I sverige för en stund

Gårdagen bestod mest av shopping och mat för våran del. Begav oss rund 12 till Menlo Park mall för shopping, hittade två läppstift ett korallrött och ett rosa så passar super nu till sommaren. Blev även body lotion, body spray och showergel i sommarens nya doft, Lime och cocos! Blev en liten lunch och sen tog i en kaffe på vägen hem. Klockan var nog halv 7 när vi var hemma så lämnade av våra saker och kollade upp om det gick någon bra film på bio och det gjorde det The roommate någon slags thriller/skräck typ. Men först innan bion åkte vi till Westfield dinner och åt, lite tacos liknande mat och en brownie med glass och grädde till efterrätt, farligt gott! Begav oss sen till bion som började kl 21.40 var där runt 21.20 så köpte biljetter och hittade sedan en sån rolig fotoapparat som fans förr när man skulle ta passfoto. Så självklart kunde vi inte motstå den och hoppade in och tog lite bilder innan vi gick in i biosalonen. Filmen var bra men satt på spänn hela tiden, både jag och Julia var livrädda när filmen väl var slut. Sen satt vi oss i bilen och åkte hem, båda var trötta och öm i fötterna var vi så kröp ner i sängen nästan direkt när vi kom hem och kollade lite på tv innan vi somnade.

Idag vaknade vi runt 9 tiden och gjorde oss i ordning, kollade upp adressen till IKEA och åkte ner en runda till Westfield town för att kolla in affärerna här lite. Sen tog vi bilen mot IKEA, härlig känsla att vara där kändes som att man var i Sverige för en stund. Självklart åt vi Svenska köttbullar med potatismos och lingon, och en prinsesstårta till efterrätt. Gick sedan ner till shoppen där det verkligen hade så mycket svenskt, som ahlgrens bilar, marabou choklad, godis snören, lingonsylt, kalles kaviar, bröd, ost, gifflar, saft, sill, prinsesstårta, äppel kaka, köttbullar ja de hade hur mycket som helst och fick med mig lite smått och gott hem.

Har precis lämnat av Julia på tågstationen nu och sagt hejdå, känns lite ledsamt att säga hejdå till henne för hon far ju hem på Fredag till Sverige. Men hoppas på att hon kommer att bli bra så fort som möjligt så hon kan komma hit snart igen. Ska nu ta mitt svenska godis och krypa ner till en beckfilm, det är ju trots allt söndag!



Har nog aldrig varit så lycklig över att se Ikea!



Svensk mat = himmelriket smakade tillochmed som hemma!









Detta underbara fick jag med mig hem plus en daimtårta så nu ska familjen få smaka på Sverige!!









Kommentarer
Postat av: Papi

MUMS ser gott ut :)

2011-02-14 @ 11:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0