Torsdag

Hej!

Gjort klart mina vardagssysslor och sitter nu i köket och skypar med Papi, och äter lite smått. Dagen i ära har varit lugn och i kväll ska jag snöra på mina easy tones och ta en lång kvällspromenad med Silvia. Sen blir det hem och packa för i morgon bär det av till Washington DC med Linda.

Hittat dessa underbara skor från Jeffery Campbell och är helt såld. Dom ska helt klart ska följa med mig hem någon gång under dessa månaderna!







Onsdag



Godkväll!

Kvällen till ära tog jag mig ut på en kvällspromenad i solnedgången och som sällskap hade jag ingen mindre än Sara. Blev 1h och 45 min. Bra där. Känns oerhört skönt efteråt då denna dagen har varit väldigt slapp, FÖR slapp tro ni eller ej. Körde A till tåget kl 8.10 i morse kom hem och satte på diskmaskinen, bäddade sängarna, åt min frukost, och tvättat 3 maskiner tvätt och lagat svensk spagetti och köttfärsås vilket faktiskt blev en redig hitt så var klar med allt runt 3 sen dess har jag faktiskt varit rejält uttråkad så var skönt att komma ut och röra på sig.

Har nu duschat klart, smort in mig i en härlig body lotion, håret är kammat och tänderna är bostade och jag är nu redo för att inta sängen.

Puss och godnatt!

tisdag



precis såhär känner jag i dag, vaknade upp men världens Nackspärr eller vad det nu är ont som F.n gör det och känner mig som en 80 åring som inte kan röra på sig. Ännu roligare är det ju att det är tisdag vilket innebär att jag ska tvätta och byta alla lakan i 3 sängar. Skit lätt! Har tagit en alvedon och en varm dusch i hopp om att skiten försvinner fortare än kvickt. Men nog om klagandet har iallafall tagit mig igenom alla sängar och tvätt och ska bara laga mat tills ikväll. Revben och ris. Sen har jag även kollar upp och skrivit ner lite grejer som jag och paulinn kan göra när hon kommer. Galet vad jag längtar inte långt kvar nu♥. Och även bara 23 dagar till U2 konserten tjollahopp. Sen i helgen blir det Washington DC med Linda och på måndag är det 4 th of July så då blir det New york city för att se fyverkerier och annat skoj!

I brist på annat ska jag nu ta och skriva ner alla telefonnummer jag har i mobilen i min kalender, bra tidsfördriv.

Godkväll

Måndag



Hej alla fina!

Har haft en kanon helg, vilket blev midsommarfirande i vårt älskade NYC på fredagen, lördagen blev lugnt då jag var som en tvärdöd hela dagen eller ja kvällen kanske jag ska säga när jag vaknade kl 4 på eftermiddagen. Blev iallafall film mys med Linda och Silvia, kollade på Love and other drugs vilket var väldigt bra. I går blev det en promenad med Sara, fika på Starbucks och massa planerande inför en tripp till Boston. På kvällen ställde vi oss i köket för att rulla svenska köttbullar med stuvademakaroner, jisses så underbart gott och om det var efterlängtat, JA!

I dag vaknade jag upp insåg då att det var den 27 vilket betyder att jag har varit här i ett halvår och har averkat halva tiden som Au pair. Tiden går så galet fort. I dag har jag hunnit med tre maskiner tvätt, bäddat sängarna, handlat och lagat mat. Lite senare så ska jag hämta upp H från tågstationen och sen promenera hem till Sara för att åka på ett cluster meeting i kväll hemma hos Helayne.

Trevlig kväll på er!

With Love J

Lördag

Goddag damer och herrar!

