helgens bravader.

Ha en bra dag!

Puss J

tisdag

hallå hallå

I dag har både jag och C varit hemma för hon har varit sjuk. Jag har ägnat mig åt tvättning hela dagen och renbäddat tjejernas sängar. Träffade Linda en snabbis, tog en kort promenad till Stop & Shop för att jag behövde lite matvaror till kvällens middag. Annars har dagen varit bra det är hela 24 grader och sol, inget att klaga på. Och jag har nu precis avverkat en löprunda på 40 minuter så ska hoppa in i duschen nu och sen fixa kvällsmat.

Och låt denna veckan gå fort är taggad till MAX för konsert, Usher och Akon. Vill ha helg NU NU NU!

måndag



Hej!

Tråkigaste måndagen på länge mitt humör är inte heller det bästa i dag, vet inte varför med antar att man har sådana dagar ska ta och försöka att springa bort mina tankar på en löprunda och sen kommer förmodligtvis linda på en kaffe i kväll.

I morgon är en ny dag och jag håller tummarna på att den bli bättre än denna!

Puss på er!

Söndag

Söndagen är här och ännu en helg har gått. Spenderade gårdagen inne i NY i går blev en bikini och ett par Jeans Shorts inhandlade. Bilder på de kommer senare! Träffade även Marie och Hans Elm Ågren i central park, kul att få se några kända ansikten :). Tog tåget hem vid 7 tiden och var hemma runt 8. Så blev en runda till Pizza hut för lite mat sen blev det sängen.

Vaknade kl 10 idag utvilad och pigg. Solen skiner och det är 18 grader ute ska ta och gå ut en runda med Sina och hennes hund till sjön. Annars är det inte så mycket inplanerat i dag mer än att jag och Sara har bokat biljetter till Usher konserten den 7 maj och gäst artisten är Akon. Taggad till max!

Ha en bra söndag mina vänner!




RSS 2.0