Fredag


Fredagen är kommen, gud så skönt! ska bli stålande sol och massa med värme hela helgen så jag och Linda slår till med NY i morgon för lite shopping, picknick i Central park och allmänt mysigt helt enkelt.

Har precis tagit en springtur men ack så tunga ben det var i dag blev endast 20 minuter men alltid något. Naglarna är nu målade i sommarens färg och maten är i magen, så nu ska jag snart hoppa in i duschen sen i kväll blir det promenad med Linda och lite chilledill.

Ha en bra fredagskväll mina vänner!

Kiss&hugs

torsdag

Torsdagen är redan här, så fort går det kanske beror på att jag var ledig i måndags. Började min dag med en promenad med Linda och en kaffe på starbucks. Sen blev det som vanligt lite tvätt och fix annars så ha det varit relativt lugnt i dag. Hämtade C kl halv 4 och runt 5 tiden ringde pappa och sa att de var på flyplatsen och snart skulle gå ombord. Usch hade gärna hatt kvar dom här i några veckor till. Underbara dagar hade vi ihop mycket skratt, så himmla bra! Tog mig ann och tog en löprunda på 30 minuter och har precis ätit lite nu och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag fixa naglarna.

Här har ni lite bilder från de senaste fem dagarna och lite av de jag har fått, mer bilder kommer som sagt senare!


Fick en himla massa godsaker från sverige så jag klarar mig ett år framöver om inte mer.


Älskade bror och jag!


Mamma och Pappa! :)


Mamma och jag innan Mamma Mia!


Jag och lillebror!


Mina Bästa!



Fick ett par snygga Hunter stövlar av min älskade bror!


Ett vackert fotoalbum fyllt med minnen från min bästa vän Linn!


Ett par öronhänge från Snö samt badsaker från Annette, Per, Emmie och Eric.





Kläder av mamma och pappa.


Ett par reebok easy tone av mamma och pappa.



En Canon Kamera av mamma och pappa.



En jacka från burberry av mamma och pappa.

Sen fick jag pengar av morbror micke och tobbe, farmor och mamma och pappa!

bästa familjen på besök!

Har haft fem helt underbara dagar inne i New york med mina kära! I torsdags mötte jag upp dom på tågstationen här i Westfield, vilken lycka att få krama om dom igen. Vi gick runt lite i down town, tog en kaffe på starbucks och kikade runt lite i affärerna för att kolla en kostym till lillebror. Efter att ha ägnat någon timme där körde hem till huset, jag visade runt och fick en hel drös av svenska godsaker, paket från min älskade vän Linn och Per, Annette, Emmie och Eric. Farmor och morbror micke, och tobbe, så STORT TACK till er ♥. Vi åkte sedan till Lord and Taylor en snabbis och kollade och efter det begav vi oss till Menlo Park Mall för shopping och kan säga att jag har nog aldrig sett min bror och pappa shoppa så mycket i hela mitt liv, blev massa inhandlat och vi hittade även en kostym till Jesper. Gick runt där i flera timmar och när vi kände oss färdiga där tog vi bilen hem till huset för att lämna av grejerna. Hann träffa C och H en runda innan vi åkte vidare till T.G.I Fridays för tre rätters middag, sen runt åtta bar det av till rock n Joes för att träffa tjejerna över en kaffe. Och innan vi tog tåget in till hotellet i NY åkte vi till huset igen för att träffa min värdfamilj.

Fredagen bestod av shopping i NY, vi kollade runt åt lunch på Aquavit som är en Svensk restaurang, gick runt i Central Park och tog en fika i the boat house, gick in i st. patricks cathedral, appelstore, och sen på kvällen blev det broadway show, Mamma Mia! Den var hur bra som helst, och den var väldigt underhållande. Så åker ni till Usa och vill gå på broadway så kan jag rekomendera den starkt!

Lördagen bestod också av shopping och att kolla sevärdigheter och kommer inte ens ihåg allt vi sett men det är en hel drös. Bla blev det Marcy´s på förmiddagen och massa inhandlat blev det, tog en fika på Starbucks och sen runt 1 tog vi taxi till hotellet och duschade sen begav vi oss mot brodway igen men denna gången var det The lion king vi skulle se. Och ja inte blev vi besvikna där heller, den var minst lika bra och man njöt i dom två timmarna man var där. Hur dom har gjort allt vet jag inte men det är så grymt häftigt att se. Efter showen blev det middag på Hard Rock Cafe och kvällen ägnade vi åt att gå runt och bara titta på allt.