Som sagt det blev midsommar firande i går inne i New york, Sara och jag var här först och gjorde oss i ordning innan Linda snällt kom och hämtade oss för att sedan köra ner oss till tågstationen så att vi kunde ta 8.35 tåget. Hann knappt att sätta oss på tåget innan en mysko gubbe kom fram och började illglo på oss och sen ropa dit sin kompis så att han med kunde "kolla". Enligt honom var vi vackra och han sa att han aldrig blivit attraherad av en vit med blåa ögon innan, jaha tack eller nått?!. Sen satt han i sättet mitt över och glodde så kände oss som apor på ett zoo där ett tag. Men väl inne i NY så mötte vi Malin och Jessica blev en vända till Mc donalds då Malin och Jessica var hungriga och vi behövde ändå koppar så vi kunde hälla upp vårt vin i. Sedan bar det av till själva klubben Pachita, tog en taxi dit där vi sedan spenderade kvällen, dansandes, drickandes, sjungandes till svenska gamla godingar, träffade massor av underbart folk, såg bra uppträdande, och jag hade en sjukt kul kväll. Och jag måste säga jag älskar Sverige. Så härligt att träffa svenskt folk, inte för att det är något fel på amerikanare men ja det var en härlig känsla och få dansa till Svenska sommar hits just nu på midsommar. Var i sverige för några timmar. Runt 4 tiden var det inte slut för våran del, tog en taxi till upper east side med Stas för att ha efterfest hos honom där det bla bjöds på skumpa. Runt 6.30 tiden lagom trötta bestämde vi oss för att ta tåget hem till Westfield igen, så vi gick ut på gatan och viftade med armarna efter en taxi, fick en och hoppade in och vi körde längst med 5th ave och hela vägen till Pennstation. Där vi sedan tog tåget till Newark som dock var försenat och byte sedan tåg för att komma till Wesfield. Väl i Westfield så var det bara att ta promenaden hem, i 10 cm klackar kan jag säga på rak arm, plåga att gå hem i 20 minuter. Men blev givetvis ett stopp på starbucks ihopp om att det skulle hjälpa att vila lite men ack så fel jag hade. Hemma vid 9 var vi och jag har nu sovit i snart 4 timmar och fundera på att ta och släcka ner datorn och faktiskt sova en vända till. Ja det får nog bli så.











Fredag

Godmorgon på er!

Usch har sovit så illa i natt. Fick reda på i går att en annan au pair här runt omkring dog i förgår. Och dem tror att det var ett blodkärl i hennes huvud som sprack. Hon skulle ta en powernap men vaknade inte igen, hennes värdmamma hade hittat henne Fick rysningar i hela kroppen och kan inte tänka på annat. Visst jag kände henne inte men jag har vänner här som kände henne. Det är helt sjukt hon var 21 år, 21 år??.. Hon skulle åkt hem nu om 2 månader i augusti, då hade hon varit här i 2 år! Lider verkligen men alla hennes nära och kära där hemma, tänk att få ett telefonsamtal om detta! Alltså jag dör, det är så hemskt vidrigt och ledsamt. Inte nog med att en tjej fick en propp i lungan och avled bara några månader efter att jag kom hit och hon var svensk. Fy klarar inte av sånthär, det skrämmer mig! Ingen ska behöva gå bort så i den åldern, trodde inte ens att det hände om jag ska vara ärlig inte av dom orsakerna iallafall. Må ni båda vila i frid!

Skönt att ha dagen planerad, har lätt för att tänka förmycket när det händer sådana här tråkiga saker och blir lätt berörd, fast vem hade inte blivit de i detta fallet. Iallafall jag ska börja att fixa tvätten och bädda sängarna och förhoppningsvis är det inte så mycket i dag. Vid 12 tar jag en liten paus och då kommer Rita för att hämta upp mig, så blir starbucks över en kaffe fy vad längesen det var jag träffade henne nu när jag tänker efter. Efter det kommer Sara hit så ska vi göra oss i ordning för kvällens bravader, midsommarparty på Pachita inne i NY. Kommer vara uppträden från allt från Hera Bjork, Iceland's Eurovision Song Contest contestant 2010, Anine Stang, en norsk stjärna
och Alcazar. Så blir nog en lyckad kväll och så håller vi tummarna för INGET regn i kväll!

