Måndag!

Hej!

Har haft en kanon helg i Canada tillsammans med Line och Johanna. Åkte som sagt väldigt tidigt på Fredag morgon och bussen gick vid 7.30. Hade två stopp under resan och var framme vid 5.30 på hotellet. Duschade och fixade oss och gick sedan ut för att utforska Canada. Gick till Hard Rock Cafe och åt middag, grillad hamburgare och öl blev det och allt de satt som en smäck då jag ätit kött en gång innan under 9 månader och efter som att åldersgränsen är 19 i Canada så passade vi på.  En runda till Niagaria fallen för att se det upplyst under kvällen och efter det var det av en runda till en sport bar för någon drink innan vi gick hemmåt runt halv 1. Klockan ringde fint 8.15 för uppstigning och för att ta båten ut till Niagaria fallen, möttes av regn och ca 5-6 grader så att det var kallt. Väl ute på båten blåste det och regnade lite smått men det tänkte vi inte på i den stunden fy attans så fint det är, synd bara att det var dimmit annars hade det nog varit ännu finare men vi njöt. Men att gå över till Amerikanska sidan för att se hur det är bakom fallen hoppade vi över pga att det var svinigt kallt och för att man blir garanterat blöt när man står ca 4 meter ifrån fallet. Så vi gick till Starbucks för att varma oss med en kopp kaffe och en bagel. Gick sen och kollade i suveniaffärerna och kollade efter ett bra matställe till kvällen. Hittade även ett systembolag och eftersom att jag fyllde tjugo här i USA så har jag ju inte invigt det så passade på när jag väl va i Canada och kom ut med en flaska Champange. Gick efter det till vårt hotell, korkade upp och satt och pratade och åt snacks. När flaskan var tom var vi alla frysna och trötta så tog en nap och vaknade lagom till halv 6, då vi duschade och fixade oss inför kvällen. Gick till ett steak house som var av vilda västern stuk, himmla mysigt och världens bästa mat. Blev en stor blodig stek med bakpotatis, och vitt vin. Kan säga att alla njöt av varenda tugga. Att man kan sakna något så mycket. Efter att vi ätit färdigt så beställde vi in hel kanna med någon drink för dagen, det var redigt god och smakade som Sex on the beach men med lite mer lemonad. Och som den andra kvällen gick vi runt och kollade i Canada, gick in i olika butiker och annat åkte parisehjulet och kollade ut över Canada och Niagaria fallen by night så himla fint. Var hemma runt 12, gick och la oss och klockan ringde igen 8.15 på söndag morgon. Gjorde oss redo och packade våra saker, gick och köpte lite frukt och satt oss sedan i bussen påväg tillbaka till USA och Westfield. Blev även två stopp och eftersom att det var så mycket trafik så var vi försenade 2 timmar så 12 timmar buss blev det och 45 minuter tåg. Och fick med mig en förkylning och två halsmandlar som är stora som golfbollar från Canada men det var det värt. Helgen var kanon och en av de bästa på länge. Åk till Niagaria fallen om ni har tillfälle, det bara måste ses.

Nu ska jag ta hand om tvätten och fortsätta att snora och sen blir det lite vila, känner att jag behöver det innan jag ska hämta C för sen är det kör som gäller men först lite bilder till er från min helg, NJUT!

Fick den här på bussen för att jag var den "äldsta au pairen som varit här längst"

Såndana här hängde på nästan alla ställde där vi stannade, det är verkligen skrämmande och man trodde bara att de fanns på film ärligt talat.




























Så där ja, där fick ni en rejäl bildbomb och vill ni se mer av mina 400 bilder så får ni gå in på facebook.

Kommentarer
Postat av: Sara

Sjukt fint, jävligt avundsjuk! ;P <3

2011-10-03 @ 18:27:04
URL: http://saraat.blogspot.com
Postat av: Anonym

Inte ätit kött på 9 mån? äter dom inte kött i din familj?

2011-10-04 @ 20:21:06
Postat av: Jenny

Nej här lever de på kycklig, nån gång i bland ha det serveras köttfärsås men de är nog de närmsta man kan komma.

2011-10-04 @ 22:27:40
Postat av: Susanne

Vilken upplevelse!

2011-10-05 @ 10:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0