Söndagen såg ut så att vi gick upp runt halv 8 och gjorde oss i ordning och åt frukost. Sen tog vi tåget ut till Westfield för att fira grekisk påsk hos min värdamilj. Var runt 50-60 pers och hur trevligt som helst. Grillade ett helt lam och en get, och sen var det massor av annan mat svårt att förklara med det var jätte gott. Och vi hade en jätte trevlig eftermiddag och runt 6 tog vi tåget tillbaka till NY och när vi kom fram så började det spö regna och det gjorde det resten av kvällen med. Men det gjorde inte oss något, vi gick ner till affären utanför hotellet och köpte massa gott och sen satt vi på hotellrummet och njöt av varandras sällskap.

i går ägnade vi dagen att går downtown först gick vi till J&R för att hitta en kamera till mig och det gjorde vi också. Efter det gick vi ner mot ground zero och vi gick ner till hamnen där vi kunde se frihetsgudinnan. Sen gick vi uppåt och efter ett tag stannade vi på en uteservering och åt hur skönt som helt var runt 24 grader om inte mer. Sen tog vi promenaden till brooklyn bridge men vi gick bara halvvägs över höll på att dö så varmt, ska inte klaga nu när det är varmt vet men det var faktiskt lite jobbigt!. Sen promenerade vi tillbaka till manhattan och tog en taxi till hotellet, lämnade av våra grejer som vi hade shoppat och sen satt vi där och tog någon drink. Runt 6 tiden begav vi oss ut för att leta efter någon restaurang men efter att ha gått runt lite konstaterade vi att vi går till Hard rock cafe så det gjorde vi åt och drack gott och jag njöt av att sitta där med min familj de få timmarna innan jag skulle ta tåget tillbaka till Westfield.

Efter att ha ätit gick vi tillbaka till hotellet för att fixa med min kamera och låg mest och slöade och pratade innan vi tog taxi till Pennstation. Köpte tågbiljetter och sen var det ju det här med att säga hejdå, det var inte lika jobbigt som första gången men det gjorde ont att behöva säga det igen. Har haft så otroligt kul de här senaste 5 dagarna så roligt vi har haft och så mycket som vi skrattat, det är underbart. Det är min familj! Så när jag väl satt där på tåget helt själv så kom det lite tårar, men jag vet att jag snart få se dom igen och att tiden kommer gå fort men just i stunden så är det jobbigt.

Men som sagt jag har haft det underbart och vet knappt va jag ska skriva längre men en sak är säker och det är att min familj är bäst och jag älskar er och nu är jag fylld med ny energi


Alla bilder och allt de jag har fått kommer upp senare, pappa har nämligen tagit mer bilder så han ska skicka om när han kommer hem så ni får vänta lite och kika in senare i veckan!

Dagen i dag (Tisdag) har varit en vanlig arbetsdag för mig del, tvättat 6 maskiner tvätt, städpersonalen har varit här och några män som skulle fixa något i källaren. Körde och lämnade kläder till C i skolan och nu håller jag på att tvätta mina handdukar och ska snart iväg och hämta C från skolan. Och efter allt påskfirande och all mat som blev över så behöver jag inte laga mat i dag. Senare ikväll ska jag ta en löprunda och sen möta upp Pia på chillis.

Kiss and hugs


onsdag!

Dagen har varit bra mycket blandade känslor och nu orkar jag faktiskt inte vänta längre nu vill jag bara att det ska bli torsdag så jag kan hämta upp min älskade familj på tågstationen och krama om dom. Gud vilken lycka. Har inte sett dom på fyra månader och i morgon ska jag verkligen få träffa dom. Åh kan inte beskriva känslan för er men ja ni kan ju tänka er. Klockan är nu halv 11 på kvällen och jag känner mig som ett barn på julafton som väntar ivrigt på att tomten ska komma. Kan inte sova..är helt uppspelt,glad pirrig, nervös, förväntansfull ja alla känslor på en och samma gång.. Och det känns konstigt att de faktiskt är inne i NY just precis nu gahh låt tiden gå fort, snälla! Känner att detta inlägg blev lite rörigt kanske men de bryr jag mig inte om just nu. I morgon bli en till fyra och vi är nu tillsammans igen för 5 dagar fyllda med massa skoj, NY ska intas, massa shopping, god mat, broadway shower ska ses, Påsk ska firas, och jag ska helt enkelt bara njuta att få spendera dessa dagar med min fina familj. LYCKORUS!