Så vill bara önkskar er en GLAD MIDSOMMAR och ta vara på livet!♥

PUSSS J


torsdag



Torsdagen swishade förbi lite lätt. Och det är snart dags för mig att sova. Efter att har utfört mitt vanliga arbete så tog jag mig ann en beckfilm, hann även men att skype med familjen plus morbror tobbe och natti. Men märkte dock efter att ha suttit och skypat med dom i köket så tog jag upp fötterna på stolen och ja de var helt lila och kalla, jag vet att mina fötter och händer brukar vara kalla men inte såhär. Snacka om dålig blodcirkulation. Så nu är raggsockarna på, dock så är mina fötter i normal färg igen men fortfarande kalla, suck! Ska man behöva gå och oroasig för det nu med.. Sen fram mot 6 tiden var jag och hämtade H från togstationen och nu ikväll så har sara varit på besök. Skönt att ha en egen pedikyrist här, lyx lyx så hon fixade snällt mina tårnaglar tills morgondagens midsommarfirande. Och även vi hann med en beckfilm såhär på kvällkvisten. Så Sara begav sig nyss hemmåt och det är väl dags för mig att krypa till kojs nu också.

Så säger puss och godnatt.

kycklingsallad!



Tvätten är tvättad och ihopviken och sängarna är bäddade. Vilket betyder att jag gjort mitt jobb idag med. Galant! Till middagen i kväll slängde jag ihop en smarrig kyckling sallad, som ni kan se på bilden ovan. Mätt och go nu! Ska ta och svira om till träningskläder om någon timme för att sedan möta upp Silvia för en härlig kvällspromenad!

Pusss J

Onsdag

Godmorgon!

Vaknade upp om hoppet att solen skulle skina men icke, lika molnigt som alla andra dagar och kommande dagar om man kolla på väderprognosen. Skit tråkigt!
Efter att ha kört A till tågstationen så åkte jag hem och spelade U2 ur högtalarna samtidigt som jag drack mitt morgonkaffe. Tog sen promenaden till stop&shop för att köpa lite grönsaker, hade tänkt göra en kycklingsallad tills ikväll. Nu är jag hemma igen och U2 spelas fortfarande ur högtalarna och jag håller nu på att tvätta. Förövrigt är det som vanligt och de rullar på här borta. Om 5 dagar har jag avklarat ett halvår som au pair, ja tiden går obeskrivligt fort. Och och endast 1 månad och 4 dagar är min älskade vän Paulinn här, galet längtan är så stor, kan knappt vänta!


Tisdag


Godmorgon!

Tog en promenad ner till down town efter att städpersonalen hade kommit. Blev en vända om posten för att posta ett brev till min lilla farmor och sen gick jag även förbi stop&shop för att inhandla lite frukt och yoghurt. Nu väntas det tvätt och att bädda rent sängarna, sen ska jag laga revben med ris tills ikväll. Och slänger nog in en beckfilm på det hela var trots allt ett tag sen.

Pusss

måndag

Hej och hå, måndag och jobb igen, har varvat mellan tvättrummet och sängen i stort sett fram tills nu. Tänkte ta igen den missade sömnen sen i helgen. Så nu är jag pigg igen. Ska snart ta och masa mig ner till köket för att göra lite mat, italienska köttbullar med pasta och tomatsås blir dagens middag. Efter det ska jag städa iordning i köket, vika den sista tvätten och sen snörar på joggingskorna för en lång kvällspromenad.

Godkväll gott folk!

Helgens Bravader!

Hej allihopa!

då var det söndag igen och helgen är snart över.  Fredagen spenderade jag med Sara, Linda och Michaela på T.G.I Friday för tre rätters middag. Under lördag morgonen bar det av till Menlo Park mall för shopping, och som alltid blev det en del inhandlat och man spenderade yttligare en lön. Kvällen ägnade jag och Sara åt lite galej här som A och H hade, hade väldans trevligt tills in på småtimmarna när några fått i sig en aning för mycket. Vilket resulterade i att Jenny the washqueen ägnade hela natten/morgonen åt att tvätta då en viss person inga namn nämda spytt lite för vilt kanske i mitt rum, på min säng, så fick tvätta alla mina sängkläder, täcket, filt, personens täcke, filt, lakan, och kudde plus lite kläder. Så ja jag har fortfarande lite att göra, men fick iallafall väldens mest idiotiska uttalande från denna person då jag sa nästa gång du spyr så snälla spyr på toaletten, "Ja men jag försökte spy så att det var lättast att tvätta" haha dör en smula där. Hade varit så in i helvetes mycket lättare att tvätta om man spytt direkt i toan. Så värt att tänka på tills nästa gång kanske ;).

