Torsdag

Dagen har som sagt varit som alla andra dagar, bilkörning, hämta, lämna, bädda sänger, tvätta, laga mat ja you name it! Har varit redigt skit väder i dag regnat och åskat som bara den. Nu är det iallafall uppehåll och jag och Sara ska trotsa regnet och ta en lång kvällspromenad.

Läste även på Aftonbladet och det ser ju inte så lovande ut i helgen, orkanen Irene ska tydligen komma. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13526793.ab räcker de inte med att vi hade jordbävning i tisdags?!?! Usch hoppas inte på att det blir så allvarligt som de säger.. än så länge ha 750 000 i New Jersey människor beodrats att evakuera allvarligt jag avlider!!

Sitter och följer Live nyheterna på tv, de ha nödnummer och allt och skriver att man beodrats att inte gå ut och packa överlevnadsväska och massa, visst tror att det är lite överdrivet men det återstår att se på lördag. Min värdmamma kom precis hem och hon sa att vi skulle handla mat i morgon tidigt på morgonen innan allt folk kommer för att alla kommer att vara där och handla inför helgen nu eftersom att de har sagt att orkanen kan ta två vägar en som är klass 2 eller att den går på med full fart och kan förstöra en hel del, och osakar översvämningar och strömavbrott så vill folk ha mat hemma ifall det skulle hända något.

Men nu är det dags att byta om en långpromenad väntar som sagt här mellan skurarna.

Xx



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0