tisdag

Spikade en girls night out i går och på Fujiyama Mama för habachi dinner. Underbar mat och trevligt sällskap så kvällen kunde inte bli annat än lyckad. Så låter nu bilderna säga sitt.


Manu, Rita & Silvia!


Silvia, jag & Linda!


Linda & Gi!


Habachi dinner!


Sina & Manu!


Vår Kock!





Silvia & Jag!





Fånga kyckling med munnen som gällde!


Klarade man det så fick man "kinesiskt vatten = ren sprit"








Thank you girls for the wounderful evening, you are great!


Söndag!

Tack alla som har gratulerat mig idag, ni är underbara! Jag har haft en toppen dag! Rita ringde mig i morse och då fick jag höra den Holländska veriationen av ja må hon leva. Hon kom och hämtade upp mig runt halv 12 så åkte vi ner till down town för att äta lunch på Vickis Dinner! Efter ett tag kom både Pia, Silvia och Manu med en cupcake i handen och ett ljus i mitten och sjöng Happy birthday to you inne i hela restaurangen, verkligen gulligt av dem. Efter det tog jag och Silvia en promenad hem och tog en kaffe på vägen, vädret har varit underbart i dag 16 grader och solsken.

Sen intill kvällen tog min värdfamilj mig till Plainfield country club för middag, shit vilket ställe var hur vackert som helst och särskillt vid den tiden då det var solnedgång och allt. Åt jättegott och vi gjorde något som jag inte vet vad det heter med de lagade iallafall maten framför oss och man fick välja precis vad man ville ha, så alla vad glada och nöjda. Efteråt begav vi oss hem och då väntades tårta, sång och paket. Ja jag har blivit redigt uppvaktad i dag och den bästa presenten är att min familj kommer om endast 3 dagar! Lycka!


Kvällens outfit såg ut så här!



Detta fina stället tog min värdfamilj mig till!











Jag och mina fina flickor!







Min vackra tårta, smakar lika ljuvligt som den ser ut!



Fick ett vackert fördelsedagskort!



En bok där jag kan samla alla mina quarters! Vet inte om alla vet det men i usa har dem 50 olika quarters en för varje stat och de flesta au pairer bruka ha som mål att efter sitt år så ska man ha samlat ihop alla 50. Så fick denna bok där jag kan sätta in mina quarters och ha som minne.




Fick även ett presentkort på 50 dollar på Laurden Tailers, det är ett stort köpcenter där de har massor av smink, skor, kläder i alla möjliga kända märken.

Jag har haft en underbar dag men nu är det dags att sova i morgon väntas jobb och tjejmiddag!

Pusss

lördag

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske man skulle säga. Tog en skön sovmorgon i dag, skönt att få sova ut och särskillt när det är grått och mulet ute. Har hunnit med en löprunda och lite rygg och mage övningar. Och nu har jag precis duschat och fixat lite och ska möta upp Pia strax för en Kaffe. Annars se kvällen lugn ut de flesta av tjejerna jobbar så blir nog att jag spikar en lugn hemmakväll med film.

I morgon blir man 20 ganska meningslöst att fylla 20 här i staterna, för här är det 21 som gäller om man ska räknas som någorlunda vuxen. Men jag får den bästa presenten, 4 dagar kvar och sen är mina kära här! Kan inte annat än att ha ett leende på läpparna och också för att imorgon flyller även Emelie 20 år så vill passa på att gratta henne också, men hon befinner sig i varmarebredgrader än mig nämligen Thailand och jag hoppas att du får en super bra födelsedag och det tvekar jag inte en sekund på och jag skickar dig extra många varma tankar min underbara vän♥

STORT GRATTIS mitt hjärta!




fredag

underbara fredag! I går var det som sagt H´s bal och ja gud hon var verkligen så fin och kläningen av helt fantastisk, gameldags rosa med silver pärlor upp till. Mina värdföräldara hängde med H till hennes pojkvän för att ta lite bilder. Så jag och C lyxade till det med att gå ut och äta lite mexicanskt när det då bara var vi två. Resten av kvällen blev lugn och jag hann med att avverka två Beckfilmer. Kan nog aldrig få nog av dem filmerna.