Nu är vi i allafall vakna jag mår skit bra jämfört med personen brevid och ja det blir ett och annat skratt efter gårdagens händelser, när bilderna och minnet började komma tillbaka. Men för att sumera kvällen så var den mycket bra bortsätt från vissa delar.

Så denna söndagen blir väldigt lugn, lite beck och gott gott och jag är nöjdare än någonsin.

Ha en fortsatt bra söndag alla fina!




fredag

Hej!

Vaknade upp av världens blixt kl halv fyra i morse, och sen drog åskan igång och jag kunde inte sova en blund till. Totalt livrädd. Och för er som inte vet så snacka vi ÅSKA här borta. Så vid 6 gick jag upp och började med tvätten. Körde min värdpappa till bussen och håller fortfarande på och fixar här hemma. Blir att hämta upp han igen runt 1 och sen åker han och C ner till Washington DC för att hämta min värdmamma och sen ner till North Carolina där C ska gå på camp. Så jag hade tänkt spendera min kväll med Sara, Linda och Michaela för middag på TGI Friday, som sedan avslutas hemma hos mig.

Har precis fått ett mail av pappa, och på bilden var det garanterat balens snyggaste par, min älskade bror Jesper Olsson och vackra Matilda Carlsson. Helt klart balens Kung och drottning. Ni var/är så himla fina och jag önskar er en super bra kväll.



Torsdag

Då var det torsdag och snart helg igen. Har spenderat denna dagen som de andra med att tvätta eftersom att C ska iväg på camp i morgon. Sitter nu här och dricker svenskt rabarber och vanilj té och äter toblerone mums, kvällens njutnig! Får se om jag och Linda tar en promenad sen när hon slutar vid 8 men det känns nästan som att det ska börja regna, jag vill inte ha regn vill ha fina sommarkvällar nu!

Annars da? jo jag och Linda har även planer på att åka till Washington DC den 1 Juli över helgen för att utforska lite, boendet är redan fixat då min värdmamma har lägenhet där nere, kollade på bussar och så i dag så blir till att boka det i morgon. Jiihhaa!






STUDENTFIRANDE!



Hej, har precis lagt på efter 4:a timmar skype med familj, släkt och vänner för att vara med när min älskade bror tar studenten. Tacka gud för att skype finns. Har fått se och prata med min fina bror, du var såå fin gubben. Och gick nog hela laget runt där hemma och pratade med alla. Blev många skratt och tårar. Ni är så underbara allihopa. Suger verkligen att sitta på andra sidan av atlanten just denna dagen, men som sagt att få vara med genom skype var guld värt och jag är så lycklig!

Jag hoppas att du får en sjuhelvetes bra utekväll lillebror, så hörs vi på skype på fredag!

Nu ska jag iallafall ta och äta lite och sen blir det promenad med Sara ikväll.

Puss J




FÖR ATT VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Detta inlägg är tillägnat till min älskade lillebror min andra halva, min bästa vän, mitt allt!




FÖR ATT VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE LILLEBROR HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD DU ÄR BRA! Idag höjer jag glaset för dig älskade lillebror! SKÅÅÅL! Jag älskar dig♥

ÄLSKADE LILLEBROR


När du nu står och läser detta så är det på din studentdag. Troligtvis har du precis kommit hem från en runda på stan och står nu lite smålullig och läser detta. Men jag lovar dig då är allt i sin ordning. Det gör ont i hjärtat och det är med sorg och gråten i halsen som jag skriver detta brev hade så gärna velat vara med dig på din stora dag, se dig springa ut av lycka och att se dig vara finast på balen. Vilket jag vet att du kommer att vara.  För mig är du inte bara en lillebror, för mig har du alltid varit en bästa vän och min andra halva. Du har alltid funnits där för mig och du är alltid där för mig oavsett vad. Du kan få mig att le och skratta tills jag ligger dubbelt, du kan reta mig tills jag blir tokig men på ett sett gillar jag det för att det är du. Jag kommer ihåg när vi var små hur mycket vi bråkade och tjafsade men på ett sätt så är det så syskon gör antar jag och vi gjorde det med kärlek. Men nu när vi båda har blivit äldre och mer mogna så har vi kommit varandra ännu närmre och det är guld värt för mig.  När det kommer till skolan så har du alltid varit den som har fått kämpa mest av oss, men du är också den som har varit smartast av oss och jag har alltid känt mig snäppet trögare när du kommer med dina smarta idéer eller vad det nu är. Och jag minns så väl förra året då de var min tur att ta studenten och jag kom hem och hade haft IG på alla matte b prov men om jag klarade slut testet så fick jag G i kursen. Vi satt ute på vår terrass och du försökte förklara för mig hur man räknade ut de olika uppgifterna och jag satt där som ett frågetecken och fattade inget av det du sa, men efter att du förklarat för mig för hundradegången så förstod jag lite smått. Och ja jag klarade testet och gick hem med ett G i matte b och det var tack vara dig! Jag har alltid beundrat dig för det du har åstadkommit, och för att du är du. Du anar inte hur stolt jag är över dig.  Jag kan knappt fatta att tiden går så fort att det nu är din tur att ta studenten och att ge dig ut i livet. Du har alltid sagt att du vill bli ingenjör av något slag, och de gör du rätt i du har verkligen kapacitet till det så det ska du inte slösa bort. Du är en stark person med stark vilja och du vet precis vad du vill och om du vill något så gör du det, du har fått kämpa i uppförsbacke hela tiden men du klarar allt och du har imponerat på många inte bara på mig, du bara växer i mina ögon för varje dag som går. Det är de som gör mig ännu mer stolt, och att du vet vad du vill bli, du viste precis och själv har jag ingen aning om vad jag vill bli eller vad jag ska göra.  Det är så starkt av dig att börja plugga direkt efter skolan, och jag hoppas att du kommer in på den skolan du vill och att du kommer att trivas som fisken i vattnet, men dock så måste du komma hem och hälsa på (ofta) eller så får du räkna med ett ex antal besök av din syster.  Som du vet så har jag ingen aning av vad jag skulle ge dig i present och när man frågade dig så fick man inget redigt svar som hjälpte direkt, men när du kommit på det så får du gärna säga till. Men jag ville i alla fall ge dig något så länge, det är inte mycket men en sak i alla fall, hittade denna söta nallen som du kan ha med dig dit du nu ska flytta och krama om den när du saknar mig sådär extra mycket för då känner jag det ända hit bort de lovar jag. Men dit jag vill komma är att jag är så himla stolt för allt de du har åstadkommit genom åren, jag är så stolt och tacksam att få ha dig som bror.

 

Alla mina tankar går till dig i dag älskade lillebror. Jag önskar dig en underbar dag, som du spenderar med de människorna som du tycker om och festar till det ordentligt för studenten är något man ska fira rejält, gör det till en dag som du kan minnas för livet.

Du vet hur mycket jag hade velat vara med dig just nu på denna dag men du har så många andra fina människor omkring dig idag som är med dig och firar.  Glöm inte att du är en person som jag ser upp till, som jag saknar, du har ett hjärta av guld, du är älskad av så många och du kommer att komma långt i livet, jag önskar dig all lycka och så mycket mer lillebror. För mig är du guld värd. Inget kan ta ifrån oss vår relation som vi har, alla minnen vi har tillsammans och allt som väntar oss framöver. Jag kommer alltid att stå vid din sida, nu, idag, i morgon,  för alltid.

Jag älskar dig och sänder dig tonvis med kärlek!

Pussar & Kramar

/Din syster Jenny




Tisdag



Hej hej hallå!

Som sagt C går inte längre i skolan så denna veckan är det fullt upp med att tvätta och packa för att hon ska ge sig iväg på camp på fredag. Så det är i stort sett så min vecka se ut. Tvätta, tvätta, tvätta, och laga mat.

Städpersonalen har precis kommit och jag håller på att tvätta lakanen så medans de rullar i tvättmaskinen ska jag ta och bege mig till stop and shop för att köpa mjölk så att jag kan dricka mitt morgon kaffe. Det är vad som händer nu iallafall. Och kvällen ska jag spendera med ingen mindre än Sara.


Pusss och hej!