I dag är det fredag och C är ledig från skolan, gick ändå upp kl 7.30 för lite frukost och en löprunda. Håller nu på med tvätten och har hunnit med att skypa lite med både Cecilia och Elin, så humöret är på topp. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag hjälpa C att fixa naglarna för hon ska på skoldans i dag så vid tre tiden ska jag köra henne till en kompis och mina planer för kvällen är inte smidda ännu men man vet aldrig vad som händer.


Puss och kram!

torsdag



Började dagen med löpning, 30 minuter sen lite mage och rygg övningar. Sen tog jag hand om tvätten och runt 10 kom Linda så gick vi ut på en promenad i det fina vädret, hela 19 grader och stålande sol helt underbart. Efteråt tog vi en fika hos mig och efter det åkte jag till stop and shop för att köpa lite frukt och åkte inom och lämnade in min värdpappas skjortor på kemtvätten.

Ska snart hoppa in duschen snart och efter det ska jag hämta upp C och sen vidare till down town för lite ärenden. Och i dag är de en stor dag för H då hon ska gå på bal ikväll, vill också gå på bal och göra om allt igen studenten var en underbart tid.

Förövrigt har jag inte så mycket att skriva mer än att jag saknar alla mina kära där hemma

onsdag





Nu är det en vecka av längtan kvar♥. Har haft en lugn dag med tvätt, matlagning, träning, och körning. Det vanliga så att säga. Annars har det inte hänt så mycket har spöregnat hela dan men i morgon har det lovat 20 grader och sol så håller tummarna för det.

Intar nu kvällen och spikar en redig myskväll innan jag tar natten och hoppas på att få vakna upp till morgonsolen i morgon.


tisdag



Gårdagen var helt underbar den bjöd på 30 grader och sol. I går när posten kom så var det två grattis kort till mig ett från mina gudföräldrar, Pierre, och Robban med familj, och ett från underbara Jeanette och Ronnie. TACK! Det är inte ofta man får brev här och kanske inte hemma heller för den delen men det uppskattas och det gjorde verkligen min dag! Tvekar inte en sekund på att jag har dem finaste omkring mig.

Idag ringde kl på 6.45 am och det är redan 17 grader ute, sjukt om ni frågar mig men ack så underbart. Har precis slängt in en maskin tvätt med lakan och sitter nu här med en kopp kaffe och äter frukost innan städpersonalen kommer.

Måndag



Godmorgon! Helgen är nu över och min helg var väldigt lugn och skön. Som sagt i fredags så hjälpte Linda mig att slinga håret, blev en lugn kväll hos mig med grekisk mat och fika. Dagen därpå blev det en morgonpromenad, en god frukost efter det och sen körde jag C till matte lektionen. Var hemma runt 4 tiden. Senare hjälpte jag C att fixa håret då min värdfamilj skulle in till NY på min värdmammas brors dotters kalas, eller ja något sånt var det. Runt 6 tiden kom Rita och plockade upp mig för middag på Fridays farligt god mat iallafall sen efter det så fortsatte vi med ätandet och begav oss till ett ställe här i Westfield där de har de bästa cupcakesen och tog en fika. Efter att vi nästan kunde rulla hem så åkte vi och hyrde en film (Due date) och skrattade hysteriskt in till småtimmarna då Rita begav sig hem och jag kröp ner i min säng för natten. Vaknade upp med världens magsmärtor så var sängliggandes typ hela dan men runt lunch begav jag mig ner mot panera för en lunch med Rita och Gi, satt och småpratade i nästan två timmar innan Rita skulle bege sig hem för att jobba. Och jag och Gi begav oss åt varsitt håll vi med, och sängen var mer än lockande för min del, och det blev det, nästintill hela kvällen.