Söndag

Ja och då var det söndag igen. Har blivit en söndag på Jersey Garden med Linda. Strosade runt i affärerna och hittade lite smått och gott så ja då är man pank igen!!! Är hemma nu iallafall och har en sådan jobbig huvudvärk så ska ta och vila lite innan jag ska ta en kvällspromenad.

Här har ni lite bilder på inköpen som gjordes i dag!

With love J






Lördag

Gårdagen var tipp topp. Maten var himmelskt och ja det kändes som att vara i Sverige för några timmar. Blev, sill, hemmagjord potatissallad, Wasa knäckerbröd, grillad kyckling och grillade grönsaker, prästost, gravad lax, ägg halvor med rom, sallad, lax på saltberg, jordgubbar, rosévin och inte att förglöma den svenska jordgubbstårtan som saras mamma gjort, behöver jag säga att vi trivdes?. Vi njöt till fullo och matkoma blev det. Vi satt ute till halv 11, 11 med svenska sommar låtar som spelades om och om igen, vi åt, drack, skrattade, spelade yatzy och hade det bra i varandras sällskap.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Silvia för en lugn och skön filmkväll i detta rent ut sagt skitväder!


Så här får ni njuta av lite bilder från gårdagen.

Puss





















fredag



Hej på er!

Fredagen är kommen, så härligt. Solen är framme och det väntas att bli 30 grader i dag. Perfekt!

Klockan ringde 06.10 i morse, som en zombie klev jag upp och började med tvätten för att bli klar lagom till 12. Har även hunnit med att städa av köket, sprungigt ärenden på stan åt min Vmamma och är nu hemma igen och väntar på den sista maskinen tvätt. Bra jenny! Så vid 12 kommer Sara hit så ska vi åka och hämta upp hennes mamma och väninna. Sara och hennes mamma åker till sara för att börja med midsommar maten och jag och Mari-ann åker till IKEA och sen ska jag ta henne till converse affären. Sen ska jag hem och göra mig i ordning, och lte oplanerat ska jag hjälpa min Vmamma med att lämna något någonstans så efter det åker jag ut till Sara för att fira en tidig midsommar. Åh känner att jag kommer få matkoma redan nu.

Pussss

en aning lugnare

Oj oj har lugnat ner mig lite efter allt lyckorus, men ack så glad jag är. Körde iväg C till en kompis för någon timme sen för att sen åka vidare på skoldans. Själv sitter jag nu här på mitt rum och tänkte ta en promenad men har blivit värsta ovädret, regnar dock inte men är väl bara en tidsfråga innan de gör det med, de har även lovat åska. Buuuhh men iallafall jag ska snart bege mig till Starbucks för att möta upp Sara, hennes mamma och hennes vännina. väldans trevligt här ska det planeras inför morgondagens midsommarfirande.

Och för er som är intresserade så kommer jag och linnis bo på Yotel på manhattan och rummet kommer att se ut såhär, mycket trevligt. Åh kan man längta mer, ge mig juli♥ Är så galet glad att få spendera 5 dagar med min fina Paulinn, jag är så stolt att du tar dig mod att åka själv och de värmer i hjärtat att du kommer för att hälsa på mig, ingen är lyckligare än jag att jag ska få träffa dig min fina vän.




Puss & Kram

Lyckorus

Jaaaa nu är det bokat och klart min älskade fina vän Paulinn kommer att besöka mig mellan den 26 juli och den 31 juli så galet bra! Kan inte ens beskriva lyckan som jag har just nu, men den är så galet stor. Kommer bli bäst! Första dagen kommer vi spenderas här ute i Westfield och de kommande fyra nätterna inne i New Yorl på Yotel hotell♥.

Lyckligare Jenny får ni nog leta efter!







Torsdag

Hej!

Usa levererar även i dag hela 38 grader ute, helt underbart synd bara att jag inte var ledig och kunde spendera den på stranden. Blev en kort dag för C i dag då det var sista dagen för henne i skolan, hämtade henne kl halv 12 och nu ska hon fixa hår och smink sen bär det av på dans i kväll för hennes del. Sitter med mamma, pappa och paulinn i andra änden och pratar och planerar. Hoppas hoppas hoppas! Håller alla mina tummar och tår.

I morgon ska här firas midsommar med god mat, midsommarstång, snaps, rose vin och den hedliga jordgubbstårtan, attans så bra!