Måndag i dag och jag mår mycket bättre men har nog sovit för mycket, är fortfarande trött. Så sitter nu men en kopp kaffe och lite frukost och har precis skypat med papi, han hade en väldigt god nyhet till min nämligen skatteåterbäringen, ack så glad man kan bli! Men men nu är snart den första maskinen klar och den andra ligger och väntar på att bli tvättad så let´s go to work!

Ha en underbar dag!

Puss&Kram

lördag

Godmorgon solstrålar!

Linda var på besök här i går, försökte oss på att färga mitt hår. Vilket resulterade i att jag nu är lite blondare och ja det blev redigt bra. Vi åt sen Grekisk middag här som min värdmamma lagat. Tog en fika efter det och runt 10 begav Linda sig hemmåt då hon ska upp tidigt och åka till Boston i dag.

Själv har jag precis vaknat och ska dra mig upp för en morgonpromenad i solen innan jag ska luncha med C och köra henne till kören. Annars ser dagen lugn ut har inget planerat direkt så får se vad som dyker upp.

Ha en bra lördagskväll!

Pusss

torsdag





Hej!

I morse blev det lilla trippen till Princeton för att lämna av A. En väldigt fin stad och särskillt nu när våren börja komma. Annars i dag har jag hunnit med två maskiner tvätt, bädda sängarna, tagit en liten promenad, lagat mat, hämtat C från skolan, kört fel, och är nu äntligen hemma mätt och go och ska snart börja städa upp i köket. Kvällens planer ser ut att bli först kaffe på Starbucks och sen filmkväll hos Pia. Imorgon är det fredag och helgen är mer än välkommen och nu är det verkligen nedräkning endast 13 dagar kvar♥


onsdag



Kom precis hem, efter att ha kört C till skolan. Sitter nu och njuter av en kopp kaffe och ska snart ta itu med den första tvätten. Annars ser dagen ut som vanligt med tvätt, matlagning vilket blir Grekisk köttfärssås och pasta i dag och sen i eftermiddag har C Piano lektion så ska köra henne dit. En vanlig onsdag för min del helt enkelt. Och i dag är det exakt två veckor tills mina kära kommer till mig♥. Kan knappt fatta att det gått så fort, men känslan att snart ha dem här är underbar!



tisdag



Godmorgon vänner!

Efter att ha kört C till skolan så släppte jag in städpersonalen och sen tog jag en promenad till Stop & Shop för att köpa kaffe. Sitter nu här och äter frukost, yoghurt med färska bär och en kopp kaffe. Tvätten är i fullgång och senare i dag ska jag ta en runda till Pia för lite planering inför helgen, lutar faktiskt åt en tripp till Boston.

Ha en bra dag!


Pusss

Söndag

Snart har ännu en helg passerat. Det gör den med stormsteg, har varit en rätt lugn helg som bland annat innehöll shopping i Menlo Park Mall, middag på Westfield Diner och filmkväll. Idag sov jag ut till 10 innan Silvia väckte mig med ett sms, så hoppade upp och tog en härlig långpromenad och blev ett stopp om Starbucks för en fika eller ja frukost för min del. Hann skypa lite med mamma och pappa innan jag skulle ut på nästa promenad med Silvia och Pia och även där blev det ett kaffe stopp och planering inför nästa helg. Dagen har ju bjudit på sol och 14 grader så har varit redigt skönt att vara ute. Men nu ska jag ägna de sista timmarna på denna söndag åt att ha lite spakväll och bara ta det lugnt. Imorgon är det måndag och ny arbetsvecka väntar.

Take Care!


Fredag






Biljetterna till broadway showerna Mamma Mia & The Lion King är nu bokade och klara tills mamma, pappa och lilleman kommer. Endast 19 dagar kvar helt galet fort och jag längtar som ett barn väntar på jultomten på julafton.

Dagen har bjudit på snöblandat regn och de hade lovat 2 dm snö, men tack och lov har vi inte fått någon snö ännu får jag väl kanske säga. Idag har jag iallafall hunnit med två maskiner tvätt, en kort promenad, en runda till starbucks och biblioteket, bokat biljetter till broadway, varit en runda på stan med Silvia och slutligen hämtat C från skolan.

Nu blir det duschen sen ska jag ha en lugn kväll med tjejerna och i morgon blir det Menlo Park Mall.

Pusss

RSS 2.0