Pusss

onsdag



goddag alla fina!

Hoppas ni mår lika bra som jag gör. I dag har USA levererat hela 36 grader och strålande sol, underbart men dock undrar jag vart min pool är...? Här hade det behövts en iallafall. Dagen har varit som alla andra onsdagar näst intill, C slutade kl 2 i dag efter att ha haft slutprov i två ämnen så kl halv 3 var det dags för piano och medans hon var där så åkte jag till donkin donuts sålänge.

Är hemma nu och har precis ätit och ska fixa upp här i köket, ta och fixa det sista med tvätten och sen ska jag har lite spakväll, här ska naglarna målas, kroppen skrubbas och ansiktet ska få sig en rejäl omgång med både skrubb och ansiktsmask och fransar och bryn ska färgas. Och om jag hinner så ska jag ta en kvällspromenad med.

Ha de bra!


Några timmar senare

sitter nu här igen några timmar senare efter nästan 2 h långpromenad med silvia, sjukt skönt men jisses 30 grader och så kvavt var jobbigt där ett tag även fast vi bara gick i rask takt så att säga. Men ändå, nu är jag iallafall hemma och sitter och äter vattenmelon, frukten och bären här är så mycket godare än hemma undra varför? Det smakar mycket mer här och är mycket saftigare, skulle kunna leva på frukt och bär här tror jag. Får väl snart hoppa in i duschen innan jag kryper ner och säger godnatt är ju som sagt en dag i morgon med.

Men först måste jag bara säga att jag kollade vädret för denna veckan, herre gud ska bli 36 grader i morgon och 38 på torsdag...är jag i thailand eller...? Men härligt är det!

Nog om funderingar nu blir det duschen

ciaooo bella!


Tisdag kväll

Kom hem för en stund sen och har precis ätit och städat upp i köket. Efter att ha hämtat C från skolan blev det som sagt lunch på Panera bread. Mycket trevligt, fick äntligen min New Jersey quarter, och C lärde mig ett och annat nämligen vad BAMF betyder, tydligen står det för bad ass mother fucker och hon sa att man nämner det när någon gjort något bra och att de var positivtm hum? ja de kan ju diskuteras. Åkte iallafall sen till hennes chandler och medans hon var där så satt jag och läste i bilen runt en halvtimme sen somnade jag, vaknade upp efter yttligare en halvtimme en aning varmare men prick kl halv 4 och C var klar, kalas bra!

Nu ska jag fortsätta att läsa lite ur The diary of a young girl, Anne Frank och sen blir det långpromenad med Silvia.

Puss


Tisdag

Goddag!

Sitter i sängen och har precis tvättat och vikt klart tvätten, sängarna är renbäddade och maten är så gott som klar. Ska snart åka och hämta C från skolan och sen blir det lunch på Panera innan hon ska på chandler i en timme.

Vaknade med värdens huvudvärk i dag och den verkar hänga med även till eftermiddagen, hoppas på att den försvinner senare då jag ska ta en kvällspromenad iallafall, annars blir det sängen tidigt i kväll.

Annars har jag inte så mycket mer att skriva, jag lever och må bra, vi har fint väder och jag längtar tills fredag då det blir lite midsommar firande med Sara och hennes mamma.

Puss på er!

Måndag

Hej alla solstrålar!

Jag har haft en bra helg, som i lördags avnjöts på stranden dock hade det kunnat vara bättre väder, men det var bra ändå. Gårdagen spenderades först med Silvia på Menlo Park mall, skulle leta efter en klänning men hittade ingen men kom inte hem tomhänt för de, blev massa basplagg, två flippflopp och en bodylotion. Sen på kvällen blev det bio med Sara och Mickaela, pirates of the caribbean 4i 3D visades på bioduken. Den var helt okej men tycker att de andra är bättre.

Sitter nu i köket och äter frukost efter att ha kört C till skolan och A till tågstationen. Har massvis med tvätt att ta itu med idag, ska hinna göra lite ärenden på stan och laga mat och allt detta innan halv 2 då jag måste hämta C. Sista veckan för henne i skolan så hon går inte hela dagar så schemat ser annorlunda ut denna veckan.



Ha en bra dag!

Pusss

Lördag

Vaknade kl 7 i morse för att göra mig redo för att åka till Jersey Shore med Sina och Linda. Vi bar oss av runt halv 9 utan gps och en google map beskrivning men tro det eller ej vi hittade dit utan problem efter en timme i bilen. Men tyvärr så var vädret sämre än lovat, var molningt hela dagen. Men vi hade trevligt ändå blev som lite pickning, gick och åt frukost på dunkin donuts och sen spridde vi ut våra handukar och spenderade timmarna fram till kl 2.20 pm då vi åkte hem igen. Duschade och gjorde oss i ordning och sen åkte vi down town för att köpa med oss mat hem till Lindas hus för film kväll. Vi hyrde The last exorcism, trodde hjärtat skulle hoppa ur under kvällen fy fan vilken film, sjukt vidrigt och har ont i huvudet efter att har sutit och spänt mig och skrikigt mig igenom i stort sett hela filmen. Men nu är jag hemma och har krängt en halv marabou choklad och mår sådär äckligt illa, men ska iallafall försöka att somna nu men nu tycks jag höra saker överallt.

Men här får ni min dag i bilder, enjoy!











Fredag


Haft en jättefin dag med strålande sol och 26 grader. Så i morgon satsar vi på beachen Jersey Shore med några av tjejerna och bilen går kl 8 i morgon bitti, steka som gäller.

Efter att ha kört C till skolan körde jag direkt till bil servicen, ja igen! Denna gången var det bakluckan som krabbade. Men de fixade de på snabbast tid hitils 1h och 10 min. Bravo!

Nu har jag iallafall precis ätit och slutat för dagen så ligger och kollar på Barnen på Luna på svt play och ska möta upp silvia snart för en promenad och kaffe på Starbucks.

godkväll!


Torsdag kväll



Sådär då var maten klar och köket färdigstädad och jag har slutat för dagen. Bli att vänta in Silvia tills hon har slutat sen ska vi ta en lång kvällspromenad i detta underbara väder, klockan är halv 7 och det är 24 grader ute. Lovely! Fick även reda på nyss att det är "Svensk midsommar fest" på Pacha den 24 juni, wooohooo så blir att boka biljetter till de snarast möjligast. Men jag tar ett försmak på den svenska midsommarn då Saras mamma och kompis kommer på onsdag och ha med sig lite Svenska godheter så ska de ha svensk midsommar på fredag nästa vecka så då bjöd dom in mig med, gulligt värre så detta ser jag verkligen framemot. 

XX


torsdag



Vaknade upp i dag helt stelfrusen, sjukt kallt så fick ta på mig hela mjukisdressen för att få upp värmen igen. Min värdmamma tog C till skolan i morse så jag började direkt med tvätten så var klar runt 12 i dag. Har hunnit med en frukost på stan med Linda och hann även med lite ärenden. Ska snart ta och hämta C innan jag börja med maten som i dag blir southwest chicken med brunt ris. Kvällen ska spenderas med en långpromenad och ett varmt bad och ansiktsmask.

Ha en bra dag :)

Onsdag



Hej, hallå!

Onsdag och snart helg skönt, fick hämta upp bilen i dag som äntligen ska vara fixad och klar hoppas den håller i mer än 2 timmar denna gången. Har hunnit med de vanliga även i dag och skypade en runda med Emelie och Malin gud så härligt att prata med er tjejer, saknar er så. Och STORT GRATTIS till Malin som fått jobb, du är så grym! Ska iallafall snart hämta C för att köra henne till pianolektionen. Sen blir det hem och äta innan jag ska träffa, Manu, Rita och Silvia vilket var en evighet sen.

Första Juni i dag herregud vad tiden springer, men härligt. Student för alla där hemma snart om 2 veckor, usch vad jag hade velat vara hemma till brors student...känns lite jobbigt i hjärtat att inte kunna vara med han på hans stora dag♥. Och även gratta alla andra som springer ut i år. Tänk ändå att det var ett år sen jag sprang ut shit vart tar tiden vägen?! Galet!

Men nu tickar klockan och det är dags för mig att bege mig för att hämta C,  Pusss!

RSS 2.0